Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NOWA TUTAJ 03

HMM MOJ CHLOPAK JEST DZIWNY

Polecane posty

Gość NOWA TUTAJ 03

Jetsem z chlopakiem 6 miesiecy razem mieszkamy. Na poczatku bylo super przytulalismy sie i wogole. Rozmawialismy o wszystkim .. A teraz sie wszystko zmienilo on siedzi w swoim pokoju ja w drugim .. W lozku razem spimy . Jak sie do niego przytulam to on tak jakby byl tym znudzony. Jak mu mowie co jest z nim to on mowi ze sobie szukam problemow. Dopiero jak smutna jestem to mnie wtedy rozsmiesza i przytula. Teraz np mowie mu zeby spedzil czas ze mna a on ze go glowa boli ..

Gość johny bravo
może ma okres

może spróbuj lepiej z nim porozmawiać, bo tutaj nie dowiesz się przecież co on myśli i o co mu chodzi, wiesz w związku najważniejsze jest żeby ze sobą rozmawiać...

Gość i want it that way
Może zupa była za słona?

Gość NOWA TUTAJ 03
lavenda ale ja mu mowie a on mowi ze sie go czepiam i szukam sobie problemow

Gość NOWA TUTAJ 03
hmm wkurza mnie to.. I ciagle smsuje z bylo niby nic nei ma w tych smsach ale i tak wkurza mnie to on nie wie ze ja wiem

Tajemnice tajemnice, a komunikacji jak nie było tak nie ma.... Pogadaj z nim w czasie neutralnym, powiedz mu co Ci leży na sercu i nie pozwól sonie przerwać. Powiedz co Ci przeszkadza i czego oczekujesz. To nie jest wcale takie trudne.

Gość NOWA TUTAJ 03
On jest dziwny .. Ostatnio mi powiedzial ze nie zawsze jak sie do mnie przytula to mu staje dlatego woli sie nei przytulac.. NO qrde co z nim nie tak.. Calowac sie umnie tylko wtedy jak ma ochote na sex. ciagle mysle ze mnei zdradza nie chodzi mi o fizyczny ale o smsy i wogole. ostatnio mowi do mnei ze chce powaznie porzmawiac i zaczal mi mowic moje wady ja pozniej jego itd i zaczal sie smiac i mowi ze tylko zartowal.

Gość NOWA TUTAJ 03
mysle ze jakby sie wypalilo to by mi chyba to powiedzial!! mieszkam z nim jestem na jego utrzymaniu ani mi nie mowi idz do pracy ani nic.. Nie meiszkam w polsce tak wogole . Wiec wie ze mnei zostawi na lodzie. Wiec wydaje mi sie ze jakby mu nie zalezalo to by mi powiedzial znajdz prace a pozniej sorki ale to nie to. zAWsze to ja mowilam mu chodzmy na spacer zrobmy cos . on lubi to. ale on nigdy tego nie zrobil no czasem . A jak to przestalam robic to mowi ze leniwa jestem tylko w lozku bym siedziala .. to o co mu chodzi.

Gość NOWA TUTAJ 03
HMMM to moze jacys faceci odpisza!!!

Gość co tu poradzimy
ale tu wieje nudą i pustką - czy Ty masz jakieś zainteresowania, jakiś swój świat? Mi się zdaje, że tam żadnego uczucia nie było i nic tu więcej nie poradzimy, jak : dziewcze, weź dupę w troki z tego łózka i idź do pracy.

Gość NOWA TUTAJ 03
zrobie to ale wtedy to wogole boje sie ze go strace:( moze to dziwne ale mu nie ufam. KIedys tak sie o mnie staral i wogole a teraz ... jak malzenstwo:(co moge zmienic w sobie zeby mnie zauwarzyl?? ide napewno na diete

Niestety, ale... ...to ty zachowujesz się dziwnie. Postawię hipotezę, bo nie wiemy wszystkiego. Zatem, ...jemu to po prostu przestało wystarczać, że tylko leżysz i próbujesz pachnieć. Wydaje się, że facet jest właśnie na etapie "potrzebuję partnerki". Bo dziewczynę juz ma. Zdobył. Zrealizował się jako młody macho. Wg niego prawdopodobnie nie rozumiesz zmiany sytuacji, w której on - Głowa Przyszłej Rodziny - pragnie wziąć odpowiedzialność, ale za Partnerkę, a nie za dziewczynę. Jeśli tak jest - masz szansę zbudować trwały związek, jeśli pokażesz mu, że jesteś z nim, a nie obok niego. Powodzenia.