Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adaśko1

Moja żona po ślubie sie ZANIEDBAŁA... ! Nie ta sama kobieta bleee

Polecane posty

jacku myslisz,że najwiekszą obelgą dla dziewczyny jest Twój tekst o jakis grubasach i starych pannach? :-) No ja wiem u Was na wsi juz 23 latki to stare panny. Ale w mieście jest troche inaczej Jacku. Kiedys jak bedziezs w mieście na wycieczce to zobaczysz jak jest

Żona z rocznym stażem No własnie obawiamy sie tego drugiego. Ale na bank jest sposób by ja zmotywować. Przeciez na każdego jest sposób

no jezeli miasto ktore ma ponad milion mieszkancow to wies to ty chyba masz problem :D

Jacku Ty i te Twoje wyimaginowane opowieści. Tak,tak miasto ponad milion mieszkańców "a świstak siedzi i zawija je w te sreberka"

Gość piękna różyczka
a znacie to, było na jakimś temacie " u dobrego mężusia żonusia jak różusia u ponurego draba we trzy lata baba" Może ten Adaśko powinien się zastanowić nad sobą?

Gość kurwaaaaaaaaaaaaaa
nie klocic mi sie downy jebane jacus i rzeczywistosc obaj jestescie popierdoleni jak chujj

Ty pało pierdolona siedzisz tu na cafe dla lasek(CAFE UCZUCIOWE) i jeszcze sobie taki smiec pierdolnie stopke "Gardze słabymi ludxmi". Bys się męska dziwko na 3 razy nie zabrał jak bym Cię dorwała. Frajer

owszem ale piszemy z malej jesli nie mamy do kogos szacunku i na niego lejemy :D hehehe

Kłocic to się może dwoje ludzi na poziomie. Twoje teksty smieciu mnie nie obrażają bo frajerskie się nie liczą.

Te heheh cwelu to sobie w rozjechana dupę wsadż. Przepraszam wszystkich ale ja temu farjerowi juz nie odpuszczę

Bedzie mnie taki debil tu obrażał co na daskim forum siedzi i mu sie wydaje ,że jest nie wiem nawet kim bo mi sie w głowie nie mieści.Jeszcze mnie parówa pierwszy zaatakował. Co za kurwa męska. Szmaciarz

"Jedziesz z kurwa niech go każdy zapamieta". Ja Ci tego nie odpuszczę szmaciarzu. Twoja wina Ty zaczynasz i to nie tylko ze mna frajerze

"ja temu frajerowi już nie odpuszcze" tak tak ile internet wyzwała emocji w nas.. najlepiej skop mu dupę bo przeciez łatwo przez Internet to zrobić:o

Gość Żona z rocznym stażem
Do pieknej różyczki --> Ale co to za kobieta, która uzaleznia to jak wygląda i czy dba o siebie od innych ludzi (w tym przypadku od męża) Dbać o siebie należy zawsze... Przeciez niezaleznie od tego, jaki mój mąz by nie był, ja i tak nadal dbałabym o siebie. To logiczne. Przynajmniej dla mnie. I moim zdaniem to nie Adasko powinien się zastanowić nad sobą, a Jego zona. Nie rozumiem takiej kobiety... A jeżeli z Adaśkiem coś jest nie tak, jak piszesz... i przez to zona się zaniedbuje, dbanie o własne ciało uzaleznia od Niego to ewidentnie ma coś z głową ta kobieta :o

Rzeczywistośc --> daj sobie spokój z dupkiem. Jaki jest, każdy wie. Nie warto tracić nerwów na łajzę, co Ci do pięt nie dorasta

Gość mała uwaga
Jacków i Jarków lepiej ignorować,dla swojego własnego zdrowia i spokoju

Gość mała uwaga
*lollipop* a może liliput? Idź już spać smarkaczu,bo jutro klasówka i znów zalufisz.

Gość a ja prawie rok po slubie...
a ja jestem prawie rok po slubie i dbam nawet bardziej niz przed tzn. bez przesady nie stroje sie 2h zanim maz przyjdzie z pracy bo w koncu czlowiek chce zyc normalnym zyciem i rozumiem to ze kobieta chce w domu chodzic w dresach, jesli w pracy chodzi np w eleganckiej spodnicy, po pracy zalatwia 100 rzeczy na miescie w dzinsach to w domu chce poczuc sie wyluzowana! oczywiscie, dresy dresom nierowne, mozna kobiecie kupic dresy tak ladne i wrecz sexy, ze wygladaja lepiej niz garsonka :) co do przytycia - mozna delikatnie zasugerowac, bardziej w zartach. ja tez mialam okres po slubie ze przytylam, czulam sie po prostu po raz pierwszy w 100% akceptowana i kochana i bylam szczesliwa ze, obojetnie ile waze, moj maz mnie kocha. jednak gdy kg przybieralo i zauwazalam, ze maz coraz czesciej mowi mi, ze troche przytylam, postanowilam sie odchudzic :) lepiej zrzucic 3 kg niz potem sie roztyc bardziej i zrzucac 30... nie obrazam sie za to co mowi, bo wiem ze mnie kocha i nigdy nie szydzi ze mnie ani nie mowi nic z pretensja trzeba tu delikatnosci!

Gość mała uwaga
Gardzę słabymi ludźmi -----kto pogardza innymi,ten zostanie wzgardzony.....jak widzisz Jacek,99 procent kafe już zaczyna mieć do ciebie to uczucie,brawo

pomarańczku 20lat to już nie smarkacz lecz dorosły obywatel :classic_cool: i nie liliput bo 174cm :]

Gość do Jacka
czuć :o

Rzeczywistośc --> Ignoruj chama. Takich to najbardziej boli jak ktoś ich ignoruje. Jak sie im odpowiada to sie podniecaja bardziej. Ja już zmykam, Dobranoc

Gość mała uwaga
pewnie w realu ma zero uwagi ludzkiej,więc tutaj nadrabia