Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nelke

7 kg w dół. START

Polecane posty

czesc nelke wreszcie sie ktos odezwal do mnie mam zamiar jutro sie zwazyc wiem ze to glupie ale chcialabym chociaz 0.2 kg zobaczyc mniej to jest motywujace kiedy waga spada

Gość trencha
To ja zrobia ta tabelke Osoba.........wzrost.......waga wyjściowa........waga obecna.......cel Trencha........161.................64......................64.................55 Nelke............160.................57......................57................50 Sylwia 1992....159.................63.......................63................54 Aska0901.......160.................57......................57................50 Reszta chetnych prosze sie dopisac. Ja dzies zaczynam dietke. Na sniadanie bieluch z kielkami i pomidorki :)

powodzenia dziewczyny :) ja też na początek założyłam sobie zrzucenie 7 kg z tego 2 kg już za mną dlatego myślę, że zdecydowanie da sie to zrobić bez głupich głodówek i różnych wymyślnych diet

nikt nie mowi o glodowkach!! :) normalna dieta:) aska: ile masz lat?

czesc wam wszystkim dzis sniadanie 2 jajka i kromka pelnoziarnistegi na obiad jedna chochelka zupy jarzynowej nie wiem co dzis jeszcze zjem narazie nie jestem glodna odpowiadam na pytanie mam 24 lata

nelke kiedy sie wazymy??ja zrobilam to dzis ale z czystej ciekawosci teraz bede sie wazyc co tydzien lub dwa

Witam koleżanki ja również pasuję do was wiec sie przyłączam.MAM 23 LATA wzrost 160 i waga 55.1,5roku temu urodziłam dziecko przed ciażą ważyłąm 52 i do takiej wagi chciałabym wrócić. a najlepiej by było jakbym ważyła50.Od wczoraj zaczełam odchudzanie.Krok 1 odstawiłam tabletki anty bo starasznie bylam po nich glodna i mialam ciągłą ochotę na słodycze przytyłam w 2 mies. 2 kilogramy.Krok 2 Zaczełam zapijać głod wodą minerana.Krok trzeci postanowilam odtawic chipsy orzeszki ziemne i tp.

witaj kasiulaha ja rowniez przed ciaza wazylam ok 50-52 tyle ze moje dziecko ma juz 2latka i 4 miesiace a wiec duzo czasu potrzebowalam na ten odpowiedni moment. nie masz duzo do zgubienia mysle ze ci sie uda

witaj kasiulaha ja rowniez przed ciaza wazylam ok 50-52 tyle ze moje dziecko ma juz 2latka i 4 miesiace a wiec duzo czasu potrzebowalam na ten odpowiedni moment. nie masz duzo do zgubienia mysle ze ci sie uda

Osoba.........wzrost.......waga wyjściowa........waga obecna.......cel Trencha........161.................64................... ...64.................55 Nelke............160.................57................. .....57................50 Sylwia 1992....159.................63.......................63..... ...........54 Aska0901.......160.................57................... ...57................50 Kasiulaha.......160.................55......................55.................50

dziewczyny jestescie ???? ja mam najgorszy problem z wieczorami jestem non stop glodna i musze przyznac ze cos zawsze zjem po 18 albo chrupkie pieczywo albo owoc lub jogurt mysle ze lepsze to niz zrezygnowanie z diety i rzucenie sie np na pizze

ja także jestem przyzwyczajona do tego że codziennie wieczorem siadalismy z mezem przed tv i zajadaliśmy sie chipsami lub cudownymi orzeszkami w pikantnym cieście.Nie wiem jak dłuzej wytrzymam.Czytałam włąśnie opinie o tabletkach linea i jutro je kupię bo przy małym dziecku kręci sie wiele słodkośći:(

gdzie mieszkacie dziewczyny oj kasiulaha o tych pysznych orzeszkach w pikantnym ciescie nie musisz mi mowic mniam mniam moge paczke w jeden wieczor zjesc a swoja droga zapomnilam o nich i mam teraz na nie ochote :(

Osoba.........wzrost.......waga wyjściowa........waga obecna.......cel Trencha........161.................64................... ...64.................55 Nelke............160.................57................. .....57................50 Sylwia 1992....159.................63.......................63..... ...........54 Aska0901.......160.................57................... ...57................50 Kasiulaha.......160.................55.................. ....55.................50 Madeleina1990..174................77.......................64................59

hej dzieczyny. proponuje raz na tydzien wpisywac zmiany w tabelce.. moze bedzie to pt? ja na diecie 1200 kcal zobaczymy. mam nadzieje ze mi sie uda.

hehe.. wszystkie jestescie mamami? a ja najsatrsza:P ide na zajecia. pozdrawiam