Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adaśko1

Moja żona po ślubie sie ZANIEDBAŁA... ! Nie ta sama kobieta bleee

Polecane posty

Gość anaiamanaa
dowartościuj swoją kobietę . Mów o niej, że fajnie gotuje, dba o dom super prasuje... nie wiem co jeszcze... nie wiem jak długo jesteście po ślubie ale często kobieta ma dołek, czuje się już zdobyta i chcialaby aby ktoś zdobył ją jeszcze raz, albo po prostu się boi, że kiedy będzie brzydka to straci na wartści Uzbroj się w cirpliwość i staraj się znaleźć to czego yrudno dostrzec - codzienność z którą może ona sobie nie radzi..

Gość EhhhhhhhH
Adaśko z twojej wypowiedzi wynika jednoznacznie że ty z nią nie rozmawiasz tylko półsłówkami dajesz do zrozumienia Zacznij wreszcie rozmawiać

Gość Jestem kobietą ale nie bede
bronić zony autora. EHHHH Ty to przesadzasz chyba. Moim zdaniem to Jemu chodzi o to, że przed ślubem laska wyglądała slicznie, starała się, dbała o siebie, a po slubie, jak wyczuła solidny grunt pod nogami to sie Jej już nie chce. Czyli robiła to, aby wyjść za mąz, jak ktoś już tu pisał. Czy to jest UCZCIWE ? Nie sadzę. I rozumiem autora. Powiedz czy jak Ty byś sie czuzła, gdyby Twoj facet po slubie sie "zapuścił" ? Mięsień piwny, chodzi przepocony, dresy polamione, nie ogolony jak niedźwiedź. No trochę empatii ludzie, a nie tylko EHHH jedziesz po Nim.

He jak bym widziala moich rodzicow:) w ich przypadku skonczylo sie to zdradzaniem mamy przez ojczulka:( wydaje mi sie ze bycie \"naturalna \" to odwaga;p bo ja przed moim chlopakiem staram sie byc umalowana,wloski zrobione chociaz nieraz mam lekko niewygolona,chodze w dresach jak przyjedzie do mnie;p ale mu to nie przeszkadza;p twierdzi ze trzeba sie przyzwyczajac bo po slubie bedzie mnie widzial w gorszych stanach Ham jeden;p;p hehe

Gość Mądra Mulatka
Adaśko bez obrazy, ale ta twoja żona to jakaś tępa dzida. Gdyby mi mąż musial zwracać uwagę żebym ogoliła nogi, to by mi się głupio zrobiło.

EhhhhhhhH , fajne, i pestka-4 To jest wprost niewiarygodne jakie Wy macie podejście do zycia współczuję Waszym partnerom. Albo sobie juz oczami wyobraźni widze i Was i Waszych zadbanych partnerów. Ciasteczka:-)

ehhhhh: przecież jego żona jest kobietą, nie wiesz, jaki my mamy talent do doszukiwania się w najbardziej niewinnych tekstach podtekstów??? Z zasady, jeżeli facet mówi swojej kobiecie, że mu się bardziej podobała w poprzedniej fryzurze, to ta zaczyna kombinować: "a może już mu się nie podobam, a może poznał inną, a może mnie zdradza", leci do lustra, do kosmetyczki, fryzjera, kupuje tonę kosmetyków, które mają sprawić, że będzie piękniejsza... A tu? On mówi wprost, tylko uprzejmie, a do niej nie dociera, bo i po co? JUŻ GO MA, ma papierek, ktory jest tego dowodem i chyba jej się zwyczajnie nie chce.

Gość EhhhhhhhH
to znaczy że według ciebie ona tylko łapała męża a nie z miłości? Czyli ona nie kochała Adaśka tylko łapała takiego co chce się żenić? Oj , coś to mało prawdopodobne

napisze jeszcze raz w czym problem Zona autora starala sie przed slubem po to, zeby szybko znalezc meza, tylko i wylacznie!!! Gdyby sie starala i dbala o siebie przede wszystkim dla wlasnego samopoczucia, to nie byloby tego topiku!!!!

Ależ oczywiście, że z miłości robiła sie na bóstwo. :D Ale to były tylko podchody, teraz to już jest rzeczywistość i prawdziwa miłość i można sobie odpuścić.

