Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosiaczek prosiaczek

duża nadwaga! ---- razem damy radę! od teraz PO CO CZEKAć

Polecane posty

Gość Bulinka74
No jak tam laseczki po obiadku...dobry był???? Ja opyliłam aż kawałeczek piersi bez soli i sałate bez dodatków...!!! super była..hi...hi Dziewczyny która stosowała jeszcze kopenchadzką zmieniałyście coś czy ściśle w|g jadłospisu ?????POZDROWIONKA!!!

Gdzie jest Magda,Guetta,Minimoniaa i inne? Ja na kopenhaskiej jadłam sałatę z oliwą ,skropioną sokiem z cytryny i delikatnie przyprawioną solą i pieprzem.Trzymałam się jadłospisu.Pierś bez soli? Ja dziś na samych piersiach,przyprawiłam solą,pieprzem i ziołami,ale dlikatnie i poddusiłam w rondelku z wodą i kilkoma kroplami oliwy.Zostawiłam sobie kawałek na kolację do pracy.Idę się teraz przespać,bo cała noc przedemną,do jutra,pa!

Gość pokahontas
dziewczynki ...a co ze mną :( ja tez potrzebuje szybkiej pomocy!!!!!!! czyli jakiejs dietki,ale tak sobie mysle ze najlepsza bedzie dla mnie MŻ :) moge sie przylaczyc?

Gość Bulinka74
Co tu dzisiaj taka cisza i spokój!!! przez tą niedziele chyba wszystkie takie rozleniwione?? GOCHAMAX chcialam cię jeszcz spytac czy wołowinę można całkowicie zamienic na drób???POKAHONTAS pozdrawiam cię inapisz coś więcej o sobie.....PA...

Witam wszystkie kobitki :) gdzie się podziewacie? :) ja właśnie zastanawiam się nad śniadaniem, chociaż głodna nie jestem za bardzo :) o właśnie zapomniałabym, wczoraj spotkałam znajomego....był wcześniej grubaskiem a teraz...proszę proszę...fajny facet z niego....odchudzał się jakieś 3 miesiące...zmienił nawyki, jadł do 18 tylko, dużo warzyw, owoców...mało słodyczy i mącznych rzeczy. no i meridia do tego..... w 3 miesiące ponad 15 kg spadł. a teraz jest już 2 miesiące odkąd nie bierze meridii i trzyma wagę. zdrowo je a nie wpier.... :)

dziewczyny! mam dietkę, 5-dniową. chudnie się na niej 5 kg. to taka \'przedrandkowa\' jest czy co, mam ją od pewnej znajomej która to właśnie tak stosuje. ;] ważne jest, żeby jeść co 2 godziny, wtedy nie czujemy się tak głodne. więc: 8 - kawa + 1 łyżka cukru + 1/2 serka hochland [najlepiej śmietankowego] 10 - jabłko 12 - jajko na twardo 14 - pierś z kurczaka gotowana [1/2 - 200g] 16 - 1/2 serka chudego białego 18 - coś do picia [herbatki ziołowe, czerwone, zielone] no i dużo się przy tym pije i chudnie :D ma któraś ochotę spróbować? :)

Gość gruba90
Meridii? możecie mi coś bliżej napisać bo nie wiem jak to dziła i czy trzeba receptę?

Gość gruba90
panna_mad ja jestem 4 dzień na 10 - dniowej ale po niej mogę się skusić na tą podaną przez ciebie tylko jak ją skończysz napisz ile schudłaś

Gość Bulinka74
CZEŚC WSZYSTKIM !!!dziś mój 6 dzień diety i kochane 5 kg mniej!!!!! wiem wiem że to troche za szybkie chudnięcie ale jak przejdę na 1000k. to trochę przystopuję....na razie czuję się dobrze choc wczoraj miałam trochę doła... aie dziś jest OK. łykam witaminy i może dlatego nie jestem bardzo słaba !!POZDROWIONKA KOCHANE LASKI!!!

