Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankaankaanka

PRZYMIARKA SUKNI

Polecane posty

Gość ankaankaanka

Hm, czy musze sie jakos specjalnie przygotowac do tego? oprocz tego ze umowic sie z obsluga sklepu do przymiarki.. nie mam np butow .. wiec nie wiem czy tak suknie bez butow moge przmierzac? hm.. moze cos waznego o co powinnam spytac, sprawdzic przy przymierzaniu sukni?? pomozcie..

zaloz buty na podobnym obcasie jak chcesz slubne, najlepiej w podobnym fasonie, podobna czy jesli jzu masz to bielizne i pamietaj ze w dniu slubu na pewno bedziesz milaa o co najmniej kg mniej, ja tego nei przewidzialam i suknia mi opadla nizej, stad zas dl byla za dluga i trudno mi sie chodzilo a wystarczylo bardziej dopasowac :)

Gość ankaankaanka
:) dzieki, hm kilogram mniej? a co jak wiecej bede miala? :/

jak nie jestes w ciazy to na pewno nie przytyjesz :D:D::D ja tez mialam obawe ze bede grubsza a jednak stres i zabieganie powoduje ze sie chudnie :) nawet palce sei ma odwodnione i chudsze :) przynajmniej obraczke latwo wlozyc:) oczywiscie potem wszystko wraca do normy:)

Gość ankaankaanka
hehe , nie jestem :) a nawet jakby teraz sie okazalo ze jestem to bede w 3 miesciacu ;) wiec moze nie bedzie widac ;) problem mam z butami, piszesz tez na moim drugim temacie wiec wiesz ze za granica jestem, nie mam tu butow na obcasie :) hehe wiec nie wiem co zrobic z ta przymiarka, wiec nie wiem jak to bedzie z tym przymierzaniem., wiem na jakim chce miec obcasie - gora 5 cm to wystarczy ? ;)

:D:D wiesz ja w 3 mcu juz mialam rozmiar wiekszy ciuchy:D a co do tych butow to po prostu staniesz sobie na palcach o te 5cm :))) tylko dokladnie dopasuj sobie dl bo uwierz ze wdlugiej sukni sie cholernei zle idzie :/ ja tego zalowalam bardzo a tylko o jakies 2cm spadla

Gość ankaankaanka
hehe.. hm.. postaram sie nie przytyc ;) ani nie schudnac zabardzo, choc to akurat by sie przydalo przed weselem jeszcze.. od stycznie przytylam 4 kg - nie wiem od czego, watpi ezbey od stresu przedslubnego bo do niedawna jeszcze go nie odczuwalam, teraz zaczynam.. odkad postanowilam isc miezyc sukienke....