Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość farmaceutka-____

Chętnie doradzę i pomogę-piszcie

Polecane posty

Gość farmaceutka-____

Gość co jest najlepsze
chodzi o leki typu Duphaston na porządne złuszczenie grubszego endometrium[moja gin cały czas eksperymentuje a efektu brak

Gość farmaceutka-____
hm lekarzem nie jestem ale podobne lepsze efekty daje Orgametril

Gość niedobor zelaza
u osoby doroslej,co kupic ,jaki preparat i wjakiej dawce ? Dobry lek na silne bole miesiaczkowe-do tej pory pomagal tylko ketonal i co dobrego na osłonę zoładka przy lekach przeciwbolowych?

Gość karolina200512
to jak pomozesz?:(

Gość farmaceutka-____
najpierw o tyh bolesnych miesiaczkach. jelsi chodzi o zelazo to najlepiej to z przepisu lekarza np Hemofer albo TArdyferon Fol. ewentualnie Sorbifer Durules. \ a na bolesne miesiaczki? Nimesil w saszetkach, Vegantalgin H ( bez rp) albo czopki Torecan mnie osobiscie pomaga Aulin naprawde super lek

Gość farmaceutka-____
do karooliny mysle ze to dzieje sie pod wplywem stresu lub nerwów. z tabletek uspokajających mocny jest PErsen Forte lub Deprim.

Gość karolina200512
ja na bolesne miesiaczki (a sa baaardzo bolesne) brałam zawsze czopki pyralginum czy jakos tak a ostatnio mi sie skonczyly i wzielam apo naproxen i byl swietny.. po 5 min bol lagodnieje... mam jeszcze jedna metode na bol.. wchodze do goracej wanny .. mnie odrazu lepiej... ale to hcyba zalezy od organizmu.. pozdrawiam

Gość karolina200512
no napewno z nerwow.. tego jestem 100% pewna.. tlyko moge kupic te leki bez recepty? ile kosztuja?

Gość farmaceutka-____
o miesiaczkach Naprawde wszystkim dziewczynom go polecam po 5 minutach ból doslownie znika. a ja przez swoje bole ladowalam w szpitalu

Gość farmaceutka-____
do karoliny012,,,, tak sa bez recepty np. 10 tabletek deprimu w mojej aptece kosztuje 3,99 persen forte jest mocniejszy -tyle ze ten Forte no naprawde extra uspokaja( mam na mysli sile dzialania) muszeę leciec piszcie a jutro rano odpwoiem

Gość ona198205
jakis czas temu nie mialam okresu,wybralam sie do lekarza i dostalam luteine na wywolanie miesiaczki,po 7 dniach brania okres sie pojawil i wtedy tez zaczelam brac tabletki anty,dzis mija 10 dzien jak je biore,okres mi sie skonczyl ale do tej pory pojawiaja mi sie na wkladkach takie brazowe plamy a czasami i krwisty sluz,nic mnie nie boli i generalnie nic mi nie jest?co to moze byc??

Gość a mnie ciekawi jak
farmaceutka może polecać deprim który nie jest lekiem uspokajającym i nie działa od razu? To dziurawiec pomagający na obniżenie nastroju i trzeba go zażywać dłuższy czas. Na dodatek dziurawiec uczula na słońce

witam:) Bardzo chętnie dowiedziałabym sie o jakieś sposoby na zniszczone dłonie. Są baardzo delikatne i nawet zwykłe obieranie ziemniaków kończy sietym, że ręce wyglądają jakby pracowały na roli;) jakie specyfiki mogłabyś mi polecić. jakieś kremy, maseczki ( bo wybór dosć spory w aptekach) , a może jakieś tabletki, oleje?

Gość farmaceutka-____
do zniszczonych rąk polecam do wykonaia maseczke : 1 starte surowe jablko, 1 starty zielony ogórek pol soku z cytryny lyzeczka podgrzanego olejku rycynowego wymieszac nalozyc na 15 min po czym ssplukac i posmarowac tłustym kremem a z gotowych preparatow: masc Alantan z wit E albo krem o nazwie Kwiat Lnu z keratyną i witaminami

Gość luszczyca
Mam na glowie luszczaca sie skore, robia mi sie nawet na niej takie strupki. Dermatolog na skore gladka przepisuje mi masc Elocom, natomist na wlosy Elocom w plynie juz tak dobrze nie dziala, co mi mozesz polecic??