Hej dziewczyny! Ostatnio brak czasu na pisanie tutaj:( Witam wszystkie nowe:) Remoncik był w domku no i uczelnia. Zostało 30 dni do obrony:( brrr no i jeszcze sesja do zaliczenia, więc jestem na pełnych obrotach:( i niestety, żeby dac radę pomagam sobie małymi słodkościami;) Wiem nie powinnam, ale nie daje rady:( Waga stoi w miejscu, czyli 86kg. 2 dni po obronie wesele mojej kumpeli z piaskownicy:D Sukienka juz w szafie wisi:) Już sie nie moge doczekac tej imprezki;) a za rok moje weselisko:D Wtedy na pewno będzie wymarzone 70kg jak nie lepiej;) Pozdrawiam wszystkie dziewczyny Aha ja też Magdalena;) 3majcie się dzielnie w swoich postanowieniach:) Pozdrawiam:)

Ja też Magdalena,od Bierzmowania.Koniec diety,ważę 95,5kg.Teraz trochę odpocznę i postaram się utrzymać wagę,popatrzę jak Wam idzie.

Miałam podobną dietkę,ale o godz 21 była jeszcze szkl.soku pomidorowego lub 100gwytrawnego,czerwonego wina.

Znalazłam tą dietę,niby,że w 4 dni można schudnąć 3,5kg.Oczywiście tak jak z innymi dietami,jeden schudnie mniej,drugi więcej.Nie jest zła bo co 2 godz.można coś zjeść.No to dziewczyny do boju! Miłego dzionka,do póżniej!

Gochamax rezultat godny podziwu.Mam nadz ze mnie tez się uda aż tyle:).Ciągle nie moge sie zebrać w sobie i zacząć tej diety:(.Ciągle odkładam na jutro. A ja w sprawie tej diety w której je sie co 2 h.Czy to jest jadlospis na kazdy dzien, tzn czy codziennie je sie to samo. Dziś meczyk.MAło się cos o nim slyszy.Wywieszonych flag mało...Cisza.Wszyscy sie juz pgodzili z porażką. JA nie mam zamiaru oglądać. Oglądne sobie polski film:\"Galimatias\".Lubie ten film:).Polecam

Gość do gosiaczka prosiaczka
witam serdecznie wszystkie dziewczyny, przyznam że podczytuję wasz topik od jakiegoś czasu ale niezbyt regularnie sama mam ładne 90 kg , przynajmniej 20-30 za dużo niestety , same wiecie jak trudno zrzucić więc nie będę rozpisywała się o ciągłych próbach i porażkach bo sukcesów raczej niewiele mam pytanko odnośnie kwestii plaży, ty gosiaczku i pewnie jeszcze niejedna z was jedzie w tym roku nad morze, mój mąż też się uparł i mimo moich sprzeciwów /oczywiście ze względu na figurę/ też jedziemy, dziewczyny jak wy się odnajdujecie na plaży? czy normalnie chodzicie w stroju? czy w jakichś letnich ciuszkach? no i co ze wstydem, jest czy go nie ma? ja przyznam że chyba będzie to dla mnie krępujące a tę meridię to lekarz przepisuje tak sobie na życzenie pacjenta czy raczej robi jakieś badania?

kurde dziewczyny. tak patrzę na te wasze wyniki i się załamuję, bo ja stoję w miejscu.. znaczy jest już znów 85,5.. przez te moje grzeszki itp. nie chudnę więcej. poza tym organizm się przyzwyczaja. może spróbuję tą waszą dietkę 7 dniową.. O__o albo tą moją 5-dniową. sama nie wiem co wybrać. ale to jak coś, to dopiero od następnego tygodnia, bo wtedy zaczynają mi się wakacje.. ostatnie przed maturą.. O__o jakoś to do mnie nie dociera :P jeżeli chodzi o pytanie, to ja np wybieram się nad morze i mam zamiar chodzić w pareo i stroju. :)))) jakoś wstydzę pokazać, nie to że duże ciało, ale cellulitis to mam okropny i z tego powodu nie pokażę się cała :P chyba że dziwnym trafem w miesiąc uda mi się go trochę pozbyć. :) i pogoda się popsuła i w ogóle ble :D ale życzę wam miłego dnia. och ile magdalen się namnożyło. :D widzę że przodują tutaj, razem z gosiami. :)

Cześć Laski! Magda,nie narzekaj,trzymaj wagę,a od następnego tygodnia zacznę z Tobą.Mi dziś przybyło 30 deko,ale nie panikuję.Co do plaży to nie wstydź się dziewczyno,zachowuj się jakbyś była super laską i korzystaj z urlopu.Może już nigdy nie schudniesz?Czego Ci oczywiście nie życzę,ale potem znów możesz mieć problem,bo będziesz stara,pomarszczona,a plaża jest dla ludzi! Młodych,starych,chudych,grubych,i dla niepełnosprawnych też..Pozdrawiam Wszystkich,pa!

