Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maria100000

szukam przyjaciolki z Torunia

Polecane posty

też lubie pospacerować w taką prawdziwą złotą jesień ale od soboty ma się podobno pogoda poprawić to kto wie może .... Z fryzury jestem zadowolona i mam pasemka:) byłam jeszcze z autem u mechanika co by przejrzał całego :) dzionek mi tak dziś zleciał że już jest czas się kąpać jesc kolacje no i zacznie się mój film do jutra miłego wieczoru i miłych snów pa 👄

Gość murof
Witam za oknem 10 stopni,zimno ponuro,chyba z rana napale w piecu ,zrobi się cieplej to i humorek będzie lepszy. Ciesze się Kamelio ze zadowolona jestes z fryzurki,ja tez wybieram sie do fryzjera bo 30 wrzesnia ide na roczek do chsześniaczki wiec musze jakos wyglądac,tylko przyznaje ze nie mam pomysłu moze fachowiec mi cos doradzi. No uciekam już mam dziś troche do zrobienia. Pozdrawiam miłego najlepiej slonecznego dnia zycze pa.

Gość murof
Witam 🖐️ Dla Ciebie Kamelio na początek miłego dnia 🌼,oraz pozdrowienia dla wszystkich którym będzie dane tu zaglądnąc buźka.

Witaj 👄 Ja tylko na chwulkie Oj zabiegana jestem ostatnio , robie ostanie pożadki w domu , no i wkońcu zaczełam się pakować :) zimno okropnie na dworze ale to nic ja w domku mam ciepełko :) Spaduchnam miłego dzionka i wileki 👄 dla ciebie paaaa

Gość murof
🖐️ widze że pierwsze sukcesy w pakowaniu już za Tobą :) domyślam sie że nie jest łatwo,ja zawsze mam z tym problemy,nigdy nie wiem co zabrac.... pogoda okropna,no może wczoraj na chwile wyszło słoneczko,ale dzis na nowo zimno,brzydko i ponuro,aż się boje żeby mnie niedopadła jakaś jesienna chandra,będe się dzielnie bronic przed nią:) pozdrawiam miłego dnia pa.

Hej :) Niedaj się handrze walcz z nią ;) Ja się już pożegnam :( mam dziś bratanka na noc to komputer bedzie zajety przez chłopakuw a jutro mam już M w domku ,w sobote wyjedzamy :) Mam nadzieje że topik niepadnie że po powrocie będe mogła tu wrucić i klikać z tobą a może jakaś pani się dołaćzy :) paaaaa ściskam przytulam i całuje 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄 👄👄👄 ....żeby starczyło na te 2 tyg.:):):):););)

Gość murof
no cóż niepozostaje mi nic innego jak życzyc Ci oj sory raczej Wam samych miłych chwil spędzonych razem,niech ten wyjazd napełni Was dobrą energią,nacieszcie się sobą ile się da....jedzcie i wracajcie cali i zdrowi...😘😘😘 Topik będzie na Ciebie czekał choc bym miała tu zostac sama... szczęśliwej podróży 🖐️

Gość murof
No i zostałam tu sama na całe dwa tygonie,chyba zaczne pisac wiersze :) czas szybciej zleci ;)

Gość murof
Witam,Wanesa dzięki może dasz sie namówic choc czasami na małe pogaduchy? Pozdrawiam i życze miłego dnia buziaczki 🌼

Gość murof
🖐️ pogoda dziś okropna,od rana pada :( mam nadzieje Kamelio że u Was jest ładnie i miło spędzacie czas. Pozdrawiam buziaczki pa.

Gość murof
Witam :) dziś pierwszy dzień jesieni,życze wszystkim aby była ona piękna,szum liści na spacerze w parku,babie lato... pozdrawiam miłego dnia Kamelio 😘 🌼

Gość murof
widze że do powrotu Kamelii sama musze dzwigac ten topik...wiec dzwigam,pozdrawiam miłego dnia pa.

Gość murof
🖐️ ...i pamietaj codziennie patrz na swiat jakbys go ogladala poraz pierwszy...wtedy swiat bedzie piekniejszy...bo gdy serce Twoje placze nie poddawaj sie rozpaczy...bo me sece jest przy Tobie w kazdej...a po kazdej nocy przychodzi dzien, a po smutku radosc...tak to juz jest na tym swiecie...

