Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bvre

mam 25 lat i nigdy nie miałem dziewczyny

Polecane posty

może byc :) ale sam sobie coś wybierz cokolwiek ja zjebałem bo mogłem się zapisac już wcześniej :O no ziom wybierz coś co cię interesuje i się zapisz :)

Gość surykotka
a ja Wam powiem tak... los przygotowal dla Was niespodzianke...nie wiecie kiedy, nie wiecie gdzie, spotkacie na swojej drodze kogos wyjatkowego, tylko dla Was... pomyslcie, ze kazdy dzien przybliza Was do tego wydarzenia... ja sama tez czekam i wiem, ze to sie niedlugo stanie:) po prostu to wiem:) zycze Wam tej wiary, bo kazdy z Was bez wyjatku nosi w sobie czastke kosmosu...pozdrawiam cieplo:)

Ja też mam takie przeczucie.... ....że już niedługo... prawie... za chwilę... ...czeka mnie niespodzianka... seks bo wybuchnę!!!!:P

Gość surykotka
no wlasnie...glowa do gory!:) jak mawia moj dziadek "do odwaznych swiat nalezy!". zycie jest tylko jedno i nie mozna go zmarnowac na smęty... jest tylu ludzi, ktorym mozna pomoc, tyle rzeczy ktore trzeba zobaczyc, tyle zapachow, ktore trzeba poznac... nie mozna myslec o rzeczach, ktore nas przytlaczaja, ale o tych, dzieki ktorym stajemy sie mocniejsi i bardziej wartosciowi:) buziak wiosenny dla Was wszystkich:) ktos kiedys powiedzial, ze wiosna to najlepsza pora, zeby zaczac wszystko od nowa:) tak wiec do roboty;)

Gość a stare panny i kawalerzy to
skąd?

Gość surykotka
bo moze takie zycie wybrali? tak im odpowiada?

Gość antek38844
no tylko widzisz tak to jest ,że ciężko jst być samemu, a jak się już poznaje kogoś, myśli się, że w końcu coś się zmieni, że wreszcie dla kogoś będzie się coś znaczyło i ktoś będzie myślał o mnie itd. itp. to dakiego kopala wdupala się od życia dostaje, że lepiej się już być samemu, ja tam już w nic nie wierze bo się nacielem

Gość antek38844
poza tym mam też 8294983 innych stresów i problemów na głowie i ciężką w ogóle sytułacje i to wszystko jest razem jest zbyt przytłaczające; miałbym kogoś przy kim o tym mógłbym zapomnieć, to żyło by się lepiej a tu jeszcze gorzej jest, jeszcze jeden kop dobranoc

surykotka w takie hokus pokus to je nie wierzę :O c.r.e.a.m móc to pewnie można... ale trzeba być pewnym siebie i przynajmniej średnio towarzyskim, szczególnie jeżeli coś takiego wymaga wejścia w jakąś grupę... a większosć wymaga