Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Sacrum i profanum.

Polecane posty

hm... :-) Szukanie dlaczego ja nie lubię altruistycznych pobudek, tzn. dlaczego Ty tak myslisz? :-)

hm.....:) my tu gadu gadu a żaden z panów nie powiedział mi czy woli by kobieta dominowała w kuchni czy w łóżku...:) zaczynam podejrzewać że to jakaś ogromna tajemnica, jak zjedzenie jabłka z drzewa poznania...:)

Gość trele mele dudtki
masturbacja damska nie jest przeciez normalna rzecza...wiec tego napewno nie bylo...to nawet u faceta nie jest normalnym....najlepiej to zawladnac dusza i cialem swojego partnera, tak zeby sluchal i sluchal teorii o pieknym zyciu....heheheh...

Szukanie napisał, że jest na kafe tylko z altruistycznych powodów więc chyba sie wykręci a co to są altruistyczne powody???

Gość trele mele dudtki
ale to chyba jest tak ze jeden lubi jablka a drugi gruszki woli...

Retro, to tak jak np. Siłaczka he...? ale że co..? :)

retro altruistyczne powody to takie, które z założenia samego uczestnictwa w czymś nie prowadzą wprost do finału w jakiejkolwiek postaci. Inaczej mówiąc - to jak seks bez orgazmu :) Rozmowa bez konieczności doprowadzenia do przekonania innych do swoich racji. pola wydaje mi się, choć przecież mogę się mylić. Nawet byłoby to wskazane :)

Rozmowa bez konieczności doprowadzenia do przekonania innych do swoich racji. szukanie to rzadka umiejętność bardzo ją w tobie cenię.

"żaden z panów nie powiedział mi czy woli by kobieta dominowała w kuchni czy w łóżku..." To dlatego, że żaden nie może sie ostatecznie zdecydować, czy woli gotować swej pani w zamian za ognisty seks, czy mieć podany pyszny obiad, żeby mieć siłę na walkę z łóżkową kłodą. Co to za wybór, ja się pytam?

Szukanie nie mów, że nie znasz mężczyzn (kobiet zresztą też), których pociąga wyniosłość i chłód, i obojętność im się wydaje, że to pozorne, z biegiem dni i ...lat, często okazuje się, że to już tak jednak jest i zostaje :P

szukanie:) :) wybór... hm..no coż... zawsze jakiś:) ale ja nie miałam na myśłi łożkowej kłody:) kiedyś pewna pani usłyszała od zadziwionego pana po fajnym seksie: BOże... robisz wszystko tak jak ja chce.....:) i raczej taka postawe miałam na myśłi. Uległą:)

Ależ znam! Cała zabawa polega na tym, że ta wzniosłość i niedostepność to tylko mur. Nawet Adolf był uczuciowy i potrafił popłakac sobie, biedaczek. Klucz do furtki w tym murze jest też dostępny - trzeba zobaczyc człowieka, a nie podniecac się grubością i solidnością muru. Niektórzy wolą skoczyć na zaplecze po taran, bo mają bliżej niż do ślusarza.

"ewna pani usłyszała od zadziwionego pana po fajnym seksie: BOże... robisz wszystko tak jak ja chce....." Zrobił co do niego należało, a ona mu pdała za to pyszny obiad, tak? A gdzie tu jakaś dominacja? Normalna praca w kuchni za seks:)

nie, kochany szukanie on się zdziwił że na co dzien hetera, w łóżku przemieniała się w gołebia... ilekroć dała mu w kość podczas dnia, wybaczał jej natychmiast tęskniąc do jej drugiego oblicza kóre pokazywała mu w nocy.... :) niech będzie że to byłam ja:):) dla uproszczenia.

.... i dlatego ( kończę myśl) pytam jak lepiej: tak jak powyżej, czy odwrotnie: na co dzień gołębica , a w nocy podrapac go pazurami....:) :)

to na dłuższą metę albo chłopinie nerwy wysiądą, albo się zarżnie na śmierć. To mi przypomina sytuację, kiedy on się nad nią zneca w dzień, a wynagradza jej to w nocy. Nie przerażaj mnie :classic_cool:

Tak sobie to czytam. I zastanawia mnie jedna rzecz czy nie kochacie osób z którymi jesteście??? Hetera w dzień gołębica w nocy... Czy w dzień nie okazuje ona w ogóle uczuć?? to co to za związek?? Przecież ludzie to nie zaprogramowane roboty - 12 gdzin pozytywny bohater, 12 negatywny...Nie da się tak przynajmniej jeśli zależy. bo jeżeli ktoś tak potrafi to znaczy, że to on ma problem... Związek polega na dawaniu i braniu, na równowadze... inaczej sypie się jak domek z kart.

czarownica life is brutal nie wiesz że najlepszym sposobem utrzymania partnera w fascynacji jest metoda " przyciagam - odpycham"? I to jest robione z miłości włąsnie:) i dla miłosci:) zeby kochał jak najdłuzej.

szukanie na etapie poźniejszym partnera trafia szlag tak czy siak, czy to z tego czy z innego powodu a najczęsciej z nudów.

ehhhh...:D może faktycznie wobec niektórych to działa Retro:) ja wtedy odpuszczam :D Nie wiem ja w związku potrzebuję wolności (jakkolwiek to brzmi) i tę wolnośc daję :) wtedy nie ma nudy, przesytu ani jakichś dziwnych metod urozmaicania:) ale każdy szuka swojego sposobu:)

retro zgadzam się z czarownicą w tym przypadku. Partnerke też może trafic szlag z byle powodu. Bo np. w ramach manipulacji w zakresie kuchnia-łóżko specjalnie przesoliła zupe, a ten skurczybyk nawet się nie skrzywił! I nie było powodu do równoważenia niesmacznego obiadu deserem w postaci ognistego loda. Złość i frustracja, bo nawet nie zauważył manipulacji :)

swój świat Retro :) właściwie dwa które się spotykają wieczorem by nacieszyć się tym zwykłym domowym niezależność brak spowiedzi co minutę:) brak kontroli :) może jestem idealistką, a może jestem głupia ale jeszcze nikt nikogo na siłę nie przytrzymał ani jakimiś wydumanymi pomysłami nie zaczarował:) ja wole ot tak - prosto :)

a moja koleżenka regularnie włamuje się swemu męzczyźnie na maila. Niby sie smieje: Swinia jestem, ale całkiem a powaznie mówi, że miłość miłością a rekę na pulsie mieć trzeba....:) :)

Niby sie smieje: Swinia jestem, ale całkiem a powaznie mówi, że miłość miłością a rekę na pulsie mieć trzeba.... oby jej ta ręka nie uschła, razem z sercem, heh