Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szyszunia666

Mdli mnie i wymiotuję kwasem żołądkowym

Polecane posty

Gość z tym kwasem to troche
straszne, moze zamieniasz sie w aliena? :classic_cool:

takie zolte? hmm mialam tak rano na mega kacu, chcialam wymiotowac a nie bylo czym. wspolczucia. zjedz cos

widocznie coś ci usiadło na zołądku.albo masz problemy z woreczkiem żółciowym. Przypomnij sobie co jadłaś:)

Ost wogóle coś nie tak, lekarz stwierdził że mam refluks żołądka i zespół jelita nadwrażliwego, co bym nie zjadła to zalega mi na żołądku, a nawet podnosi mi się do gardła to wszystko co zjadłam.. miałam kolonoskopie i nic nie wykazało, na gastroskopii zaś nie połkłam tej całej rury... coraz gorzej, nie mówiąc żę nie mogę się załatwić sama od miesiąca... chyba że napije się herbat ziołowych ...

no problemy z wyproznaniem,to jak najbardziej moze byc wina nadwrazliwego jelita. A objawy od żołądka ,które opisujesz,jak najbardziej pasują do refluksu. Więc co Ci jest,to dobrze wiesz. Teraz to tylko kwestia leczenia i cierpliwosci. Znajdz dobrego chirurga

Chirurga? Czyli tylko operacja może mi pomóc? :(:(:( Rany... Czy to się wogóle da wyleczyć?

chirurg nie oznacza operacji. To specjalista zajmujacy sie leczeniem ukladu pokarmowego. Udanie sie do niego po porade nie oznacza od razu stolu operacyjnego.

Dzięki za poradę, mam nadzieję że przez ten weekend się nie wykończę. W poniedziałek idę zatem do chirurga. Czy przy tych schorzeniach można normalnie jeść czy trzeba się ograniczać z tłustym jedzeniem? I jak to wygląda z alkoholem? Bo słyszałam, że nie można pić.

Gość gość
Mam problem bo nie wiem od czego wymiotuję kwasem walczę z tym od wielu lat i nie mam postawionej diagnozy >

Gość Celiak
z tym sie idzie do gastrologa a nie do chirurga. Gastrolog zajmuje sie leczeniem ukladu pokarmowego