Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szukanie dziury w całym

Kafe - nasz świat równoległy

Polecane posty

Czarownica A osobista propozycja przy której facetowi przy tobie by rura do tańczenia nie zmiękła?:p Jakaś propozycja z czarodziejską mocą przyspieszonego oddechu i rozrzucanych fragmentów garderoby?

Nie złość się;);) ja sobie tak tylko poigrowywuję:):):) A na poważnie niezmiennie wciąż takie samo wrażenie robi na mnie Metallica:) a do rury się nie nadaję:D:D do tego wbrew pozorom też trzeba mieć talent:)

Talent do rury... coś w tym jest;) Chociaż... nie mając w sobie tego "talentu" i tak można zafundować sobie i swojemu facetowi wiele przyjemnych wrażeń. Kobieta też musi z tego czerpac satysfakcję - inaczej taniec przy rurze jest zakazany! :D Czary mary, Abra Cadabra... http://mp3k.eu/index.php/index/mp3/metallica+cover/c1dfd96eea8cc2b62785275bca38ac261256e278.html

Słowa ścielą się miękko owinięte kokonem myzycznych fascynacji... (...) " I'm gonna stand by my woman now I'm gonna stand by my woman now 'Cause I can't live my life alone Without a home..." Równolegle się nie da:)

Za chwilę się tu równolegle do wyobraźni zrobi kapitalny bar go-go! Czy powinienem zaprzeczać, że bardzo się cieszę? Niechcący obnażyłysmy prawdziwą naturę Szukania.........:):)

Czarownica, ja idę coś zjeść, więc spoko :-) poza tym zwróć uwagę ma "się nie da" :-D

Czarownica, mam dużo ballad by Metallica przybij 🖐️ w podobnym stylu lubię jeszcze Creed i Linkin Park

Czarownica, a masz składniki/produkty na zaspokojenie tego "smaka"? ;-) :-D

Prawdziwa natura? O, dobre określenie, retro:) Już samiec Albercik w Seksmisji" stwierdził, że "natury się nie da oszukać..." Prawda święta. Prawda jest też taka, że podlegają jej WSZYSCY faceci, bez wyjątku. Przecież się nie będe biczować dlatego, że rodzice się zdecydowali wyrzeźbić chłopczyka:)

Fajnie:) taka ksywka gangsta:D Pola tylko jest jeden warunek moja babcia mówiła: że w tym cały jest ambaras żeby dwoje chciało na raz;):D:D wtedy zawsze i wszędzie się da;);)