Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kajaaa5

to nic, że oczy pełne łez I tak nadejdzie nowy dzień !!!!

Polecane posty

No jasne jak jest impreza i puszcza dp to każdy śpiewa:D A tak to się ludzie nie przyznają że słuchają:P

Gość mendela
ja moze posiedze i poczytam co piszecie,bo nie wiem za bardzo co moglabym pisac...

Gość mendela
lepiej nie bo pewnie zaczelabym marudzic i uzalac sie nad soba:P

Kasiulka no to pozazdrościć :D Prawie jak w Hollywood... gwiazdy na ulicach hehe:)

Mendela to powiedz czego Ty słuchasz :) ?

Nie zmarzłam :) A nawet cieplutko by było, gdyby nie ten wiatr :)

Gość mendela
obecnie niczego i wszystkiego,kiedys tylko rap a teraz wszystkiego po trochu,.zalezy co mi sie spodoba. nawet kiedys nosilam szerokie spodnie;)a do tego glany i ludzie sie za mna ogladali:P

Ja tez słucham hip hopu:) No ale na szerokie spodnie to bym sie nie odważyła:) Mam koleżankę która jest typowa skategirl jednym to sie podoba innym nie, ale dla niej ten styl pasuje strasznie;)

Ja generalnie chyba najbardziej lubie muzyke rockową ...ostatnio lubie sobie posłuchać Comy :) Ale jestem bardzo otwarta, jak mi się coś spodoba to słucham ;)

Na temat hip-hopu to nie podyskutuje z Wami bo tego akurat nie słucham ;)

Gość Mati2008
Widzę, że dziś faktycznie jakiś dzień dobry, bo wszystkim humorki dopisują jak nigdy :)

Gość mendela
ja najbardziej lubię pfk i kalibra. mialam bzika na punkcie fokusa,odplywam przy jego glosie:) no i patriotycznie peja,ale początki bo wydaje mi sie im dalej tym gorzej

Gość mendela
co do stylu...do mnie zaden nie pasuje,no i ogolnie jest problem z ubraniami.takich duzych nie produkują

Mendela nie schodzimy na tematy ubioru bo zaraz znów nam odpłyniesz:P Co do hh to najbardziej lubie muzyke z podziemia:) Oprocz tego standartowo wwo, czasem peja, w sumie hip hop w każdej postaci oprócz mezo werba i innego scier** :D

Mati to moja piosenka:D żadne karaoke sie bez tego nie obejdzie:P Moj hit pierwsza klasa:D Tez Ci sie to podoba:P

Gość mendela
nie odplyne bo juz dalej nie idzie,zreszta nie bede was zanudzac swoimi problemami. tego nie zaliczam do hip-hopu.ja za wwo nie przepadam,nie wiem jakos u mnie zawsze byl peja i paktofonika:) ja jak odkrylam kalibra to moja mama powiedziala ze gorzej ze mna chyba juz byc nie moze:D

Chodzi Ci o tą piosenke od Matiego:) No to nie jest hip hop napewno:P Co do Kalibra to nigdy nie słuchałam:)

Gość mendela
i sie przyznam ze kocham muzyke klasyczną...uspokaja mnie i wycisza. a widzieliscie lubelskiego fulla?? ta pisenka podbila moje serce;D:D bo "najlepsze piwo to lubelski full,lubelski full,gul gul" :D:D

Gość Mati2008
Masakra ta piosenka prawdę mówiąc :) Nie moje klimaty, ale na beke dobra hehe :)

Gość mendela
musialabys sprobowac...ale psycho rap,niektorych to moze wykonczyc ale dla mnie bomba

Kiedys chyba u Drzyzgi ta pani śpiewała o tym fulu:P A muzyka klasyczna? Hmm ja mam jeden ukochany kawałek którego jak słucham to odpływam:) uwielbiam go.

Gość mendela
a jaki?kazdy ma cos co lubi bardziej:)

Mati o to chodzi ze na beke to jest najlepszy numerek:P Zawsze wszyscy sie wydzieraja jak to leci:P Cała sala śpiewa:D

Gość Mati2008
No nie wiem jak to u Was jest z tą całą salą, ale ja tego nie słyszałem hehe :)

Mendela nie jestem pewna czy to sie na pewno zalicza do muzyki klasycznej, ale podejrzewam że tak:) to jest kawałek pt Daydream