Gość murof
Kamelio odliczam dni do Twojego powrotu,mam nadzieje że jesteś zadowolona z wyjazdu,pozdrawiam trzymaj sie cieplutko pa.

Gość murof
Witam,ale jestem chora :( nos czerwony jak marchewka,oczy jak śliwki do tego gorączka,a za oknem słoneczko... pozdrawiam

czesc serducho moje :) wruciłam :) narazie tylko się przywitam jak znajde troszkie czasu to napisze jak było :) narazie powiem ci tylko że M zostaje już z nami w domu ,po tym co tam zobaczyłam już go więcej niepuszcze na takie kontrakty , od poniedzialku szukamy pracy dla niego w Polsce i mam zamiar zacząć jak to muwią zycie od nowa . pa buziaczki dla ciebie do poklikania 👄

Gość murof
Nareszcie jesteś :D czytam i czytam i niemoge uwierzyc,takie zmiany po tylu latach,decyzja o powrocie,podziwiam naprawde,ale jestem pewna że podjeliscie słuszną decyzje,trzymam kciuki za..."nowe życie" buziaczki,bardzo się ciesze że już jesteś.

Gość murof
...czekam tu sobie cichutko na ciebie..az otworzysz oczka... by usmiechnac sie do Ciebie..dac Ci slodkiego buziaka i powiedziec Ci radosne dzien dobry...

hejka Mam chwilkie czasu żeby usiąć i napisać ci co umnie , M z małym w kosciele bo pani od religi sprawdza obecność i to sie liczy do oceny ,też wymyslają ... A co do pobytu tam hmm było tak sobie ,mieszkalismy w kontenerach do wc i łazienki mialam 40m przez pół placu trzeba było przejsc no i te chodzenie sie kąpać nam na dobre niewyszło jesteśmy pochorowani ,warónkuw zero , miasteczko małe ale czyste i spokojne niebyło co zwiedzać jedna atrakcja to była jak były dni piwa bo na bawari takie mają świeo dziwne i wtedy jest tw wesołe miasteczko to trwa 5 dni . no i najwazniejsza sprawa to to ze M już mam w domu niepuszcze go juz wiecej na takie kontrakty podjełam decyzje sama ale M sie z nią w 100% zgodził że koniec takiego życia ze czas wkońcu kiedyś zaczać życie w polsce jak normalna rodzina A wpływ na moją decyzje był po tym jak zobaczyłam jak panowie tam sobie żądzili chodzi mi o picie ...tego nieda sie opoiwedzieć jak tam ludzie żądzą a w szczeglnosci jak przycghodził weekend ,całe szczęscie że jak byłam to M niepił od czasu do czasu piwo wypił ale jak mnie niebyło to napewno tak samo żądził jak reszta bo niewieze w to że nie ... niezamęczam cie juz moimi opowiesciami a powiedz mi jak u ciebie sie sprawy mają czy wszystko wpożądku z twoimi kamieniami i wogle całą resztą A i jeszcze napisze ci że M zaczyna od jutra kurs na koparki i wózki i ma zamiar isc do pracy na takie koparki niby zarobki dobre ale to sie okaze jak juz bedzie pracował oby niezmusiła nas sytuacja zeby znowu musiał jechać bo wtedy jedynie z nami by wyjechał inaczej juz nigdy wiecej sam ... No to ja pomarudzialam i znikam robić kolacje bo zaraz moi panowie przyjdą .. paaa miłego woeczoru jutro sie odezwie buziaczki 👄

Gość murof
Witam serdecznie :) Wiesz Kamelio,jak tak sobie przeczytałam to co napisałaś to aż włos mi się zjeżył na glowie,jak można tak życ,ja rozumie kilka tygodni czy nawet miesięcy ale bywa że są tacy co pewnie spedzaja tam całe lata :( do czego doprowadziły nas te czasy.... teraz jeszcze bardziej rozumie Wasza decyzje,napewno Wam sie uda zaczac wszystko od nowa,najważniejsze że jesteście razem.Trzymam kciuki za powodzenie. Jeśli chodzi o mnie to zrobilam sporo badań i wreszcie lekarze postawili ostateczna djagnoze,wykryto u mnie chorobe zwaną "zespół jelita nadwrażliwego"daje ona tak różne objawy że trudno ją tak odrazu rozpoznac z tąd tyle pomyłek w ustaleniu co mi jest.Choroba ta jest nieuleczalna ,ale da się z tym życ,biore leki i powiem szczerze że czuje sie dobrze. No musze uciekac jutro mój M wyjeżdza w trase :( jedzie do Anglii więc szybko nie przyjedzie,dziś zjechał i jutro jedzie dalej tyle go mialam :( pozdrawiam dobrej nocy pa.

