Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ipolajka

seks raz na tydzień

Polecane posty

Gość ipolajka

chłopak spi ze mną raz na tydzień, choć śpimy prawie codziennie razem. On sadzi że to normalne sex raz na tydzień. Co z nim jest?

Gość jak to zrobic
a ja mam co wieczor plus czasem rano i dosc czesto caly weekend w wyrku:>

Gość stara prawda
Bedzie coraz rzadziej, tak to już jest z chłopami

Gość jak to zrobic
ale wszystko zalezy od temperamentu... moze zemczeni albo co nie wiem... ale dla faceta minimum 3-4 razy tygodniowo powinny byc mysle

Gość Pani Wazna
ja tak mam i nie narzekam..przerzuc sie na tabsy to Ci libido spadnie

Gość jak to zrobic
jak coraz zadziej, ja tak mam juz 13 lat :> i jest super:>

no i co się chwalisz?? tak miło jest kogoś dołować?? załóż sobie osobny topik i tam twórz bo to jest wkurzające jak ktoś ma doła przez jakiś problem a ktoś inny pisze że :a ja cośtam

Gość mi się wydaje ze
ja też mam ten problem. Mieszkam z chłopakiem a kochamy się raz w tygodniu,mimo że ja oczywiście mogłabym częściej. Jak już sie kochamy to do chwili kiedy on skończy a ja? :-( Jesteśmy ze sobą 3 lata i od 6 miesięcy nie zwraca na mnie uwagi :-(

Gość jak to zrobic
ze co ja lykam tabsy i libido mam hyper mega wysokie :> u uwielbiam sex i moge to robic non stop :> ale coz musimy z mezem pracowac :>

Gość stara prawda
To tylko Ci pogratulować, ja jednak twierdzę, że większość chłopów po prostu sie nudzi

Gość sa jeszcze tacy faceci
co im wystarczy 1 na 2 tygodnie i nie sa jacys starzy takze cieszcie sie ze macie choc raz na tydzien

Gość stara prawda
Jak facet nie chce pozostaje Ci jedno, albo zdradzasz go, albo jesli chcesz byc wierna, zajmujesz się sama sobą

Gość jak to zrobic
ok sorki ze wam piaslam jak mam fajne, ale teraz radas, facet ktory nie dba o kobiete o jej orgazm to nie facet, to typ ktory mysli tylko o sobie , piepszony egoista... zeby miec udane zycie seksualne nalepiej 1.znalezc partnera z podobnym temperamentem tzn, jestes sexoholiczka znajdz sexholika (jak ja :>) 2.nie dawaj mu sakonczyc puki ty nie skonczysz, dopominaj sie o swoj orgazm jesli ci go nie daje (a pozatym facet sam powienine myslec o tuym zeby sprawic kobiecie przyjemnosc nie zeby mu mowic) 3. otworz sie na experymenty niech bedzie bardziej ogniscie i zaskakuj to mu sie od nowa zchce :)

Gość jak to zrobic
4. wprowad jakiesgry , zabawki, erotyczna bielizne, stosuj zasade baz w zyciu dama w lozku kurwa (zawsze sie spraawdza :))

Gość stara prawda
Nietety czasem nic nie pomaga, zadne bielizny ani gierki, chlop jak się opatrzy to już nie poradzisz, jest po prostu wzrokowcem

Gość ipolajka
facet ma dopiero 28 lat, zawsze musze go namwiać i chociaż jak go zachecam go mu sie podnosi, to i tak sobie odmawia. A jak juz mam raz na tydzień to on konczy pierwszy a ja jestem niezadowolona. W łóżku nie jest nudno, na pewno nie. Mówi ze niby zmeczony po pracy. Ale tez o temperamenty tu chodzi, ja mam na pewno wiekszy. I przeraża mnie to ze bedzie coraz gorzej .Cały tydizeńn chodzę nabuzowana, drazliwa bo mi sexu brakuje.

Gość stara prawda
Kobieto zajmij się sobą jak nalezy sama bo zwiarujesz

Gość jak to zrobic
ehh no wspolczuje wam, moj partner ma 53 lata ja 35 i zawsze byl taki zywotny jak teraz :> mamnadzije ze jeszcze mu to dlugo zostnie :> ale ja sie zawsze zjamowalam facetem jak trzeba tez,on inicjuje czesto seks ale ja tez, poprostu rzucam sie na niego jak wraca do domu:> wuiec jak nie che sam z siebie to skaczie na nich juz w progu z buziakami i komplementami :> to zawsze dziala, jeszcze sepnac jacy sa sexowni wspaniali kochankowie itp i cyc w wyrko

Gość ipolajka
zachecam go czym moge, naprawde, nie naleze do niesmiałych panienek jesli chodzi o łózko. A on mnie powstrzymuje, bo twierdzi ze za bardzo go podniecam itp. Obaiwa się chyba ze znowu nie bedzie mógł tak długo jak ja bede chciała.

Gość jak to zrobic
wiec za kazdym razem mu mow ze bylo wspaniale i wogole ale trzeba jeszcze wiecej pocwiczyc bo praktyka czyni mistrza! ja z mezem maialm problem ze tez za szybko konczyl zanim ja doszlam, pocwiczylismy bardzo ostro kilka tygodni dzien w dzien kilka razy ijuz bylo super, im bardzije sie znacie tym lepiej sie zgracie! to jest najwazniejsze, i nie ma czeogs takiego za bardzo go podnieczasz, jak go podnieczasz to niech cie rucha a nie lezy obok i czyta ksiazke

Gość ipolajka
do kaczątka- ja też tak mam ze nie moge spac z braku sexu, podczas gdy on spi obok odwrócony plecami i nieda sie dotknąć:))

Gość jak to zrobic
ale wiecie naprawde wam wspolczuje bo pamietam raz jak moj sie strasznie wkurzyl w pracy i caly lazil wkurwiony i nic sie nie dalo zrobic i to byl tylko 1 dzien a juz myslalam ze zwarouje a wy macie tydzien 2 bez sexu masakra :/

Gość ipolajka
on twierdziu ze za szybko konczy bo za bardzo go podniecam i tak go ściskam w środku ze nie może sie powstrzymać i konczy, a potem przez kolejne 2-3 dni mów mi ze go boli, ze go tak ściskałam. Delikatny facet, ehh. Dokładnie, jak go podneicam to opowinien mnie rżnąć ile wlezie, byłabym wtedy zadowolona

Gość jak to zrobic
wiec zmien faceta bo jak spedzisz z nim zycie to oszalejesz, temperamenty musza sie zgrywac, jak tego nie ma to jest klapa, fjnaie jest prez 2-3 lata potem zycie do kitu bez sexu

ło matko dziewczyny raz na tydzień :P kurcze też tak chce :P:P:P

Gość stara prawda
Jak twoj facet ci tak mówi to pewnie tak jest, naprawdę nie wszyscy muszą być macho. Jak facet kocha Cię mocno to naprawdę możę się za szyko podniecać i go bolec, w kazdym razie ma coś nie zgrane ze sobą

Gość jak to zrobic
bolec to faceta moze po 5-6 wyrtskach tego samego dnia, a nie po razie i to 10 minutowym sory... potriwerdzone ... z autopsji