Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podoba mi sie

czy ta suknia moze byc do cywilnego?

Polecane posty

Gość aska111
moim zdnaiem moze byc,powinnas sie w niej przede wszystkim ty super czuć ; a wtedy bedzie wszystko ok

Gość super jest ta druga
dziewczyny, bierzcie i nie zastanawiajcie sie nad niczym, jesli Wam sie podoba! szczescia zycze!

Dokładnie do odważnych świat nalezy :D:D:D Jeśli macie piękne nogi to czemu nie? :D

boje sie tylko,ze moge babcie rzyprawic o zawal,ale ta suknia jest taka inna,a ja lubie sie wyrozniac;-)

ladniusia,ale te falbanki zupelnie nie w moim stylu i ta dlugosc taka troche dla mnie nie w kij ni w oko,mam152cm. calineczka,a ty jaka masz sukienke?wiem,ze cos z malinami,ale kjakos nie moge sobie tego polaczenia wyobrazic.

Lalka - z jakimi malinami???? ja pisalam o bukiecie ze storczykow, w kolorze maliny:) a suknie mam juz zakupiona, z kolekcji Emmi Mariage, model Janesa z kolnierzem, w kolorze waniliowym:) i mam 156cm wzrostu. dla filigranowych polecam: www.alvinavalenta.com :)

ah.to przepraszam,zle przeczytalam:O dzieki za link,juz widze kilka sukni,ktore by mi pasowaly:-)

ladna,ale na wysoka kobitke,a nie dla karla,jak ja;-)

calineczka,a powiedz mi,gdzie ty kupowalas swoja sukienke?bo mimo,ze ja mieszkam i pracuje w uk,to zastanawiam sie czy czasami nie jest taniej kupic sukienke w pl.ale do tego salonu pojade:-)dzieki za link.