Magda,doczytałam,że Ty też chcesz się na plaży ukrywać?No co Ty?I faktycznie,same tu Magdy i Gośki,a reszta anonimowa.Do później,pa.

A ja tam olewam wzrok innych na sobie.Po co mam sobie psuc wakacje.Wiem, ze sie gapią no i co.Kązdy ma jakies tak komleksy, nie? NAwet ktoś zgrabny:). Z reszta na plazy nad morzem jest o tyle dobrze ze są parawany:).A pareo dobra rzecz:).Ale nie chodze bo wtedy nie jestem rownomiernie opalona:). A jakie dzieczynki macie stroje kapielowe? Jaki kolor?2 czy jedno czesciowe? wzorzaste czy gladkie? Ja mam jedno czesciowy.Dalam za niego 120 zl ale warto bylo.Zielony taki seledynowy w fioletowe wzory w ksztalcie galazek z liscmi.bardz ladne:). Jest bardzo dobrze sciagajacy.Siwtnie podtrzymuje biust.Ma grube ramiaczka wiec sie nie wrzyna.No i z tylu nie ma odkrytych pleców, co w moim przypadku jest konieczne ze wzgeldu na CHOLERNE BOCZKI!!Ble! Skoro o animowosci mowicie to czyje ze pijecie do mnie:). Karolina jestem:). Pozdrawiam

Gość gruba90
No i racja Kiki ja wiem z własnego dośwadczenie że ludzie na plaży nie zwracają uwagi jest tam tysiące osób tak różnych że naprawdę nie ma się czym przejmować. W ubiegłym roku byłam na plaży i waliło mnie to jak wyglądam bo super się opaliłam i wypoczęłam a to przecież najważniejsze, w tym roku również jadę i nie zamierzam zakładać pancerza tylko strój. Przecież nie znamy tych osób a jedzie sie wypocząć a nie myśleć kto na mnie patrzy i kto mnie obgaduje.

Karolinko,Ty chudzielcu! Kup sobie 2-częściowy strój.Jednoczęściowy to na basen,do pływania! Nie wiem,kiedy tam jedziecie nad morze,ale jest jeszcze pewnie trochę czasu do wyjazdu,więc nie ma co odkładać odchudzania,tylko zrzucić parę kilo szybciej.Ja zrzuciłam 8 kg,dalej jestem gruba,ale czuję się tak lekko i tak mi się nastrój poprawił jakbym schudła ze 20kg.Teraz muszę trochę ujędrnić ciało,poćwiczyć-szczególnie brzuch i ćwiczenia na biust.Mąż mi przegrał u kolegi callanetics,bo miałam na kasecie video,a video już dawno padło,mam teraz na płycie to sobie spokojnie poćwiczę,a wieczorem rower.Pa Laseczki,do wieczora!

Jednak za 2 czesciowy podziękuję.To nie dla mnie.Nie odważyłabym się:). Dziewczyny macie jakieś sposoby na wielkiego LENIA do nauki!Normalnie nie moge sie zmusic.Niby ucze sie tzn czytam, ale mysle o czyms innym.Jakie Wy macie sposoby? Mam tyle nauki, ze podzielilam sobie caly material na częśc, na konkretne dni.Wczoraj wyrobilam norme, ale dzis nie:).I tym sposobem nie zdąże igarnąć wszystkiego:P.Musze sie jakos zmobilizowac.KAwy juz 2 wypilam.A co gorsze ja wieczorami nie umiem sie uczyc:).Do 21 to gora:)

Gruba90, a co znaczy z "własnego doswidczenia" :D? Bo ja np lustruje zwykle ludzi na plaży:).Może jestem jakaś dziwna :P :DDDD

Hej Karolina! Ja mam SESJE-takie tabletki z kofeiną i czymś tam jeszcze;) Jestem w trakcie sesji, a za 29 dni obrna:( Trzeba jakoś sobie radzic. Wszystkie typy drinki energetyzujące na mnie nie działają.

Karolinko,a ja z własnego doświadczenia to żałowałam później jak się opalałam w jednoczęściowym,że mam biały brzuch.Jak siedziałam na plaży to w koszulce i opalałam nogi,ale jak już się kładłam do opalania to bez koszulki,w dwuczęściowym,brzusio się też kładł,ja zamykałam oczy i po problemie!