Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana.................

dwa spotkania i nic, nawet pocałunku

Polecane posty

jakiś czas temu przez internet poznałam fajnego kolesia super nam się gadał więc umówiliśmy się w realu pierwszy raz spotkaliśmy się na mieście na piwo pogadaliśmy facet okazał się naprawdę fajny i od tej pory ciągle sie do mnie odzywał ( miłe i częste smski, wiadomośi na gg itp) wydawało mi się że mu na mnie zależy spotkaliśmy się drugi raz u niego w domu aby obejrzeć film no i go obejrzeliśmy ale nie wydarzyło się nic więcej facet nawet nie próbował mnie dotknąć, objąć nie mówiąc już o pocałunku nie wiem co o tym sądzić dodam że nie jesteśmy już dziećmi ammy po 24 lata a facet też nie wygląda na jakiegoś nieudacznika który nie wiem jak sie zabać za kobietę wręcz przeciwnie bardzo przystojny facet umwiliśmy się na piątek kolejny raz znowu oglądać film tym razme u mnie nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć, zastanawiam się czy wszystko z nim w porządku żeby nie było głupich komentarzy nie jestem jakaś aseksulana podobam się facetom i myślę że jemu tez sie podobam więc nie wiem o co chodzi nie chodzi o to że chce pd razu iść do łóżka ale w tym tempie to my dopiero za jakiś miesiąć się pocałujemy i to bez języczka nie wiem moż epowinnma spróbowac przejąc inicjatywę,a le jak żeby go nie wystraszyć

spróbuj go tym razem na do widzenia pocałować niby w policzek...tak bliżej ust, jak to go nie ośmieli to jest chyba geyem:D

Gość a znasz taką piosenkę
"nie całuj mnie pierwsza, nie" "bądź tylko wierniejsza, pokocham cię" Facet cię szanuje, a ty od razu do całowania :-( na drugim spotkaniu - osłabiające ... :-O Myśmy pierszy raz całowali się po 2 miesiącach, a pierwszy seks był po 6 miesiącach. Szanuj się trochę!

Gość lesida ale on
hmmm, ja z moim teraz mężem dałam się za rękę złapać dopiero po 3 tygodniach a Ty od razu byś chciała nie wiadomo co szanuj się kobieto

Gość vvvvv
gej

Umówiliście się oglądać film. Facet traktuje cię poważnie. Teraz wiem skąd się biorą mężczyźni, którzy myślą, ze jak kobieta spotka się z nimi w domu to od razu musi być seks. I twierdzą, że sama chciała skoro przyszła. Nic dziwnego, pewnie wcześniej spotykali tylko takie jak ty :-O

odkąd go znam na pożegnanie i powitanie całuję go w policzek uważam że nie jestem znowu łatwa sorry według mnie żeby 2 miesiące czekac z pocałunkiem to lekka przesada jestem zdrowa kobietą w odpowiednim wieku i mam swoje potrzeby

Gość werda
ja byłam z kimś na 9 randkach i nie było pocałkunku, twierdził że nie ma doświadczenia z kobietami, smsami mi pisał że chciał wtedy i wtedy pocałować, a na pożeganie, które on wiedział że będzie osytatnim pocałował w policzek.

Gość tutusa
Moim zdaniem nic w tym zlego. I sadze, że on cie traktuje poważnie. Jak bedziecie ten film ogladac, to znajdx jakis pretekst, zeby dotknać jego ręki. Np. zeby sprawdzić , czy ma dluższy palec wskazujący od serdecznego albo żeby popatrzyc, jak mu sie ukladaja linie papilarne. Wymysl sobie do tego jakaś bajeczke. I popatrz, jaka bedzie reakcja. Bo myslę, ze bedzie. Raczej bym sienie wyrywała z całowaniem od razu.

