Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psełudonim

Najbardziej kobieca cecha kobieto to umiejętność gotowania

Polecane posty

Psełdonimie - ja tak nie do końca wiem czy Ty wiesz co chcesz ;) Motasz sie między kobietkami strasznie i się na jakąś konkretnie nie potrafisz zdecydować ;)

Psełdonimie - przecież powiedziałam Ci że się Ciebie nie boję:) Ale spotkać się i tak nie zamierzam:)

Gość Psedłonim
Wyjawię Ci, Pomorzanko, pewien sekret. Motam się, ponieważ tak naprawdę żadna mnie nie chce. Trudno jest Was zadowolić. Tylko jakieś podejrzenia, jakieś wątpliwości, jakieś strachy... Co ja jestem temu winien?

pomorzanko : on się nie mota :) Na tym polega cały dowcip :D Najchętniej poderwałby wszystkie, albowiem jego serce jest pojemne ponad normę. A że ja akurat jestem pod reką, jako ta, co deklaruje gotowość do bycia poderwaną...;)

Gość Psedłonim
Przecież wiem, Pomorzanko, że nie zamierzasz się ze mną spotkać. Dlatego namawiam Kirene i inne madamy.

Gość Psedłonim
I jesteś gotowa, Kirene, żeby być przeze mnie poderwaną?

Macie obydwoje rózne wersje :D No wiem Psełdonimie że Twoje serce jest pojemne ;) Ale sentyment z powodu jednej rzeczy do mnie pewnie masz ;) Kyyrene - to moze waro sie spotkać ? ;)

Psedłonimie, a o czym ja cały czas mówię? Podrywaj, wykaż się, udowodnij, że ta dawana przez Ciebie gwarancja ma pokrycie w rzeczywistości :D

Gość Psedłonim
Jeszcze nie, Na końcu tęczy, ponieważ Kirene się ze mną droczy.

Gość Psedłonim
Mam do Ciebie sentyment, Pomorzanko, z powodu kilku spraw. :-)

pomorzanko, przecież ja cały czas usiłuję się z nim spotkać :) właściwie to już jesteśmy umówieni, tylko nie wiadomo jeszzcze, kiedy :D

Gość Psedłonim
Ale po co ja mam Ciebie podrywać, Kirene, skoro jestem dla Ciebie tylko "zwykłym swędzeniem"?

żeby zmienić moje nastawienie do Ciebie? Żeby z fizjologii stać się przyjemnością?

Psełdonimie - ciekawa jestem z powodu jakich spraw masz do mnie sentyment .?Jedną znam :) Kyyrene - jak podejżewam terminów nie możecie zgrać ;)

Gość Psedłonim
Przyjemność, Kirete, to także fizjologia. Ale mniejsza o to. Powiadasz zatem, że jesteśmy już umówienie? No dobrze? A czy Ty przewidujesz uprawę seksu na naszym spotkaniu?

Gość Psedłonim
(Właśnie, Pomorzanka ma rację. :-( Zgranie terminów, oto naważniejszy problem... Wiele się stało w historii a jeszcze więcej się nie stało, na skutek złego zgrania terminów...).

Gość Psedłonim
Na końcu tęczy? A co, Twoim zdaniem, należałoby zrobić na moim miejscu, co?

uprawiać to można warzywka w ogródku... Wiesz, ja sobie radośnie zakładam, iż skoro jesteś tak nieodparcie pociągający, to oczywiste jest, iż poczuję do Ciebie niepohamowaną namiętność i będę chciała się z Tobą kochać..i kochać..i kochać. Oczywiście, mogę sie w moich załozeniach mylić :D

Gość zdesperowanaaaaa
doprawdy??!! Chciałabym żeby tak było ale w obecnych czasach niestety dla niewielu to sie liczy. Ja osobiście nie cierpię mężczyzn w kuchni - to mało męskie. Wyganiam ich z mojej kuchni

na koncu tęczy : a co, wg Ciebie, ma zrobić? Bo zaciekawiło mnie :)

Gość Psedłonim
Najsłuszniejsza obserwacja, Kirene. Uprawiać można okopwe, ale, zgodnie z obowiązującą właśnie nowoczesną nomenklaturą, można również uprawiać seks. Poczytaj sobie w pismach dla kobiet, gdzie się właśnie o tych sprawach obficie pisze. Tam się kobieta z mężczyzną nie kochają, ale "partnerzy" prowadzą uprawę seksu.

Gość Psedłonim
A ja, Zdesperowana, bardzo doceniam kobiece, kulinarne umiejętności! Wierz mi, to naprawdę duża rzecz!

na końcy teczy : no , to akurat mu się udało już jakiś czas temu :D:D:D

Gość Psedłonim
A, to dziękuję, Na końcu tęczy, za wyjaśnienie. Kirene? Czy nie potrafisz się już ode mnie oderwać?