Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Są mężczyźni.........

Polecane posty

Są mężczyźni których prosi się aby zatkali ci usta reką gdy kochają się z tobą, ponieważ krzyk wychodzący z twojego gardła jest tak potężny że byłby słyszalny na sąsiedniej ulicy.... Są tacy którzy potrafią pieścić w tak wyrafinowany sposób że błaga sie ich ze łzami i szaleństwem w w oczach: \" dobij...!\" są mężczyźni z których ust można by wypić choćby truciznę ( osobiście radzę spróbować ze zwykłą zimną wodą mineralną:) są mężczyźni którzy sprawiają że przed pojściem z nimi do łózka, siedzisz w łazience jak najdłuzej, mając nadzieję że zaśnie....:) albo tacy, że gdy kochasz się z nimi, rozkładasz nogi i tak jak u Allende: zagryzasz wargi, zamykasz oczy i modlisz się by za chwilę był koniec.... nie pysznij się mężczyzno, że gdy krzyczę kiedy mnie pieścisz, jesteś cudowny, wspaniały i jedyny taki na świecie.... bądź wdzięczny że widzę właśnie w tobie coś co sprawia że wydobywa się ze mnie jęk rozkoszy. to nie twoje zasługa. To zasługa moich oczu, mojej skóry, mojego umysłu, tak a nie inaczej skonstruowanego. Gdybym nie pozwoliła ci zaryć mi się głeboko w mój mózg, twoje nawet najgłebsze zarycie się we mnie członkiem nie skłoniło by mnie nawet do poudawania że mi zajebiście dobrze... jeśli udaję, to też zapewne dlatego że cię kocham , i nie chce byś się martwił że może nie jesteś zbyt dobry. seks z tobą znaczy dla mnie cos tylko wtedy gdy ty dla mnie coś znaczysz. czy ty mężczyzno możesz pochwalić się tym samym...?

retro kurwa skończ pierdolić i zajmij się czymś konstruktywnym np: idź się powieś

Gość a dajta zesz chlopakowi spokoj
Retro, mila z Ciebie dziewczyna i nieglupia. Dlaczego obnazasz tutaj dusze a potem placzesz, dostajesz w dupe? Czy naprawd sadzisz, ktos to doceni? Pisz. Zaloz bolga. Rozmawiaj z ludzmi. Przegladaj si w ich oczach. Prawdziwych, realnych. Tylko tam si spelnisz. Tu si marnujesz. :)

Koleżanka ma tak od dawna ? ;) Widać w tych wypowiedziach, że znasz wielu mężczyzn ale tak naprawdę, żaden z nich nie jest Ci pisany. 🖐️

retro - pisałaś że kochałaś sie z 2ma facetami, czy tak?? a reszta jak zwykle teoria?? no chyba ze cos zle zrozumiałam o tych 2ch

Ja nie straszę, ten temat jest bardzo powierzchowny, mało w nim konkretów. A tak z ciekawości, to o czym piszesz, to Twoje doświadczenia, czy wyczytane w rozlicznych księgach mądrości ? :D

całkiem niedługo:) po prostu pewna historia: pani pokochała pana z defektem fizycznym. gdy kochala się z nim jej krzyk niósl się po okolicy.. przeciągly, bolesny prawie... Tak śpiewa zakochana kobieta w ekstazie. Zadnej innej oprócz niej nie udało się w nim dojrzeć tego czegoś. a jej tak. on też to wiedział. BYł jej wdzięczny, choć ona tego nie oczekiwała. czy przyszło wam do głowy że wasz facet powinien być wdzięczny losowi za to że go kochacie..? czy to on każe wam wierzyć że to wy macie szczęscie iż go pokochałyście a on pozwolił się pokochać...? chwila refleksji, please.

Gość mala_kootka
"z downem" ej hola hola co ma zespół Downa do tego wszystkiego? myslisz,ze obrazisz kogos piszac, ze ma "downa"? to swiadczy tylko i wyłącznie o Twoim niskim poziomie inteligencji zastanow sie nad sobą, nad tym do czego co porównujesz

Gość a dajta zesz spokoj chlopakowi
Retro, pytam ponownie - dlaczego tu?

