Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anulus

zazdrość..

Polecane posty

Gość anulus

czy to coś złego jak pójdę z przyjacielem- jako osoba towarzysząca na rodzinna impreze?? Moj facet się wscieka i nie wiem jak mu to wytłumaczyć...ekh... upierac sie przy swoim, że chcę iść czy też pogadać z przyjacielem i skapitulować?? juz samam nie wiem co robić...

Gość kakak
Oczywiście ze nie powinnas jechać!!!na impreze rodzinną?!jak dla mnie to przegiełaś w tym momencie.Nawet najmniej zazdrosny facet nie chciałby zebys tam szła.Według mnie to troche nielojelne.Nie idź!!!

Gość anulus
eee czy tylko ja mam tak liberalne podejscie?? czyli mam z tego rozumiec ze juz nigdzie nie moge chodzic bez swojego faceta..z mojej strony to jest wysiadczenie przyslugi przyjacielowi, ktory nie ma z kim isc...proste!

ja tam chodzę na różne imprezy bez mojego faceta i spotykam się z różnymi ludźmi. on nie jest zazdrosny ale także uważam, że to o czym piszesz to przegięciem, a przyjaciel powinien mieć trochę taktu i nie zapraszać na takie imprezy rodzinne zajętej koleżanki. jakbyś Ty się czuła gdyby Twój mężczyzna poszedł z przyjaciółką na jakieś rodzinne przyjęcie?? liberalizm liberalizmem ale są pewne zasady, od co

Gość eAFASJ
puszczalska prostaczka, Zrób mu także lodzika. Wszak to nic specjalnego

Gość anulus
buuuu...czyli mam nie iść...Naprawde mi samej zalezalo na tej imprezie bo akurt to ja sie juz czuje jka czlonek tej rodziny...nio alee... ;/

Gość anulus
eAFASJ dzieki za wypowiedz...takiego czegos oczekiwalam ;p

Gość dziewczyna123454
a puściłabyś swojego faceta na rodzinne przyjęcie jego koleżanki, wraz z nią rzecz jasna?

to może jak już się czujesz jak członek tej rodziny to zostaw tego faceta któremu zawracasz teraz głowę i wyjdź za przyjaciela skoro bardziej Ci na nim zależy. ot co

Gość ciekawa jestem jakbyś
zareagowała, gdyby on taką grzeczność chciał wyswiadczyć przyjaciółce swojej?

Gość Anka Ot Tak
no fajnie czujesz sie juz czescia tej rodziny?? hmmm.....

no i się nie dowiemy czy autorka byłaby taka zadowolona gdyby jej mężczyzna poszedł do przyjaciółki na imprezę rodzinną gdzie czuje się jak u siebie. jeśli nie ma w tym związku z przyjacielem podtekstów to zabierz swojego faceta ze sobą, nie powinien mieć nic przeciwko

Gość Dosia123
rany, to ktoś ma takie durne problemy? odpowiedź jest tak jasna, że nie warto było pytać!!

Gość xccxxc
wypijesz za duzo i zdrada gotowa.

Gość Anka Ot Tak
nawet nie musi duzo pic skoro rodzinka juz ma ją za przyszłą synowa! po co ci chlopak w takim wypadku??

Gość anulus
nie miałabym nic przeciwko zeby poszedl ze swoja przyjaciolka...Sorki ale tyle sie mowi o zaufaniu itp... dlaeczgo nie mozna po prostu zaufac komus?? A poza tym ja mam rozgraniczenie na prawdziwych przyjaciol ii na zwyklych znajomych... Zreszta nieważne...

MOIM ZNDNIEM NIE MA O CZYM MÓWIC.PRZECIEZ NIE CHODZI O ZWYKŁE SPOTKANIE NA PIWO TYLKO O IMPREZE RODZINNA. pRZECIEZ NA TAKIE IMPREZY TO SIE ZABIERA PARTNERA A NIE PRZYJACIELA LUB PRZYJACIÓŁKE.

anulus to nie jest kwestia zdrady...i nie gadaj ze nie mialabys przeciwko temu nic gdyby sytuacja byla odwrotna...to sie lojalnosc nazywa....po prostu nie wypada isc i tyle...moze nie dojrzalas do zwiazku ....sa rozne sytuacje ale ta ewidentnie nie jest na miejscu i fair w stosunku do Twojego faceta..

po co my tu, jak i tak nic nie rozumiesz i upierasz się przy swoim. nie trzeba było pytać, zrobisz co zechcesz.

Gość maturrka
pewnie wszyscy by pomysleli ze jestescie para ... nie radzę

autorko nie odpowiem, bo odpowiedź byłaby niemiła, a ja przecież jestem miłym blondynem, nawet bardzo

Gość ojojooooojjm
a autorka zwiała z topiku