Gość EhhhhhhhH
do komiczne mów do mnie prosto, bez aluzji komunikacja między ludźmi ma pewne wymagania

Adaśko1-----> współczuję Ci kolego! Mój móż to czasem nawet narzeka że za dużo poświęcam czasu na swoją pielęgnację ale opowiada mi też o kolegach z pracy którzy mają żony a te w ogóle o siebie nie dbają i wtedy mu o tym przypominam i mówię czy woli żebym dbała o siebie przesadnie czy tak jak np.żona Krzyśka która chodzi zarośnięta i śmierdzi potem jak wiejska baba w średniowieczu? Wystarczyło o tym powiedzieć raz i już nic nie mi mówi :))) A może zabierz żonę na weekend do jakiegoś spa i niech tam coś z nią zrobią. Wiesz nie mam pomysłu jak Ci pomóc.....ale zmotywowałeś mnie do założenia nowego topiku o tym temacie w którym kobietki będą się motywowały do dbania o siebie :)))

Dodam jeszcze że jak tylko widzę że przybyło mi parę kilo to staram się to zrzucić bo chcę się dalej podobać mężowi. Tak jak kiedyś??? A mnie motywują np.jego komplementy typu..... "o kochanie schudłaś ostatnio" albo "jak ślicznie wyglądasz" Kurdę nie rozumiem takich kobiet przecież my też wolimy jak facet jest zadbany..... Mamy XXI wiek a niektóre cofają się do XVI

Gość Mądra Mulatka
Edyta a myslisz że weekend wystarczy:) jak się tak zapuścila to moze najpierw deratyzację?

Gość Jestem kobietą ale nie bede
Popieram to, co pisza Aniutka i Kyyrene . A Ty Ehh to strasznie dziwne poglądy masz, albo taka zacofana jesteś albo taka udajesz :o

Gość wspólczuje facetowi EHHHHH
bo Ona tez pewnie taka zarośnięta i jak jej minete robi to gałęzie se z zębow musi wyciągać

Gość a ja nie mogę
gdybym ja ogoliła ci.. ,,na zero\"mój mąż by mnie nie tknął-zapowiedział mi to już dawno.Ale ja nawet nie pomyślałam o goleniu bo kojarzy mi się to tylko z porodem albo z pedofilią.Nogi zawsze i wciąż,nawet zimą trzega ogolić.Co innego bikini.To tak to trzeba golić.Kropka

Gość mloda zona
ja jestem po slubie 2 tygodnie i nie mam doswiadczenia w dlugim byciu razem ale ja nie gole ci...ki na zero moj maz lubi wloski podnieca go to

Gość EhhhhhhhH
mój wolny czs dobiegł końca Na zakończenie opowiem wam historyjkę, o mężu który jest po rozwodzie z młodą żonką i ich dzieckiem, argumenty podobne jak u Adaśka, widział jakieś zaniedbania w żonie, a pojawiła się kochanka cud miód zadbana księżniczka, no taka właśnie jak miał marzenie. Więc rozwód, ponowny ślub z kochanką.............i dooopa Razem zamieszkali i pierwszego już dnia rano księżniczka obudziła się a na policzku miała odciśnięty wzór z poduszki, i już w jego oczach przestała być nieskazitelną księzniczką bo okazała się taką samą kobietą jak pierwsza żona, więc po co było zmieniać, skoro to samo. Macie relację faceta, rozwiązał mu się język po wódce. Wyciągnijcie własciwe wnioski Nie każdy nadaje się do małżeństwa, bo to codzienny trud, codzienne problemy, to rzeczywistość i trwanie Problemy rozwiązuje się na bieżąco aby nie urosły. pa,pa

Gość dziewczynyyyyyyyyyyyyy
golcie cipe syndrom dziewczynki jest the best !!!!!!!!!!!!!!!1

Gość mloda zona
nie ma ludzi do gadania

Jak to jak trzeba golić bikini????? no normalnie. Jak facet nie lubi to nie trzeba się golić po całości przecież można sobie zostawić małą szczecinkę w pewnym miejscu i proste!! Widziałam kiedyś dziewczynę na basenie która miała nie ogolone bikini i wszystko wystawało jaj z pod stroju- myślałam że zwymiotuję a co mieli powiedzieć faceci???

Gość mloda zona
no co ty to jak pedofilia ochyda

kobiety po 30 przestaja golic cipy i kto by chcial takiego zarosnietego bobra ?????????????

golenie cipy na zero jest the best i przetac mi tu gadac o pedofilach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ogolona cipa the best !!!

Gość mloda zona
no okolice bikini golic to normalka zlaszcza jak sie zaklada pikini jak krzaczki wystaja to niezbyt ponetny widok ale facet tez sie nie goli

Gość a ja nie mogę
do fajne-przeczytaj co napisałam-mój mąz w życiu nie zdradziłby mnie z łysą ci... bo się brzydzi!!! a moda na golenie ci.. wzięła się po filmie Nigdy w życiu,gdzie Jabłczyńska oświadczyła Stence( no i niestety innym małólatom) że DEPILACJA W OBECNYCH CZASACH OBOWIĄZKOWA.FEEEEE.A tak na marginesie-kiedyś miałam przygodę erotyczną z jednym kolesiem.Gdy zobaczył że moja ci.. to nie zero-piał z zachwytu.Wreszcie mam prawdziwą piz... powiedział i nie mogłam się od niego odczepić.Zresztą rozmawiam ze znajomymi facetami o tym,w różnych sytuacjach,i wiecie co?? 99% moich znajomych kocha zarośnięte czarne ci...