Gość werda
ale wpierw z kanapy uciekłam gdy siadł b.blsko mnie :(

Ja jestem starsza od ciebie i też mam swoje potrzeby, ale żeby na drugim spotkaniu :-O Widziałaś go osobiście 2 razy w zyciu, toz to obca zupełnie osoba, nic o nim nie wiesz :-( Świat wirtualny to nie jest rzeczywistość - najpierw tzrba kogoś, poznać i dodałabym, że pokochać ... jak się z nim spotykasz dla seksu bez prawdziwych, głębokich uczuć to mu to powiedz wprost. Może cię przeleci, zaspokajając twoje potrzeby fizyczne.

po każdym spotkaniu muszę sobie sama strzelić palcówkę 😭

Gość werda
on też w pubie wpadł na podanie mu dłoni, bo się skaleczyłam w pracy, aja mu nie podałam :( co o takim zachowaniu myślicie?

Gość taaa no tak
a moze lubi cie i traktuje bardziej jak dobra kolezanke ? i nie czuje do ciebie zadnej chemii ;] nie ma chemi nie ma cmokania - proste :]

rozumiem ze jesli sie nie czeka min. 2- óch miesiecy na pocalunek to jest się dziwką :O wy to z kazdej zrobicie cudzołożnice :O

Gość tutusa
ja to ci szczerze mówiac zazdroszczę :) Taki etap , gdzie nic jeszcze nie wiadomo, gdzie na kazde spotkanie sie idzie z dreszczykiem, bo sie nie wie, czy coś z tego bedzie, czy nic nie bedzie - to jest okres bardzo krótki i bardzo uroczy. Mam meża, nie zamierzam zmieniać, ale chcialabym sie przeniesćw przeszłość, zeby ten etap przeżyc jeszcze raz :P

Gość tutusa
I to uczucie, jak ten pierszy pocałunek z tym facetem sie w końcu wydarzy - boskie!

\"Myśmy pierszy raz całowali się po 2 miesiącach\" to i tak szybko

Gość ofe rma
"a znasz taką piosenkę ---> osłabiasz mnie, kobieto" takiej piosenki nie znam. ale chętnie bym poznał bo jest kilka osób które aż proszą się żeby im ją zadedykować.

katarzyna piasecka w kabarecie na samym początku znajomości powiedziała: mam zasady... całuję się na pierwszej randce...

Gość ALE O CO CHODZI Z TYM B
żałosna jesteś. jakby chciał ciebie wyruchać to bys narzekala. trafiłas na porządnego faceta co nie pcha ci jęzora do ust po pierwszej randce i narzekasz. głupia jestes jak but

Gość ofe rma
"ofe rma ---> że niby mnie??? " nie, raczej nie ciebie.

"katarzyna piasecka W KABARECIE na samym początku znajomości powiedziała: mam zasady... całuję się na pierwszej randce..." no, skoro autorka oczekuje kabaretu, a nie poważnego związku :-O to proszę bardzo dla wyjasnienia SweetDreams: ja nikogo nie wymyślałam od dziwek, dlatego że nie czeka na pocałunek 2 miesiące :-O Wyobraź sobie, że wg mnie nie jest to termin obligatoryjny :-P Ale może wypadałoby kogoś poznać, a raczej nie zna się go przy 2 spotkaniu w życiu (?!?) poza tym może by tak autorka wzięła pod uwagę partnera, który może nie mieć we zwyczaju wskakiwać do łóżka z pierwszą lepszą na trzeciej randce. Tacy mężczyźni też istnieją.

a znasz taką piosenkę ---> Twój problem polega na tym, że robisz rytuał z zupełnie normalnej, prostej rzeczy, jaką jest pocałunek okazywanie sobie czułości to jeszcze nie droga do ołtarza - obudz się kobieto, oni mają po dwadzieścia kilka lat

Gość maaaaartusia
a po co sie spieszysz? facet Cie szanuje docen to

Dokładnie po co sie spieszysz? Ja z moim ( juz byłym) facetem pocałowaliśmy sie dopier po jakiś 2 miesiacach... a sex po jakiś 8 o ile pamietam nie spiesz się, powinnaś sie cieszyc ze cie szanuje

nie no, ale co to ma wspólnego z szacunkiem czy jego brakiem??? zaraz wyskoczycie, że na pwno będzie zajebistym ojcem dla ich dzieci i świetnym dziadkiem dla wnuków :D