Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ---------

co myślicie jeżeli chłopak goli pachy

Polecane posty

Gość ---------

Gość lalalalalalalalalal
mój goli pachy, klatkę piersiową, sutki, jajka i nasadę penisa... własy ma tylko na nogach:):):)

no to ja chyba nie widziałam jeszcze gościa który by się golił

Gość ze jest zadbany
oczywiscie tylko jesli goli pachy i strzyze miejsca intymne nic wiecej.

Gość gej jak nic 1000

ze jest zadbany. nienawidze wystajacych oblesnych klakow spod pachy :O wiadomo, moga byc przystrzyzone ale takie krzaczory bleeee

Gość no patrzcie
moj goli. i jajka tez. i bardzo dobrze.

Gość ze jest zadbany
jesli cih nie goli to dla mnie jest brudasem, niestety ale na tych wlosach osadza sie pot, a na nim bakterie i dzieki temu zapach jest obrzydliwy, do tego walory estetyczne...nie wiem jak kobiety wytrzymuja z takimi facetami.

Gość co za bzdura ze higieniczne
wlosy pod pachcami sa wlasnie po to,zeby sie mniej pocic. Jak kto smierdzi, to mu golenie nie pomoze. Dla mnie taki facet jest skreslony

fajnie ze goli! dla higieny i nic wiecej zapewne! no chyba ze sobie goli jeszcze cos (oprocz twarzy) to juz nieciekawie

Gość to ciooooooooooooooty

Golenie jaj to rozumiem bo sam gole ;-)ale zyby golic pachy?:-O Gejowskie maniery:-D Nie ma to nic wspolnego z dbaniem o higiene

ze dobrze robi. sklejone od potu futro spod pachy nie wydaje sie byc zbyt apetycznym widokiem.

Gość katowice misto jedno na 100
a ja uwazam ze jest to jak najbardziej normalna sprawa. golenie pach powinno byc sprawa normalna!! przeciez nieogolone sie poca,smierdza,wogole wygladaja obleśnie. a do tego jak mozna np objac dziewczyne jak jest cieplo dotykajac ja tymi wlosami. ja sobie gole pachy i nie tylko ale reszta jest w tym momencie nie istotna bo temat dotyczy pach.

ale za to dziewczyny "zawsze" się golą w miejscach intymnych ... jak sie nie golą to to paskudnie wygląda

Jajk golą tylko Ci, którzy lubią prawdziwe perwersje oraz z kompleksem małego (bo wtedy wydaje się większy). Golenie pach? Obrzydlistwo :O Już widzę, jak napierw goli twarz, potem paszki tą samą maszynką :O Jeśli już, to można SKRACAĆ te włosy, ale tak na zero? Pomyślałabym, że to dzieciak jakiś jeszcze :D \"mój goli pachy, klatkę piersiową, sutki, jajka i nasadę penisa... własy ma tylko na nogach\" Chyba ma problemy z akceptacją swojego ciała, albo lubisz dzieci :) Ciekawe, dlaczego nog nie goli? Bo koledzy by się z niego śmiali, że jest zniewieściały!:P Łysa klatka piersiowa? To jak brak zarostu, świadczy o niedojżałości płciowej bądź niskim poziomie testosteronu :O Kobiety mają wyglądać jak dzieci z łysami piczami, kolesie też zaczynają być metroseksualni :O Świat się kończy :D:O Pomyślcie, czego się brzydzicie? Własnego ciała. Włosy na piczy-ble. Potem choróbska się ma od łysej w obcisłych seksi spodniach. Niedługo będzie-zęby są ble, wyrywamy, bo to siedlisko bakterii. Paznokcie to samo. Nie wspominając o włosach na głowie :O Plastic fantasic :O

kiedys piekne byly grube baby (tzw rubensowskie), teraz ogolone picze i meskie pachy. kanony piekna/zadbania zmieniaja sie co jakis czas i nie dazy to bynajmniej do usuwania coraz wiekszej ilosci czesci ciala...

Persymona mądrze pisze.Ludzie golą się bo takie są obecne kanony piękna.

Nie mówię o kanonach piękna, ale estetyki. Kiedyś wytworne panie myły się raz na 2 miesiące i sikały pod siebie. Taki trend raczej nie wróci. Jednak golenie wszelkiego owłosienia, oblewanie się antyperpirantami, perfumami, to gruba przesada. Aktualnie dążymy do zmiany ludzi w dmuchane lale-gładkie, miękkie, dmuchane cycki, duże usta, kreska zamiast brwi...

Gość kicaj poziomka
co za debil napisał, że włosy pod pachami chronią przed poceniem sie?? No większej bzdury nie słyszałem. Jak zostawie swoje tak na miesiąc, to mi wali spod pach jak z murzyńskiej chaty. Jasne że golić- do tego myć sie często i używać dezodorantu!

Gość zacofani jestescie
Jestescie w Europie ale tok myslenia macie jak w Mongolii! Tutaj w Anglii nie spotkalam jeszcze faceta ktory by nie golil pach!!! Ale wam wspolczuje ze musicie wachac ten smrod ,nadal tkwicie w sredniowieczu

Ja golę pachy, torebkę też, na łonie włosy strzyżę na krótko, golę włosy wokół sutków, szyję, i włosy dokoła odbytu. Mam wlosy tylko na nogach, klacie, rękach i głowie. Sie ma brudasy!

Gość do dementia
Musisz sie wyprowadzic do dzungli i znalezc sobie zarosnieta malpe ! Napewno jest meska i smierdzaca , tak jak lubisz

Gość goleniu pach mowimy TAK
!!

Gość kobiety ktore gola pachy
to PEDAŁKI ! :classic_cool: