Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarownica na odkurzaczu

topik dla mam nie idealnych

Polecane posty

Konradek ma słodki usmiech :) pozale sie:u mnie ciągle lekarze - Iga juz dzis była 7 raz w ciagu 3 tyg u lekarza, cały czas ma jakies napady temperatury, dzis juz mozemy wykluczyc uszy - jutro mam wyniki 3 badania moczu , nie wiem czy to zeby ( ma nieciekawa i czesta kupe) czy jakis wirus - choc wyniki krwi wskazuja na jakas bakterie -według jednej lekarki, bo według innej na nic nie wskazuja bo sa ok ale ona ogolnie czuje sie swietnie, od piatku nie miala goraczki ale od niedzieli ma katar i kaszel nie mam sie czym pochwalic - no moze tym ze moja tesciowa w pt wrocila z urlopu i do dzisiaj udaje mi sie zachowywac jakby jej w domu nie bylo :))) Iga jeszcze nie recytuje wierszy :P, nawet jeszcze nie chodzi :) ogolnie bawi sie pol dnia pokrywka z garnuszka na klocuszek albo zakretka na butelki a drugie pol dnia marudzi :)

witam wszystkie mamy cos ostatnio zadko siadam do komputera moje dziecko odkad zaczelo chodzic jest doslowmnie wszedzie wczoraj spadla ze zchodow i rozwalila sobie wargejak by mogla to by siedziala caly dzien na dworzu zaczelam szukac pracy bo musimy cos odłozyc i chcemy wyniesc sie zeby nie mieszkac z tesciami mimo ze mieszkanie jest na mojego lubego ale mam juz dosc tu mieszkania i zaczynamy odkladac kase mam nadzieje ze w przyszlum roku juz mnie tu nie bedzie

Hej Kobitki Ja tez dwno nie zagladalam ale jakos nie mialam natchnienia. U mnie dalej jest siostrzyczka wiec mam super pomoc i co najwazniejsze towarzystwo niestety ona w srode leci do domku:( Nasz malluch juz raczkuje i jak ma sie czego trzymac to sobie czlapie oczywiscie zdejmujac z mebli wszystko co napotka na swej drodze:) Ostatnio tata awansowal w jej oczach z tata na tatus a mama dalej wola tylko jak cos chce. No i nauczyla sie tez wolac Aga na moja siostre. Jesli chodzi o ząbki to my dalej mamy tylko 2 dolne jedyneczki. Mamy tez za soba pierwsza chorobke. Pozdrawiam serdecznie 🌼

Czesc Dziewczyny! tez sie słabo odzywam bo Iga mi niespokojnie spi od jakiegoś czasu i co usiąde coś napisać to sie przebudzi :( dzis znowu goraczkuje i robi na rzadko kupe - teraz to juz zeby na 100%, poza tym jest grzeczna i ładnie sie bawi sama tylko gdy ja siedze na podłodze i gapie sie w tv - włacze komputer juz jej sie nie podoba mam juz dosyc tej tv - niedlugo chyba nadrobie cała \"mode na sukces\" byłysmy wczoraj na kontroli - Iga dobiła juz do 10 kg a według pielegniarki urosła 2 cm od czerwca - cos mi sie w to wierzyc nie chce ale grunt ze wszytsko dobrze no prawie wszystko bo dostałam skierowanie do kardiologa - ma dalej szmery w sercu i trzeba to sprawdzic - podobno mam sie nie martwic ale mi nie wychodzi poza tym jakas taka jestem znudzona tym swoim monotonnym zyciem ostatnio, jutro na szczescie przyjezdza moja mama wiec bedzie jakas odmiana miałam isc do pracy i dalej siedze w domu ... tak mi szkoda Ige zostawic, ze sama nie wiem co z tym wszystkim Pozdrawiam Mamuski i odzywajcie sie czesciej ! :)

witam wszystkich mije dziecko dorobilo sie nastepnego guza ale takiego na pol czola wyglada jak maly terorysta a tak dalej szukam pracy masakra

moja tez jest ostatnio posiniaczona, od wczoraj podrapana bo probowałam jej obciac paznokcie i mi sie jakos tak nie udało wiec sobie podrapała nos...

