Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bvre

mam 25 lat i nigdy nie miałem dziewczyny

Polecane posty

Gość bvre

Gość ja mam 40 lat i też nie miałem
dziewczyny :-( mam żone, ale odkąd pamiętam to ona była stara więc sie nie liczy :-( dziewczyna to takie coś funkiel nówka, nieśmigana :classic_cool: z jędrnymi piersiami, pupcią i niewinną buzinką :classic_cool:

Super, kolejny topik wywnętrzający. Lubię takie, przywodzą na myśl spotkania w klubie AA. Wspieramy cię, bvre :)

i raczej sie to nigdy nie zmieni gdyz przy pewnych cechach osobowości a raczej ich braku tak niestety juz jest :o :o :o

Gość F-23...
alone4ever - jakie to cechy?

Gość vvvvv
W momencie wysłania pierwszego postu/posta na kafeterii definitywnie tracisz wszelkie szanse na zmianę tego stanu, dołączając do szacownego grona, które łączy jedno - "mam x lat i nigdy nie miałem dziewczyny" :P

a ja wygrałem : nooooo, jeszcze tylko niskiego IQ nie dopisałeś :D:D:D Bo kto Ciebie czytuje, ten uzna, że tym razem to zbyt kokietujesz :)

kyyrene ale to są obiektywne fakty :O z cm kłócić się nie można i ich rozkładem w populacji, posiadanymi życiowymi osiągnięciami też nie albo ich brakiem, życiem towarzyskim tak samo - znaczy brakiem, nie spełnianie określonych kanonów atrakcyjności fizycznej też jest obiektywne bo jednak kanony są :O 🖐️

Gość vvvvv
jak mówi pismo - "Błogosławieni żyjący we wstrzemięźliwości albowiem oni w niebie najlepsze laski mieć będą..."

Gość neriz
Hakuna_matata - gdyby to mialo zalatwic sprawe :o

a ja wygrałem : a ile masz tego wzrostu, tak z czystej ciekawosci? Bo ja kiedyś byłam z facetem mojego wzrostu (165 cm) i bardzo to miło wspominam. A obiektywne kanony to można potłuć o kant, nie to jest ładne, co jest ładne...itd. I tak, wiem, że Ciebie nie widziałam, więc nie powinnam sie wypowiadać, ale widzialam wiele osób, ktore z jakiejkolwiek obiektywnej strony nie mogą być uznane za atrakcyjne, a jednak osoby te są w szczęśliwych związkach.

Gość lucky strike///.///
mam 25 lat i miałem wiele dziewczyn:(

Gość vvvvv
lucky strike, wynocha, nie pasujesz tu

\"Grunt żeby nie mieć przerostów ambicji nad możliwościami\" Do tego potrzebne są jakiekolwiek możliwości i choć odrobina ambicji. A mi brakuje obu tych rzeczy :(

Gość lucky strike///.///
ja tu właśnie jako jedyny pasuję;)