Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość terminator455

Czy umycie czlonka woda i mydlem wystarczy zeby zabic plemniki??

Polecane posty

Gość terminator455

Witam wszystkich wiec mam do was takie pytanko. Czesto ze swoja dziewczyna robimy to 2 razy pod rzad to znaczy zuzywamy 2 gumki. I czy po 1 wytrysku jak pojde do lazienki i umyje pozadnie sie z reszty nasienia woda z myslem i pozadnie wytrze w recznik. Czy jest mozliwosc jakiegos przeniesienia sie plemnikow i na 2 prezerwatywe?? i czy beda one zdolne do zaplodnienia?? czy moze pod woda i mydlem zmyja sie i juz ich nie bedzie i nie mam czego sie obawiac na dalszy stosunek z druga gumka?? i ze kobieta nie zajdzie w ciaze??Czekam na wasze zdanie z gory dzieki:*

Gość terminator455
ale to jest 100% pewne bardzo dokladnie myje:D nawet 2 razy:D i dopiero robimy to 2 raz jak mamy ochote:D wiec nie mam o co sie martwic??

Gość cococococ
Ponoc pomaga tez jak sie po stosunku obmyjecie gorącą wodą zeby zabic plemniki, ale mysle ze zawsze jakies małe znikome szanse są że mogą się przedostac.Najlepszym, najskuteczniejszym zabezpieczeniem jest bezpłodnośc,badz brak seksu.

Gość terminator455
hahaha no bezplodnosc:P a pozniej gdzie dziece:P a znacie jakies srodki plemnikobojcze w plynie gdzie mozna kupic?? w aptece czy cos??