Witaj ! Dobrze że czujesz sie lepiej dla ciebie 🌻 za te cierpienia co przeszłaś ,pewnie M już pojechał w trase i biedulko sama znowu zostałaś ;) Mały w szkole ,duży na kursie a ja siedze i popijam kawkie i mysle co by tu zaserwować na obiad ,niemam wogle pomyslu ,i szczerze to nawet niechce mi sie nic robić ,przeziębienie mnie trzyma jeszcze . Miłego dnia ci słonko życze paaa 👄

Gość murof
Witam oj siedze sama :( najgorszy jest wlaśnie ten pierwszy dzień po wyjeździe chodze z kąta w kąt i tak mi smutno ale musze sie pozbierac bo jutro od rana jade do biura pracy,musze sie odchaczyc jak to sie u nas mówi a moze przy okazji zaoferuja mi cos ciekawego. Od czwartku będe miala pod opieką roczną siostrzenice,więc sama widzisz ze nie ma czasu na mazanie sie ;) Pozdrawiam,dużo zdrówka zycze trzymaj sie cieplutko pa.

Hej , mam nadzieje że już smutek minoł po wyjedzie M . Pogoda ładna słoneczko i nawet ciepło ale ranko jak wstałam to był niezły przymrozek Zapraszam na kawkie i ciacho , siedze sama ,młody w szkole a duży znowu na kursie i tak do obiadu sama w domu :) Wiesz mam mały problem w poniedziałek mały ma pasowanie i my jako rodzice mamy upiec placek dla nas i dzieci no to ja kupie bo niemam talentu do pieczenia i upominki trzeba zrobić ,pani robi z papieru takie tuby i w te tuby mają byc włożone upominki dla wszystkich dzieci a jest ich szescioro i każdy rodzić sam od siebie ma coś kupić jedna mama kupiła ksiązeczki ,kolorowanki , druga słodycze inna jeszcze kinder niespodzianki a co ja mam kupić ? niemam wogle pomysłu myslałam nad małymi maskotkami ale to też koszt jest ,niewiem może ty mi coś doradzisz? ;)

Gość murof
Witam,nie ma czasu na smutki wiec musialam sie szybko pozbierac :) Pamiętam pasowanie moich dziewczyn,my kupiliśmy wszystkim dzieciaczka to samo,bylam akurat w radzie rodziców wiec mialam sporo do powiedzenia,kupilsmy im czapki studenckie i do tego peleryny,w ręku każde dziecko trzymalo taki duży ołówek,ubraliśmy wszystkie pociechy w ten strój wyglądały przeslicznie zrobilismy im zdjecia i maja pamiatke do dzis,oczywiście po pasowaniu byl poczęstunek. Ja osobiscie jestem zdania ze każde dziecko powinno dostac to samo,przyznaje że masz problem,ale ja na Twoim miejscu kupiła bym coś słodkiego,jakiś batonik a do tego np.model samolotu lub statku taki do sklejania aby syn mógł usiąśc z tatą i poskladac,zobaczasz oboje będą Ci wdzięczni za to,takie modele są niedrogie a widok taty i synka zmagajacych sie ze sklejaniem jest przepiekny. Ale to tylko taka moja sugestja. Pozdrawiam.

Pomysł dobry tylko musiala bym wszystkim kupić to a jest jedna dziewczynka to jej niewypada , niewiem pochodze po sklepach może coś fajnego wpadnie mi w oko teraz już uciekam bo niedługo moi panowie sie zejdą do domku na obiadek :) a potem M będzie okupował kompa ......pa miłego dnia do jutra 🖐️

Gość murof
no tak skoro jest jedna dziewczynka to faktycznie niewypada,a może kup wszystkim breloczki takie przyczepiane do plecaków my kupilismy takie kiedys na mikolajki dzieciakom bardzo sie podobały,może to jest jakiś pomysł albo takie małe porcelanowe figurki np. słoniki na szczęście.... no ale pochodzisz po sklepach to napewno coś znajdziesz,teraz jest z czego wybierac. No to zmykam, do jutra.