Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tośka24

związek po porodzie

Polecane posty

Gość tośka24

Witam! Pytanie - jak wyglądały Wasze relacje z partnerami po porodzie?

tak jak przed porodem. nie wiem. nie bylo chyba czasu na relacje. skupilismy sie na dziecku... gorzej teraz ...

u mnie nie za bardzo ja siedzialam z malym w domu o non stop przy cycu moj M wracal z pracy szedl do garazu cos tam majsterkowac zero kontaktu sex tez nie najlepiej bo najpierw bolalo potem balam sie zeby znowu nie zajsc i wogole bledne kolo dopiero jak maly skonczyl; 5 mies byl grzeczniejszy podzielilismy sie obowiazkami on zaczal mi pomagac przy malym bawic sie z nim mielsmy i mamy dla siebie wiecej czasu i od tamtej pory dogadujemy sie super!!!

Gość tośka24
chodziło mi w sumie nie tak zaraz po porodzie ja jestem 3 i pół miesiąca po i ogólnie to porażka zastanawiam się czy to norma czy coś nam umknęło i może być juz tylko gorzej

no to u nas bylo tak ze f w pracy ja z mania wracal to mi pomagal przy mani i tez sie klocilismy ale nie bylo najgorzej... pozatym mala wyladowala w szpitalu i jakos moze to nam dalo do myslenia ... Obydwoje bylismy przerazeni i przemeczeni...

no ja juz pisalm ze do 5-6 mies tragedia tylko klotnie jakies nieporozumienia ale w koncu doszlismy do wniosku ze to strasznie wplywa nie tylko na nas ale tez na malego i jakos powoli nauczylismy sie zyc w trojeczke tata juz sie nie bal malego mogl sie z nim pobawiac ja w tym czasie moglam zrobic cos dla siebie i juz humorek lepszy mysle ze facet potrzebuje wiecej czasu zeby przyzwyczaic sie do bycia TATĄ a napoczatku tak szczerze dziecko zamiast nas zblizyc to nas jescze bardziej oddalillo:(

u nas rewelacja mąz jest bardziej wyrozumiały i bardzo pomaga dziecko zmieniło wiele w naszym życiu ale tylko na lepsze :)

Gość buhahaha
myszka spie... stąd

Gość masakra111
no unas cos sie sypalo,ale obiecalam dzis mezowi,ze mu zrobie loda,pewnie bedzie juz ok:)

Gość Kochankiutka
U mnie bylo zle po porodzie , bo maz ma malych rozmiarow narzad, a po porodzie bylam duzo szersza niz normalnie i mu latal we mnie . ALe juz jesst dobrze , bo pozwolilam mu uzywac mojego czekoladowego oka.

Gość taaaaa myszka
u ciebie jakos zawsze wszystko gra! A w sumie to glupiutka jestes, wiec nie ma sie co dziwic:D

Kochankiutka - o brzydka ty;) zaraz cie tu zjedza ze perwersje stosujesz a fee:p

Gość tośka24
kurcze mnie to nawet nie chodzi o seks tylko o to że tacy się obcy sobie zrobiliśmy, o wszystko się żremy i nic już nas nie cieszy :-(

Gość tośka24
Kochankiutka perwercha!

tośka24 - niestety na to jest jedno lekarstwo.Podrzucic dziecko dziadkom i wyjechac sam na sam w jakies magiczne miejsce na caly dzien.Potem romantyczna kolacja wspolna kapiel w babelkach seksowna bielizna.Trzeba lykac taka pigulke min.raz na miesiac:)

toska ;) daj wam czas :) będzie lepiej :) poprostu ty jesteśprzemęczona, a on hmm .......pewnie oczekuje od ciebie takiego samego zainteresowania jak przed dzidzią i nie kuma, ze jestes pednięta :O ale za kilka miesięcy będzie lepiej, dzidzia bedzie bardziej rezolutna, ty przywykniesz do mega zmęczenia, a może i twój mąż zauważy, ze dziecko to obowiązek 24/24 i troche wyluzuje :)

