Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kajaaa5

to nic, że oczy pełne łez I tak nadejdzie nowy dzień !!!!

Polecane posty

Ja też zdawałam biologie i chemie:) Chciałam w tym roku rzucić studia i iść na weterynarie ale u mnie w Białymstoku nie ma takiego kierunku wiec musiałabym wyjechac do innego miasta, a na to mój ex nie chciał sie zgodzić, więc zostałam na pielęgniarstwie:P A co do matury to w tym roku biologia jakas dziwna była, same przemiany mało kto się tego tak dokładnie uczył, a co do chemii to prosta sie wydawała, chociaz ja przez rok nie miałam z chemia do czynienia więc w większości wiedza mi umknęła:P

Gość mendela
heh ja tez myslalam ze chemia nie byla zla,a spieprzylam wszystko,widocznie jestem za tępa na weterynarie. na pielegniarstwo na pewno nie pojde,farmacja wydaje mi sie nudna i nie mam pojecia. milo sie rozmawia lae niestety musze isc z psem na spacer. a Ty idz pisac referat:)pozdrowki:*

Farmacja jest trudna, opiera sie na chemi więc jeżeli masz scisły umysł to to jest dla Ciebie. A czy jest nudna to chyba juz indywidualna sprawa, ja wcześniej myślałam analityce, chociaz moim marzeniem zawsze było jeżdzenie w karetce, ale jakos jak sie dostałam na ratownictwo od razu mi przeszło:) No ja lece ten referat pisac bo mnie noc zastanie a nic nie zrobie:) Buziaki:*

Gość Mati2008
Witam wszystkich :)

Gość Mati2008
Więc tak, spotkaliśmy i na początku wszystko ok. Obraliśmy dosyć długą trasę z finałem nad jeziorkiem i pogadaliśmy sobie trochę, bo czułem, że ona potrzebuje chwili aby się nastawić na wszystko :) I nad jeziorkiem zaczęło się zaczepianie z jej strony :), aż w pewnym momencie podeszła i przytuliła się do mnie i zaczęła przepraszać i mówić, że źle zrobiła, że zrozumiała i że bardzo mnie kocha. Ja z początku byłem dosyć oschły i zacząłem ją podpytywać, co z tamtym, dlaczego skoro czuje do mnie to wszystko, co teraz mi mówi dlaczego tak postąpiła itp itd. Mówiła, że zrozumiała, że nikt nie będzie jej tak Kochał jak ja i że chce być ze mną do końca życia. Ja spytałem jaką mam pewność czy przy następnym kryzysie lub innej akcji nie wyskoczy mi z czymś podobnym, bo przy następnej akcji nie będzie już powrotu. Na to mi odpowiedziała, że nie będzie już kryzysów, że wie co zrobiła i wiele zrozumiała. Cały czas przy tym nie odkleiła się ode mnie :) No i co drogie Panie o tym myśleć?? No tak mówiła prawie, że ze łzami w oczach, że byłem skłonny jej uwierzyć, ale powiedziałem, że dam nam szanse, bo bardzo mnie o to prosiła, ale że potrzebuję 2,3 dni aby pozakańczać swoje sprawy itp. Co o tym myśleć?? Tak jak pisałyście to trzeba dać szansę, a mogę powiedzieć, że przekonała mnie i nie wydaje mi się po sposobie w jakim to mówiła i po samych słowach, aby kłamała, no ale...:)

Mati no to szczere gratulacje 🌼 Coś czułam, że tak będzie ! Masz rację, daj Wam szansę... co ma być to będzie, jeśli jesteście sobie przeznaczeni to będziecie ze sobą i już. Nie ma co zamartwiać się na zapas, szczególnie teraz :) Powodzenia Ci życzę , niczym się nie martw, wyluzuj i ciesz tym co jest :)

Gość mendela
pewnie Ci sie nie spodoba co napisze ale zauwaz ze oa powiedziala ze rozumie ze ikt nie bedzie jej tak kochal...czyli wie ze moze do Ciebie wracac i sie wyplakac po nieudanym podboju.mozliwe ze jestem niesprawiedliwa ale to tylko moje zdanie.

Mati powiem Ci tylko tyle - mądry z Ciebie facet i wydaje mi sie, ze ona tez zmądrzała...Daj jej szanse, napisz jej za te 3 dni, ze bardzo ją kochasz i ze wierzysz w was :) Ja bede trzymac kciuki i powiem Ci, ze az lezka mi sie w oku zakrecila, bo tez bym tak chciala ;) Buziak i powodzenia, zaslugujesz na to:)

Gość mendela
ale mam nadzieje ze Wam sie uda:) bede 3mac kciuki,nie zwracaj uwagi na to co pisze,ja jestem bardzo sceptyczna no i nie mam doswiadczenia w takich sprawach wiec nie czytaj najlepiej moich wypowiedzi,bo i tak nie lubisz grubasow:P

