Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dzi贸b dzi贸b

krem koloryzuj膮cy casting creme gloss

Polecane posty

Go艣膰 dzi贸b dzi贸b

kupia艂m dzi艣 sobie krem koloryzuj膮cy. to jets z tych l'oreala casting creme gloss bez amoniaku. mam bardzo cie艅kie w艂osy od farbowania (rozjasniania) ale nei robi艂膮m z nimi nic od grudnia. i teraz nie wiem s膮 takie matowe szare brzydkie og贸leni i czy farbowa膰 tym kremem? on jets do 28 zmy膰 wiec chyna a偶 tak nie niszczy? co s膮dzicie z w艂膮snych do艣wiadcze艅?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
ooo tez chcialabym wiedziec:) sama planuje pofarbowac wlosy tym szamponem... ostatnio weszly na rynek jakies dwa nowe odcienie...ma ktos juz jakies doswiadczenia z tym kremem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzi贸b dzi贸b
hm. i nikt bu :( . bo ja nie wiem nie chce zeby mi powypada艂y. chce 偶eby mi w艂oski odros艂y i zroib艂y si臋 grubsze a cholera mam teraz takie bez koloru.

Udost臋pnij ten post

Te偶 mam ochot臋 na ten krem i na jaki艣 ciemny br膮zik:P tylko to co mnie zastanawia, to to, 偶e jest tam napisane, 偶e je偶eli chocia偶 raz w 偶yciu robi艂o si臋 tatua偶 z henny to ma si臋 na ni膮 uczulenie i na t膮 farb臋 te偶 b臋dzie si臋 mie膰. Hmm... a ja niestety keidy艣 takie g贸wienko sobie zrobi艂am. I teraz nie wiem... A co do efekt贸w napisz臋 za kilka dni, bo kupi艂a ju偶 sobie t膮 farb臋 moja mama i nied艂ugo ma zamiar wypr贸bowa膰:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzi贸b dzi贸b
ok dzi臋ki ;) a a propo henny to faktycznie cos tam takiego pisze. troche bez sensu :|

Udost臋pnij ten post

no ja planuje jak moja mam b臋dzie robi膰 posmarowa膰 sobie troch臋 za uchem i sprawdzi膰 czy wyst膮pi u mnie reakcja allergiczna. a tak a propos to w drogerii natura jest teraz promocja na te farby:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja zrobi艂am ciemny br膮z
kilka miesi臋cy temu i wysz艂y... czarne... bez szans na zmycie :( Nie jestem jedyna, kt贸ra tak si臋 urz膮dzi艂a dzi臋ki temu cudkowi :>

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzi贸b dzi贸b
kurcze czyta艂am w艂a艣nie ze kolor jets ciemniejszy mocno od tego co podaj膮 na opakowaniu. ja kupi艂am sobie karmel. hm a mia艂a艣 jakies mocno zniszczone w艂osy, wypada艂y CI czy cos? bo t ojest akurat dla mnie najgorsze ;/

Udost臋pnij ten post

Mog臋 si臋 wypowiedzie膰 na temat tego szamponu, bo sama zak艂ada艂am podobny topik prawie 2 miesi膮ce temu. Ot贸rz mia艂am w艂osy w kolorze blond, do艣膰 d艂ugie-obci臋艂am do po艂owy szyji (najd艂u偶sze z przodu, z ty艂u kr贸tsze). Wtedy zosta艂 mi ju偶 tylko m贸j naturalny kolor w艂os贸w ale zachcia艂o mi si臋 czego艣 ciemniejszego. U偶y艂am ciemnego blondu Castinga, by艂am zadowolona. Nie zniszczy艂 mocno w艂os贸w zbytnio, by艂y mo偶e odrobin臋 bardziej szorstkie, kolor 艂adny, schodzi艂 r贸wnomiernie jednak ciagn臋艂o mnie do ciemniejszych w艂os贸w. Przeczyta艂am wiele opinii i najbardziej chwalonym kolorem by艂 jasny br膮z, bo br膮zy wychodz膮 ciemne. Kolor wyszed艂 faktycznie bardzo ciemny, niestety nie do ko艅ca r贸wnomiernie z艂apa艂 nie wiem czemu. Mimo, 偶e podobam si臋 sobie w tych ciemnych w艂osach to nie jestem do konca zadowolona. W艂osy s膮 troszk臋 szorstkie, zobacze jak si臋 b臋dzie wyp艂ukiwa艂, po 2 myciach wygl膮da jeszcze 艂adniej.

Udost臋pnij ten post

Opr贸cz innego koloru 偶adnych niespodzianek. W艂osy nie wypada艂y, nie zosta艂y zniszczone. Nic takiego. Powiem szczerze - gdybym mia艂a robi膰 teraz cokolwiek na g艂owie tym 艣rodkiem to albo trzyma艂abym bardzo kr贸tko, albo wybra艂a ja艣niejszy kolor. Niestety jestem taka m膮dra po czasie, bo i wtedy, kiedy eksperymentowa艂am nie by艂o tylu opinii o tym 艣rodku. Teraz musz臋 czeka膰 na nowe w艂osy, bo na dekoloryzjacj臋 na pewno si臋 nie zdecyj臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzi贸b dzi贸b
a karmel to si臋 raczej zalicza do jasnych br膮z贸w :P? bo ja nie chec ciemnych :O tykl o偶eby by艂o podobne do naturlanego ;) i oby w艂osy nie wypada艂y. bo i tak mam mega zniszczone i bardzo bardzo cie艅kie patyki. ale nie chce czeka膰 2 lata i wyglaa膰 okropnie zanim mi odrosn膮 o ile kiedykolwiek odrosn膮.

Udost臋pnij ten post

po prostu trzmaj kr贸tko a je艣li masz ju偶 zniszczone w艂osy, to nie lepiej obci膮膰 troch臋?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzi贸b dzi贸b
obci膮膰 hm mam tkaie w艂oski troche za ramiona. powinnam ko艅c贸wki przyci膮膰 fakt. ale nie chce mie膰 kr贸tszych w艂贸s贸w. kiedy艣 mia艂am 艣liczne :(

Udost臋pnij ten post

w艂osy nie z臋by - odrosn膮 :) a nic tak nie psuje najpi臋kniejszej kobiety, jak paskudne str膮ki zamiast l艣ni膮cych w艂os贸w. Zetnij do ramion i dbaj o nie a b艂yskawicznie odrosn膮 :) Sprawdzone na sobie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzi贸b dzi贸b
pofarbowa艂am i szczerze to nie ma r贸偶nicy mi臋dzy tym kolorem co mam a tym co mia艂am tyle ze jest on r贸wny teraz (bo wczesinej mia艂am gdzies jeszcze nie sp艂ukan膮 star膮 far臋. i og贸lnie si臋 w艂oski od艣wie偶y艂y. nie s膮 suche s膮 raczej lsniace i mi艂e w dotyku . mieciutkie ;) nie wygladaja jak farbowne tylko jak naturalne.

Udost臋pnij ten post