Gość tośka24
mantodea to nie takie proste bo mnie to chyba podczas tej mojej cesarki zapomnieli pępowine odciąć - nie wiem czy każda mama tak ma ale ja po prostu nie potrafię zostawić Synka na dłużej niz dwie godziny - aż mnie to boli fizycznie - z drugiej strony zdaję sobie sprawe że nie można się tak zamykać i koło się zamyka ;-(

tośka24 - uwierz mi ze duzo mlodych malzenstw rozwala sie wlasnie z powodu kobiet ktore za bardzo wcielily sie w role matki zapominajac ze sa rownoczesnie wlasnie kobietami.I to twoj maz w tobie widzi.MATKE nie zone i na bank to go wkurza.Syn jest najwazniejszy na swiecie tak jest.Tylko czy syn bedzie szczesliwy gdy wyrosnie z pieluch i zobaczy ze jego rodzice sa dla siebie calkiem obcymi ludzmi???a nie daj Boze ktores z was kiedys niechcacy powie przy nim\"popsulo sie miedzy nami gdy urodzilas/urodzilam dziecko\".Myslaisz ze jak sie bedzie czul???napewno jak winowajca.Unieszczesliwiajac swoje malzenstwo unieszczesliwiwasz syna a chyba chcesz zeby wychowywal sie w pelnej kochajacej sie rodzinie???przemysl to bo moze byc za pozno i obudzisz sie z reka w nocniku:(

Gość tośka24
ok masz rację ale czy nie po to jesteśmy teraz rodziną żeby razem robić pewne rzeczy, razem podróżować - wiadomo że w inny sposób niż kiedy byliśmy tylko we dwoje - razem bawic się etc. Mój mąż nie potrafi spędzać z nami czasu, czasem mam wrażenie że wręcz nie chce - po co mam podsyłać Małego skoro możemy wspólnie się nim zająć czerpać z tego radość i cieszyć się bliskością - on tego tak nie widzi - to czy ja jestem naiwna czy on niedojrzały? nie wiem już nic z tego

Gość aiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Toska24,faceci sa jak dzieci,zazdrosni o to ze poswiecasz swoj czas wylacznie dziecku....zamiast o tym porozmawiac,oni sie dasaja i stroja rozne fochy i za nic w swiecie nie powiedza o co naprawde im chodzi,jesli w pore nie zaczniesz dzialac...hmmm,moze byc tylko gorzej(zalezy jakiego feceta masz przy sobie)ale czesc szuka spelnienia u innych kobiet,czego ci nie zycze

Gość tośka24
aiiiiiiiiiiiiiii ale ja wielokrotnie pytałam czy czuje się odrzucony - zawsze zaprzeczał więc czy ja mam być duchem świętym?!!!??? i odgadywać o co chodzi

tośka24 - oczywiscie masz racje ale NIE DO KONCA:p Oczywiscie ze jestescie rodzina powinnyscie razem w trojke podrozowac ale kochana musisz rozdzielic czasem te dwie rzeczy jakim jest malzenstwo i rodzicielstwo.Niestety chocby skaly sraly musisz z mezem spedzac czas sam na sam.Jemu tego porostu brakuje i wcale to nie oznacza ze jest egoista.Pragnie czasem wrocic do przeszlosci i spedzic z toba czas bez usmarkanego placzacego dziecka.Chce bliskosci i chce kobiety a nie tylko matki!jesli sie teraz nie przebudzisz to uwierz mi za jakis czas bedzie juz za pozno i nie pisze ci tego zeby cie nastraszyc...

tośka24 - ja sie klade spac.Przemysl to co napisalam.Pogadaj z nim jestem pewna ze sie boi szczerej rozmowy z toba.

Gość tośka24
dzięki dobranoc