Gość Mati2008
Wielkie dzięki Drogie Panie, bo oczywiście bez Was nie podołałbym w najtrudniejszych chwilach :) Ale to nie znaczy, że zapuszczę to forum :) Będę je regularnie odwiedzał jak dotychczas. Nie nastawiam się na natychmiastowy powrót wszystkiego co było między nami, ale powiedziałem jej, że niestety będzie musiała budować od nowa moje zaufanie do siebie. Powiedziała, że wie o tym i że zrobi wszystko, a co najważniejsze, że już tak nigdy nie postąpi jak teraz no ale to się jeszcze zobaczy :)

Zgadzam się z Czekoladką :) Rozsądny facet z Ciebie i napewno wszystko się ułoży ! Ja tam uważam, że dziewczyna naprawdę zmieniła się i zrozumiała, nie mozna przecież człowieka skreślać dlatego, że kiedyś popełnił głupstwo. W sumie nic radzić Ci nie musimy bo sam wiesz, jak postępować :) Nic, tylko zyczyć Wam powodzenia :)

Gość Mati2008
Dzięki Ka.ja...Obym tylko swoją naiwnością i łatwowiernością nie przejechał się ponownie. Tym razem wiem jak postępować, ale jak już jej powiedziałem, bo pytała czy będzie dobrze między nami to odpowiedziałem, że teraz wszystko zależy tylko i wyłącznie od niej samej.

Oczywiście że wszystko zależy od NIej i miejmy nadzieję, że Ona NAPRAWDĘ to rozumie. Mnie się wydaje, że tak jest :) I bardzo Ci tego zyczę, aby tak było 🌼 Ale myslę, że nie masz się co zadręczać czarnymi myślami teraz , ciesz się z tego co jest teraz :)

Gość Mati2008
Też racja :) Powiedziałem jej tylko, że przy następnej akcji nie będzie już powrotów, bo ja też mam jakieś granice we wszystkim, to powiedziała, że nigdy już nie będzie takiej akcji, bo wszystko zrozumiała i że to ją utwierdziło w tym jak mnie Kocha. Oby to było prawdą, bo wiem, że jest warta podjęcia jeszcze jednej próby.

Gość Mati2008
No ale ile faktycznie zrozumiała z tego wszystkiego to czas pokaże :)

Gość mendela
tez bym chciala zeby mnie ktos kochal:(

Mati gratuluje! :) Wiedziałam że wam sie uda:) Dobrze zrobiłeś ze dałeś jej szanse, widocznie troszeczkę sie w tym wszystkim pogubiła, ale teraz wróciła na właściwa drogę:) Życze wam dużo szczęścia:)

Gość mendela
chyba sie jeszcze taki nie urodzil moze za 30 kilogramow mniej...ale wtedy moge byc juz staruszka:)

Aaaa wysłałam Ci maila, doszedł ;)??

Ka.ja hahaha rozbroiłaś mnie ta piosenką:D Nie tylko Mendeli porawiłas humor ale i mnie:D I to baaardzo:P Disco polo to sa klimaty z mojej wioseczki:P Usmiechnij sie łołołołoooooo :D

Gość mendela
moj komputer umiera i nie da rady na nim nic obejrzec:(

Jak dobrze widzę na tym teledysku śpiewa młody Zenek Martyniuk:D Hehehe kiedyś jak chodziłam na imprezy z cyklu kicz party to z nim piwo piliśmy spoko ziom:P Ka.ja słuchasz disco polo? jak tak to może wiesz czy to Zenek:P

Gość mendela
jak do mnie wysylalas to nic nie mam

Hehe jakoś nałogowo to nie słucham, ale kto by Zenka nie znał :D Ale na tym teledysku to Go nie poznałam, który to :D ?

Hmmm to ten w tych długich ciemnych włosach ? :D Mendela tak Tobie wysyłałam ten utwór... sprobuje jeszcze raz jak nie doszło.

To ten z długimi włosami ale nie tymi szopiastymi tylko tymi prostymi:P Ale ja właśnie tez nie jestem pewna czy to na pewno Zenek:P Ka,ja a znasz taki zespół jak Skaner? On śpiewał jakoś tak: rewelacja na Bałtyku lody lody na patyku i coś tam dalej nie znam tego za bardzo

Znam znam :D Ogólnie to ja słucham bardzo różnej muzyki... lubię rocka, reggae itp. , coś z dance jak sie trafi fajnego... tylko hip-hopu za bardzo nie trawie .

Zresztą ostatnimi czasy moda na disco-polo powróciła nie :)? Niby nikt sie nie przyznaje że słucha, ale na imprezach to wszyscy przy tym szaleja :D

To Ci powiem coś:P Ten wokalista ze skanera uczył mnie w gimnazjum techniki ba był nawet moim wychowawcą:D Podlasie stolica disco polo więc tu wszystkie "gwiazdy" na ulicy można spotkać:D