Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna_bo_nieszczesliwa

moja skora zdjecie, pomozcie mi!!

Polecane posty

pomozcie co ja mam zrobic z moja skora? ;[ jest okropna, ja nawet sie wstydze z domu wychodzic ;[[[ to jest moj koszmar az mi sie nie chce zyc ;[[ co mam zrobic zeby byla ladna? ;[ http://img233.imageshack.us/img233/5999/kafvd5.jpg

to co mam zrobic? ;[[[ jest cos na to?

Gość Liliana302
to piegi tak??

tak ;/ cala twarz w nich mam ;[

Gość Liliana302
a wlosy tez masz rude? opalasz sie w solarium?

nie, nigdy nie bylam w solarium, mam strasznie biala skore do tego mase piegow ;/ a wlosy mam brązowe

Gość Liliana302
nie martw sie, ja mam pryszczata gebe i napewno moja skora wyglada gorzej od Twojej, pozatym zawsze mozesz nalozyc makijaz i nie bedzie ich tak widac. Piegi tez moga sie podobac :)

Gość troczek
mozesz zaczac stosowac bardzo wysokie filtry codziennie i przez caly rok, oprocz tego stosowac jakies srodki wybielajace na twarz, sporo jest takich kremow teraz, chyba eris ma taka serie nawet, poza tym z drozszych neostrata (szukaj w necie, nie w aptekach)

Gość a ile masz lat
pewnie jesteś jeszcze młodziutka skoro tak o sobe myslisz... Nie patrz na wyretuszowane zdjęcia na okładkach, każdy ma jakieś wady/skazy a piegi nie są aż tak szpecące. Uważam, ze wręcz upiększają. Zrozum, że ze swoją urodą jesteś jedna na milion :) Powinnaś to wręcz podkreślać.

Pieguski są super:) Ja bym na Twoim miejscu jeszcze pofarbowała włosy na rudo i cieszyła się oryginalną urodą.

Gość troczek
dziewczyny maja racje, to nie defekt :)

no, ale wlasnie to mi spedza sen z powiek, bo ja sama tego nie akceptuje i to juz trwa tak dlugo ;/ mam 22 lata i bardzo mi zle ze swoim wygladem ;[[ nie umiem zaakceptowac swojej skory ;[ nienawidze jej wręcz ;[

Gość Liliana302
mam kolege, tez ma twarz a nawet cale ciialo wpiegach, marchewkowe wrecz wlosy a dziewczyny sie w nim kochaly jedna po drugiej, ja sie nie zakochalam ale taka ma sympatyczna twarz ze nie da sie go nielubic. jesli zaakceptujesz siebie to juz to nie bedzie przeszkoda :) Ciesz sie ze widzisz, slyszysz, mozesz chodzic i masz sprawny umysl, reszta nie jest problemem. POzdrawiam :D