Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monissienka

Dać mu odejśc czy nie??

Polecane posty

Gość monissienka

Zerwal ze mną chlopak jakis tydzien temu. A ja nie potrafie sie z tym pogadzic. Zrywal juz ze mną kiedys pare razy ale zawsze do siebie wracalismy tym razem niby tez tak mialo byc, ale jednak nie jest. Rozstalismy sie bo stwierdzil ze nie wie czy mnie kocha i ze nie chce z nikim byc i ma dosyc bo niby zabraniam mu sie spotykac z kolegami. Co z tego ze więksozsc wieczorów spędzal z nimi i w ogóle większosc czasu. Teraz tez spotkalismy sie wczoraj i przedwczoraj. I bylo wszytsko normalnie. Mowil ze mnie kocha ale potrzebuje zcasu. Normalnie sie calowalismy i przytulalismy. Myslalam ze bedziemy razem. Ale on ciągle kreci, odnosze wrazenie ze sie mną bawi i mnie wykorzystuje, bo wie ze bardzo go kocham i zawsze bede za nim leciala i chciala z nim byc. Dzis dzwonie i chcialam sie spotkac, a on ze nie ma czasu i ze mu sie nie chce. No nie wiem co mam robic wydzwaniam w kołko a on wylączyl juz telefon. Nie potrafie dac mu tak po prostu odejsc bo go bardzo kocham, chociaz wiem ze nie powinnam bo nie traktował mnie najlepiej, ale ja i tak ie moge bez niego życ. Pragne wszystkiego co z nim związane i nie wiem co mam robic. wiem ze tylko wszystko teraz pogarszam, ale nie potrafie przestac dzwonic ani plakac. Nie wiem co mam z sobą zrobic. Chce byc z nim chocby nie wiem co. nawet jakby mnie pobil i tak bym go pragnela. To wszystko jest silniejsze ode mnie. :/

Gość -daj sobie spokoj
jak facet tak kreci to znaczy, ze cie nie kocha..przykro mi to mowic, ale tak jest..ma nadzieje,ze ty z nim skonczysz i bedzie mu latwiej.. nie martw sie, jak to moja mama zykla mowic \"tego kwiata pol swiata\" a faceci nie sa warci lez a po ile macie lat??

Gość madziocha ny
boshe jak bym o sobie czytala!! ja tez popelnialm takei bledy ale juz sie chyba nauczylam raz na cale zycie. Do faceta nie wolno dzownic czesto a na pewno nie po 10 albo wiecej razy oni tego nie lubia. Czy on do ciebie wydzwania 10 razy dziennie? pewni nie bo oni nie sa tacy. Facetowi nie wolno okazywc uczuc! Oni to wykorzystuja przeciwko nam. Ja po przeczytaniu zolzy stosuje inna taktyke. moze powinnas poczytac ksiazke to ci na pewno dobrze zrobi i nie dzwon do niego juz!!!

Gość salamandra plamista
daj sobie spokoj, tylko sie bedziesz zadreczala domyslami.

Gość monissienka
mamy po 20 lat... a nie tak latwo dac sobie spokoj... a jaką ksiazke ??

Gość madziocha ny
dlaczego faceci kochaja zolzy? jest tez e-book i byl nawet taki topik gdzie sobie dziewczyny wysylaly na maila....jes tez druga czesc..dlaczego faceci poslubiaja zolzy? powiem ci ze ja jak na razie stosuje zasady i dzialaja....nie wiem na jak dlugo okaze sie:)...i czym ty sie martwisz? masz dopiero 20 lat!!!zycie przed toba i facetow mnostwo!!:):)

Gość monissienka
no niby mnóstwo, ale ja chce tego... nawet jak kogos poznaje, a nie jestem brzydka nie trudno mi kogos znaleźć, on znowu nie byl boski, bo ludzie niby sie dziwili czemu z nim jestem... ale ja sie tak teraz mecze... moze dalabym sobie spokoj... ale na początku on sam dzownil i pisal i bylo niby normalnie... a teraz mu cos odbilo i juz koniec juz mowi ze ma mnie dosyc i tak dalej.... kurna czemu w milosci musi byc tak trudno

Gość madziocha ny
daj sobie spokoj i zajmij sie soba a na pewno dobrze ci to zrobi...chyba sie uparlas na niego....ja tez tak mialam rok temu ale sie wyleczylam. I nie pozwole sobie zeby mnie facet za nos wodzil....:)

Gość salamandra plamista
i madziocha mam tak samo jak ty. a do tego przeczytalam ta ksiazke i nie tylko jest przezabawna, ale pokazuje szczera prawde. gdy traktujesz facetow jak rzeczy, wtedy lgna do ciebie

Gość monissienka
no zobaczymy... tez przeczytam sobie tą ksiazke... bo mam sporo czasu teraz... ale co do chlopaka, to tez przyzwyczailam sie ze w konkretnych dniach o konkretnej godzinie sie u mnie pojawial... i ze czesto rozmawialismy, a teraz troche lipa... nie potrafie sie spotkac z innym bo sie dziwnie czuje.. w ogóle to ciezko jest... wiem ze minie bo wszystko chyba mija... ale to potrwa... a ja sie teraz mecze i nie wiem co z sobą zrobic

Gość salamandra plamista
daj sobie troche czasu, zanim zaczniesz spotykac sie z innymi. na razie przeczytaj ksiazke.