Gość mala_kootka
Ja jestem szczesliwa, ze on mnie kocha. On jest szczesliwy, ze jego kocham i jest mi za to wdzieczny i dziekuje losowi. Oboje kochamy sie i sie z tego cieszymy.Jednak nie wymagamy od siebie podziekowan. Kochamy po prostu,nie oczekując ale chcąc dawać całych siebie.

Retro. Pisze z z własnego doswiadczenia? Czy tez to sa znowu zasłyszane historie? Bo to jednak jest ważne.

ile kobiet daje sobie wmówic że miłość ich faceta jest łaską której cudownie dostąpiły! a tak naprawdę jest zupełnie odwrotnie.

Nefa :) to z wodą to o mnie:) przeczekiwanie w kiblu aż facet zaśnie jeszzce przede mną....:)

retrospekcja jak czujesz się z nikiem kótrego połowa jest moim...? :) jakąs bliskość odczuwasz...? :) wszyscy moi faceci mają sie dobrze. kotów nie mam.

Retro, od prawdziwych problemow jest psycholog, a od zalow przyjaciolki. Nikt Cie tu tak naparwde nie wesprze. Wyjdz do ludzi. To jest tylko net. A poza wszystkim - nie jestes cudajem. Jestes fajną, choć kompletnie pojebaną babą. Zle sobie miejsce tylko wybralas...

cudak...:) hm. Też fajnie. Nie musiałbyś sobie pierdolnąć:) sama bym ci pierdolnęła.:) :)

. Nikt Cie tu tak naparwde nie wesprze. Wiem:) to lekcje przetrwania. KOrepetycje, których udziela mi kafe.

to nie sa korepetycje. to bryki. droga na skroty (zwlaszcza przez zycie) jest dluga, meczaca i nic nie daje na koncu.

retrospekcja mam nadzieję że znajdzie się kobieta kótra zechce uczynić cię męzczyzną. bo sam tego nie dokonasz. Nie masz szans.

zanim pojdę spać...... "a długo nad tym myslałas?" "Ja nie straszę, ten temat jest bardzo powierzchowny, mało w nim konkretów." "ale pierdoły " idt i pewnie cdn.......... spróbujcie mili panstwo splodzić tyle topików - jak słusznie sama aurotka zauważyła- znajdujących sie zawsze na pierwszej stronie działu- wywołujacych tyle szumu a potem piszcie takie bianialuki co mozna powiedziec o retro i jej topikach to mozna - ale niejeden z nas..... was ......o takim powodzrniu swoich tematów może tylko pomarzyc

retro, musze wysjc z psem. wracam za kawdranas. nie uciekaj.

tak, mogłabym... gdybym umiala w nim dostrzec to co tamta kobieta. czy w tobie retrospekcja ktoś już coś zobaczył...? i dlaczego w to wątpię..?:)

Gość koleżanka75
retro, gówno wiesz o facetach :O

retro, gówno wiesz o facetach Kto wie więcej niech się wpisuje. chętnie podreperuję wiedze.

retro nie kłam;) dobranoc

Droga ike, ilość, nie znaczy jakość. Temat wcale nie wywołał u mnie kontrowersji, a to dlatego, że jak pisałam wcześniej jest połowiczny. Nie marzę, o zakładaniu nowych tematów na tym forum, a to dlatego, że jest tu mało osób, które wypowiadają się rzeczowo na dany temat lub piszą byle pisać. Swego czasu [oj dawno to było ;)]pisałam na tym forum pod innym nickiem, jednak osoby, które dołączały do moich tematów nie miały wiele do napisania lub odczytywały to, co napisałam w sposób dla siebie tylko zrozumiały. Z tego względu nie uczestniczę nałogowo w "dyskusjach" tego forum. ;) Wolę od czasu do czasu, napisać rzeczowy komentarz pod jakimś tematem 🖐️

Gość zgadzam sie z tym
Faceci pukają do kazdych drzwi kobiety otwierają drzwi. ..jak kochają.