Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elisabethtailer

CHCE SCHUDNAC!!!!! POTRZEBUJE DIETY!!!! POMOCYY!! BLAGAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Witam :[ Mam problem,odchudzam sie od tygodnia, tzn zmiejszylam narazie posilki, nie jem slodyczy.. ale to nic mi nie daje :\\\\ potrzebuje jakies diety, latwej i szybkiej, tzn przynajmniej zeby zrzucic 15 kg w 2 miesiace :[ bardzo tego chce jesli komus sie udalo tyle schudnac, lub ktos zna super diete, to prosze pisac..

Gość fiona 20
a co myslisz o diecie jajeczno grejpfrutowe ??ja chyba od jutra zaczne

Gość fiona 20
nie. ta dieta polega na jedzeniu na kazdy posiłek jajek w dowolnej postaci + poł grejpfruta

Gość fiona 20
zastanawiam sie tez nafd dieta atkinsa

Gość fiona 20
czytałam w gazecie ze dziewczyna schudła 4 kg w 5 dni. a co myslisz o atkinsie

Jakos nie jestem do niej przekonana. :/ Zastanwiam sie nad dieta, tzn kiedys kolezanka opowiadala mi ze schudla tak sporo, nie pamietam juz ile ale bylo widac efekty w ciagu miesiaca, jadla na sniadanie jajko + owoc, na obiad gotowane mieso + gotowana marchew, a na kolacje jadla jablko i pila duzo wody, no ale niestety znam tylko jeden dzien :D a dalej to juz nie wiem , kiedys bylismy razem na wycieczce z pracy i ztad to wiem.. co o tym myslisz?

Gość fiona 20
chyba ok. Najwazniejsze to ograbniczyc weglowodany

Gość fiona 20
a co myslisz o diecie atkinsa??

`1 dzień - kefir w dowolnych ilościach, kawa, herbata bez cukru, woda 2 dzień - kefir w dowolnych ilościach, kawa, herbata bez cukru, woda 3 dzień - ser biały w dowolnych ilościach przez cały dzień 4 dzień - ser biały w dowolnych ilościach przez cały dzień 5 dzień - jajka na twardo w dowolnych ilościach 6 dzień - jajka na twardo w dowolnych ilościach 7 dzień - mięso gotowane (dowolny rodzaj) przez cały dzień 8 dzień - mięso gotowane (dowolny rodzaj) przez cały dzień 9 dzień - warzywa (gotowane, surowe) w dowolnych ilościach 10 dzień - warzywa (gotowane, surowe) w dowolnych ilościach i oczywiście pijemy dużo wody!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!` skopiowalam to z jednego tematu, hmm nie wiem czy czytalas? a co myslisz o tym?;> Mnie to bardzo kusi :P

hmm dieta atkinsa, no to jak wczesniej juz pisalam nie jestem do niej przekonana, zreszta bez owocow to ja nie dam rady :D i zbyt skomplikowana jest jak dla mnie

Gość fiona 20
jestem za granica i nie mam tu kefiru:-)

Gość fiona 20
a moze rzeczywiscie ograniczmy tylko jedzenie oi weglowodany przy okazji , i troche ruchu i bedzie ok,

Gość fiona 20
ok, to do usłyszenia pa pa pozdrowionka

Witam, jestem na diecie dr Ewy Dabrowskiej.Jest to dieta oczyszczajaca, przez 4 tygodnie schudlam dokladnie 10 kg a zostaly mi jeszcze 2 tygodnie do zakonczenia pelnego cyklu oczyszczania. Podczas tej kuracji organizm zjada swoje chore tkanki. POLECAM goraco!!!!!!!!!

Gość xkamilax
nie no jak schudlas tyle w 4 tygodnie to ja zaczynam sie brac za ta diete :D powiedz mi tylko o co w niej chodzi :D je sie normalnie owoce i warzywa ile sie chce dziennie czy jest specjalna jakas dawka?? czekam na odpowiedz, pozdrawiam :)

Gość fiona 20
a czy mozna jesc jajka?:-) i ser biały?

Kochane podaje Wam linka zksiazka tej Pani, ktorej diete stosuje http://sci.pam.szczecin.pl/~fasting/download/CID.doc. Tam jest wszystko opisane. Jesli bedziecie sie do zasas pilnie stosowac, to bedziecie piekne, mlode i zdrowe:)!!!!!!!!!!!

Polecam tylko ograniczyć jedzenie i słodycze, więcej sportu... dajcie sobie spokój z tymi dietami, nie ma diety cud!...rozwalicie sobie tylko metabolizm! rok temu dieta działała, potem jojo, a teraz nie jem i tyję...bo wystarczyła tylko MŻŻŻ, ale jak mi radzono, nie posłuchałam.

....a po tych jajach to dostałąm wrecz skrętu kiszek! ale może mój organizm nie szedł na norweską...dla mnie horror dieta i zero efektów!

Okej, wiec ja od jutra stosuje ta diete ;)) Dzis juz wybiore sie do sklepu i zakupie potrzebne owoce i warzywa :D , bede was informowac co i jak :P ahh mam nadzieje ze sie uda :( Pozdrawiam .

Norweskiej nie polecam a wrecz przestrzegam przed jej stosowaniem. Najlepsze jest racjonalne ozdywianie a waga bez trudu utrzyma sie na stalym poziomie:)

Ja mam zamiar wziazc sie za to Twoja, Wilczyca28.. a jadlas tylko 3 posilki dziennie? czy jadlas te owoce i warzywa kiedy chcialas??

Jem surowki, zupki, jablka i grejpfruity kiedy jestem glodna, dlatego waga spada bo nie gloduje i organizm nie boi sie jo-jo wiec nie magazynuje:)

Idę posprzatac w mieszkanku troche :) Wieczorem tu wroce hihi ;) i licze ze ktos sie moze do mnie przylaczy ???? buziaki dziewczyny