witam wszystkich nie obecnych jak ten czas leci za 20 dni moje male słoneczko skonczy roczek bylismy dzis kupic malej buty i widzialam takie malenj=kie skarpetki niedawno ona takie nosila a teraz to taka panna juz jak juzpyskuje a jak sie jej cos nie podoba to do bicia jak startuje male a niedobre hehe

moja corka mi od miesiaca daje tak w kosc ze nie mam na nic czasu jako wyrodna matka oduczylam ja spania w lozeczku, sama jakos sie oduczyla zasypiania i zasypia po 22 i tylko jak ja leze przy niej, nie mam sily sie za to wziac i oduczyc ja tych zlych nawykow w dzien nie ma mozliwosci zebym wlaczyla komputer bo ona musi walic w klawiature w ogole nie ma mozliwosci zebym ja na sekunde zostawila sama bo jest okropny wrzask , uparta jest strasznie, jak ma ochote pogryzc pilota to bedzie tak krzyczala az prawie zsinieje- nie reaguje ale oczywiscie zaraz wbiega tesciowa i ja mi dalej rozpieszcza zaczyna juz sama chodzic jak jej sie zachce , czasem zrobi ze dwa kroki jak zapomni- chyba ze jest na lozku to pochodzi troche bo wie ze bedzie miala lekki upadek i ciagle by jadla, nie moge przy niej jesc bo mi prawie z rak wyrywa albo wisi na kolanie - jestem juz chudsza niz przed ciaza i ogolnie mam dola

witam moja tez wszedzie chodzi za mna i tez nie mam czasu na nic i tez spi z nami ale tłumacze to ze jeszcze karmie ja piersia a potem bede sie martwic hehe

witam wszystkie mamy cos zadko kto tu bywa moja klaudia we wtorek skonczyla roczek ale ten czas zlecial a jutro ja mam urodziny i cały dzien spedze w szkole a ten moj mały diabeł wszedzie wejdzie juz nic nie jest dlaniej przeszkoda wczoraj spadla z pufy i pociagneła za kabel i radio spadło jej na twarz troche leciała jej krew z nosa ale na szczescie to nic powaznego

Gość uuuuuuuuppp
tak fajnie sie czytało. Co u Was mamuśki:)?

dalej cicho... tylko Karolcia została :) wszystkiego najlepszego dla Twojej corci moja juz chodzi i dopiero teraz jest jazda, non stop na cos wpadnie , cos jej wpadnie pod nogi bylam z nia u mojej mamy to ciagle miala poobijana buzke - nowe mieszkanie i jeszcze nie rozpracowala zagrozen pozdraiwma wszytskie Mamy! :)

witam dziekuje za zyczenia oo moja to jest szatan jest dosłownie wszedzie wchodzi juz sobie na schody a sa troche strome wiec teraz to ja nie mam tyle rak i oczu ale kocham ja nad zycie

witam dziekuje za zyczenia oo moja to jest szatan jest dosłownie wszedzie wchodzi juz sobie na schody a sa troche strome wiec teraz to ja nie mam tyle rak i oczu ale kocham ja nad zycie

Eeeeeeeeeeeeee no tak być nie może!!! REAKTYWACJA - i to natychmiast:) Gdzie do jasnej ciasnej jest nasza tabelka - jak pamiętam to była baaaaardzo długa, ale nas zostało niewiele.

gosiek uwierz mi, że są tutaj takie "idealne". Pełno ich na forum;)

kurde no, gosiek - co porabiacie? skąd jesteście? jak tam Wasze dzieciaczki? kurde myśmy już chyba gdzieś się spotkały;) na jakimś topiku oczywiście:D

Gość kamelon_om
To ja też się przyznam: -Czasem pochłania mnie coś innego bardziej niż mój synek. -zjadam mu chrupki -czasem za długo ma pampersa na pupie -czasem za dużo czasu spędza z dzaidkami zamiast ze mną

Gość spowiadac sieeeeee
do księdza do spowiedzi a nie na forum