Gość monissienka
tak w ogóle to wydaje mi sie ze po częsci tu napisalam zeby przestac do niego wydzwaniac... i musze przyznac ze pomoglo.. ;) narazie dalam mu spokoj...

Gość madziocha ny
niech zyja zolzy!!!ja nie dzwonie, nie pisze maili..jak chce to niech on dzowni. I wiecie co? on dzowni codziennie nawet dwa razy dziennie a jak mnie nie ma na czacie bo sobie specjalnie zrobie off line to dzowni zaraz i tak ma byc!!dzis dzwonil z pracy ale ja nie odebralam bo bylam w wc a wiem ze to on bo moja kumplea z pracy sprawdzila numer w necie..hahahahha.Lece do Miami w czerwcu z kolezankami i troche zrzedzil i nawet chcial leciec ale jego kumpel nie chce...hahahhaha...niech sobie radzi niunio!:)To facetowi ma na nas zalezec a nie odwrotnie.....

Gość niewidzialna ...
ehhhhhh tez tak mialam:/ i dalamjuz spokuj, zauwazylam ze ma mnie gdzies i zniklam, odejdz dopuki niestracilas jeszcze resztek honoru

Gość monissienka
kurna czemu kobiety muszą cierpiec przez facetow... a czy oni nie mogą cierpiec przez nas....

Gość salamandra plamista
madziocha- brawo, tak trzymac! i ja nastepnego faceta bede tez krotko trzymac- juz sie nauczylam swojej lekcji.

Gość salamandra plamista
monissienko- teraz zajmij sie soba. idz do fryzjera, na zakupy, wyjdz z kolezankami, znajdz nowe hobby , a goscia olej cieplym moczem. to nie jest latwe, ale przezyjesz.

Gość monissienka
moze ja teraz sie naucze i na przyszlosc tez bede inaczej do wszystkiego podchodzic... bo ogólnie jestem bardzo zla na siebie ze tak pozwalalam sie traktowac i sobą pomiatac... ale bylo minelo.. teraz tez mam ochote nadal dzwonic... ale wiem ze predzej mi bateria padnie niz on odbierze albo oddzwoni

On by do Ciebie zaczął tak wydzwaniać, gdyby Cię zobaczył z innym ;) Straciłby grunt pod nogami i przestałby czuć, że ma Cię na wyciągnięcie ręki. Ale nie warto zawracać sobie takim głowy, skoro zrywał już parę razy to zerwie i kolejny. Na co taki związek, żadnej stabilizacji. Dziś jest dobrze, a jutro powie, że jednak nie kocha, i tak w kółko. Ale skoro lubisz się zadręczać, to wracajcie do siebie po raz enty, tym razem na pewno będzie inaczej :p

kochana, facet prawie zawsze wraca, ale dopiero wtedy gdy sam dojdzie do wniosku ze teskni i kocha. im bardziej sie narzucasz tym bardziej on ucieka, zaufaj mi. zajmij sie soba, spotykaj sie z kolegami, kolezankami, zyj swoim zyciem.

Gość madziocha ny
salamandra plamista popieram i lubie cie choc cie nie znam!Dziewczyny wspierajmy sie w walce z facetami!! ich trzeba tresowac i krotko!!!:)NIECH ZYJA ZOLZY!!!

Gość salamandra plamista
madziocha obroslam w piorka :-) tak, od tej pory jestem zolza!

Gość motyl ek
własnie ejstem w podobnej sytuacji mój książe przestał msię starać bo wie że zawsze będe miała ochotę się z nim spotkać, wczoraj miał zadzwonić a umówił się z kumplami dobrze że póżniej nie zadzwonił bo nawrzeszczałabym na niego i w dodatku czułabym się jak idotka a dziś w zemscie napisałam do mojego byłego a co!

Gość madziocha ny
ALE PO CO TY CHCESZ DO NIEGO DZWONIC? PRZECIEZ CI POWIEDZIAL ZE NIE MA CZASU ZEBY SIE SPOTKAC...ZOSTAW GO W SPOKOJU!!!ZAJMIJ SIE SOBA!

Gość salamandra plamista
popieram madzioche- pokaz mu, ze zycie bez niego istnieje i ze nawet moze byc lepsze!

Gość madziocha ny
SALAMANDRA A MASZ MOZE GG TO SIE WYMIENIMY REGULAMI TRESURY....HAHHHAHHA

Gość salamandra plamista
:-)

Gość monissienka
no postaram sie.. w ogóle troche mi teraz lepiej i przez chwile latwiej jak tak sobie moge poczytac to co wy piszecie :D:D:D

Gość madziocha ny
MOWIE CI JAK ZASTOSUJESZ ZOLZE TO BEDZIE FACET ZA TOBA GANIAL....TROCHE godnosci dziewczyno! musisz szanowac siebie! jak ty sie nie szanujesz to on tez cie nie bedzie szanowal!!!zostaw go zanjdziesz innego ale trenuj zolze!!!