Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona synowa

Gdy tesciowa opowiada o naszym zyciu imtymnym.....

Polecane posty

Gość wkurzona synowa

co zrobic?? Uslyszy cos na ten temat.Snuje sobie filmy i potem opowiada po rodzinie.Co zrobic skoro slowa ze nie ma sie wtracac nie pomagaja??

Gość wkurzona synowa
ona nie ma zycia imntymnego, u niej w rodzinie to dziwne wiekszosc to wyzywanie sie ogolnie tylko ona biedna jak sie jej cos powie to straszy ze sie zalamie i znow ja wezma to wariatkowa

Gość jak ja ciebie rozumiem
ja mam podobnie, tylko do tego jeszcze dochodzi babcia meza. jak kwoki paplaja ciagle, baby wredne. I potem, ze one nic zlego nie powiedzialy przeciez. Maz niech nia wstrzasnie. Awantura jest potrzebna i to wielka.

Gość jak to tak
prowadzisz życie intymne z udziałem teściowej :O zbokol z ciebie :classic_cool: :P

Gość ekdnfekuqwfc
pewneo babka dawano nie miała orgazmu :-)

Gość hehahihihahe
zmien tesciowa:D

Gość sprawa smierdzi
jakim cudem twoja tesciowa wie cokolwiek o twoim zyciu intymnym?

Gość wkurzona synowa
on sie nie chcial klocic, za to ja wzielam sprawy w swoje rece bo mnie juz denrwowaly teksty typu idz po tabletki zebyscie sobie znow gzunba nie zrobili, co klociliscie sie bo nie chciala ci dac??? chociaz nie klocilismy sie. po prostu opatrznie to zrozumiala.JĘDZA. ale ostatnio to przegiela bo przyszla bratowa napisala mi tekst ze slyszala ze z seksem u mnie kruch a to pewnie ze sie boje ze wpadne i moj samiec sobie znajdzie inna moze w koncu. TO napisalam tecsiowce ze sie nie ma wtracac to ona do mnie ze przeze mnie jej synek jest zdolowany. a nastepnego dnia biedaczka sie zalila ze cala noc nie mogla spac i jak ja tak dalej bede jej pyskowac to ona sie znow zalamie i bedzie musiala jechac do wariatkowa na leczenie. NO I ZAS mialam awanture.... Od jej mezusia

o widze, ze ma teksty mojej tesciowej. jak sie zwroci uwage to tez ryczy i nie spi po nocach. Kochana Ty nic tu na to nie poradzisz. Musi twoj maz zrobic porzadek i to koniecznie. A jak on nie chce. To Ty ja zlewaj i opowiadaj o niej rozne bzdury i tez gadaj, ze twoj maz przez nia chodzi smutny. Tesciowe trzeba ich wlasna bronia zwalczac.

Gość wkurzona synowa
sprawa smierdzi ---> wie o naszym życiu, gdyż często nocami płacze i prosi aby wziąć ją do łóżka, wtenczas ją przygarniamy i nie wszystko da się uryć... sama rozumiesz... jak to w rodzinie

Gość wkurzona synowa
no wlasnie on sie dolowal tym ze musial do niej jechca a ona pewnie jak na niego patrzala to myslala ze przeze mnie. ale najgorszejest to ze ona mnie oskarza o to ze ja daze do tego zeby on calkowicie zerwal kontakty z ich rodzina , bo najpierw mieszkal z nima jego brat i kazalam zeby sie wyprowadzili bo mialam dosc donoszenia o naszym zyciu, a teraz mieszka z nami jego ojciec czylui przyszly tec moj ktory tu pracuje na razie. i teraz on szpieg i relacjonator. a ja mam ich dosc. powiedzialam sterj ze zamiast interesowac sie naszym zyciem niech sie wezmie lepiej za robote i dzie do pracy bo ciagle liczy na to ze dzieci jej beda dawac na zycie ciagle co miesiac, a ona tylko straszy ze pojdzie do pracy, ktora sie drugiemu synkowi nie podoba i tescciowi

Gość wkurzona synowa
ktos sie podszywa

mowie ci nie zwracaj na nia uwagi, rob swoje, a z mezem uzgodnij ze tesciu tez ma sie wyprowadzic, bo wy macie swoje zycie i tyle. Postawcie stanowczo na swoim. Bo wam sie beda wpierdzielac ciagle. Ale przede wszystkim Maz musi o to zadbac. Bo ty mozesz sobie gadac, po nich to splywa.

to wymyslaj jakies bajki. Co robicie ? Powiedz, ze sie bzykacie :) Na co kase wydajecie ? Powiedz, ze na zabawki erotyczne :) Wymyslaj takie rzeczy zeby ja zaktalo i zeby przestala sie chciec pytac.

wlasnie juz teraz zagrozilam ze jesli z nimi nie bedzie spokoj to ja dam sobie spokoj z nim, ma czas do konca miesiaca moze stary sie wyprowadzic zdazy

oby sie twoj chlop opamietal. O to trzeba sie klocic niestety. Ja jestem juz po slubie 2 lata a tesciowa nadal mi truje i mowi co i jak mam w domu robic. Jak myc okna, drzwi itd. Jak mam gotowac (jakby ona w zyciu ugotowala cokolwiek). Wkurza mnie to na maksa. A jak juz mi daje madrosci o malzenstwie, ekspertka sie znalazla. Sama po rozwodzie. Smiechu warte. Juz nauczylam mojego meza zeby nic nie gadal i mowil ze jest super jak nie jest, bo ideologia zawsze jest dorabiana.

to udawajcie przed nim sielaneczka az do wyrzygania. I smiejcie sie potem do rozpuchu z tego.