Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróżka-KORNELIA

Co w przyszłości? Pomogę...

Polecane posty

Gość Beata M.
mi nie odpisałaś 17.09.75 Czy kiedyś będę szczęśliwa? Co mnie czeka?

Gość kasienkaaa
a no mnie , cekam i czekam

Gość Wróżka-KORNELIA
odpisuje jak leci kolejka : ELWIRA KASIEŃKA BEATKA ANNA MARCELINKA IWONKA GOSIEK KSIĘŻNICZKA podaj date urodzenia MILLWA a jesli ktos mnie o cos chce zapytac dotyczace wróżby to odpisuje także :) Nie denerwujcie sie tak :) a co mam pisac szybko i BYLE JAK ? :D

Gość kasienkaaa
10:49 kasienkaaa kiedy dostanę rozwód ? czy eks bedzie robił jakies problemy ? czy w tym roku zmienie miejsce zamieszkania ? 22.05.78 kasia

Gość kasienkaaa
więc czekamy

Gość Beata M.
a o mnie zapomniłaS

Gość Wróżka-KORNELIA
Elwirka i marcelinka to ta sama osoba :) nie doczytałam przepraszam :)

Gość Wróżka-KORNELIA
Elwira Prace zawsze mozna zmienić :) Ale nie widze powodów żeby to robić :) Jesli pracujesz w tym momencie to pozostań tam ... Własnie TAM cos sie wydarzy zmieni w twoim życiu :) A może to ta miłośc o którą pytasz ?

Gość Wróżka-KORNELIA
kasieńko niecierpliwa :) Pytasz o swojego ex ... Hmmm...niee zadnych problemów nie widze chociaz nie jest to łatwa sytuacja dla Was obojga ...to normalne ...mężczyzna także jest zdenerwowany-jeśli się rozwodzicie to przykre...ale nie ma co trzymac na siłę...jeśli dojdzie do rozwodu wszystko pójdzie sprawnie a Ty poczujesz "że odżyjesz"... zaczniesz "nowe"życie ...ale szybko sie znów nie zakochasz...tak,bedziesz szukała "ucieczki"od starych "smieci"...możliwa przeprowadzka ...

Gość Beata M.
byłabym wdzięczna jakbyś odpowiadała po kolei.

Gość kasienkaaa
dzieki wróżko a czy może widzisz kiedy rozwód i przeprowadzka ?

Gość Wróżka-KORNELIA
Beata tez niecierpliwa :) Beatko czy ty teraz pracujesz?

Gość Wróżka-KORNELIA
Pytałam o prace bo ktoś "wyższy" stanowiskiem nad Toba źle na Ciebie patrzy ... Nie jest nastawiony sympatycznie ale narazie tez jeszcze nie bojowo...Byc może naraziłas sie komus ? Albo powiedziałas komus cos nie tak ? Związek sie wróży ale nie bedzie trwał długo...za to dużo cię nauczy...później poznasz mężczyzne któremu "oddasz"siebie -nie w sensie fizycznym :D :D :D chociaz to pewnie tez ... raczej chodzi mi o sens psychiczny... widze jakąs wyprawę niedaleko... :)

Gość hdft45
14 09 85 dorota co mnie czeka kiedy spotkam milosc-kim będzie ,kiedy ślub ile dzieci, co z pracą,szkola

Gość gdbghh
Patrycja 06.03.86 on Sacha 13.04.66 czy nam sie ulozy? kiedy sub?dzieci? czy mije plany zawodowe powiaoda sie? z gory dziekuje!!

Gość smutasna
Czy wroca moje dawne relacje z mezczyzna baranem? 14.01.62

Gość Beata M.
dziękuje za wróżbę. Jej druga połowa jest nawet trafiona, a szczególnie ostatnie zdanie.

Gość Wróżka-KORNELIA
Iwona Plany na przyszłośc baaardzo zróżnicowane ... Nie bedziesz wiedziała co wybrac pośród pracy,wycieczek,miłości :) Ale wszystko sie ustabilizuje , a Ty będziesz szczęśliwa że podjęłaś własciwe decyzje ... także Iwonko plany jak najbardziej optymistyczne nie ma się co martwic :) będzie dużo propozycji ...z różnych dziedzin ...ale madrze podejmiesz decyzje :)

Gość jhjhfgggggggggggggg
odpisuje jak leci kolejka : ELWIRA KASIEŃKA BEATKA ANNA MARCELINKA IWONKA GOSIEK KSIĘŻNICZKA podaj date urodzenia MILLWA jestes tego pewna ze wszystkim odpisujesz ?

a wlasnie i jak przebiegnie 2-tygodniowa wizyta mojej potencjalnej tesciowej u mnie i mojego chlopaka ( w naszym mieszkaniu), jakie nastawienie ma jego mama do mnie?

Gość Wróżka-KORNELIA
Gosiek tak , bedziesz z nim...stworzycie dom,rodzinę ale tak jak ci napisałam wczesniej wasz związek oparty bedzie na częstych kłótniach i nieporozumieniach Nieraz uronisz łezkę ... a później znów "wyjdzie słońce" hmmm ale to nie znaczy że nie bedziecie okazywac sobie miłości ... Zwiazek oparty na emocjonalnych wzlotach i upadkach..

Gość Wróżka-KORNELIA
KSIĘZNICZKA Kredyt ? To nie jest najlepszy pomysł ... karty pokazuja nowe miejsce zamieszkania ... ale na dogodnych dla Ciebie warunkach więc może znajdziesz kogos jednak na korzystną zamiane ? teraz bedziesz chetna pracowac a oferty się posypia ... Tylko nie kieruj się samym wynagrodzeniem, przeanalizuj wszystkie za i przeciw ...

Gość a ohhhjjjjjjjj
Anna i milawa zapomniałas o nich !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wisienka_82
RENATA 11.02.1982 r. Dziękuję:)

Gość Wróżka-KORNELIA
Millwa Widze że jestes "niedostepna" dla płci przeciwnej... Zamykasz sie w sobie , dopada cie melanholia ... Byc może ludzie uznaja że nie mozna ci ufać.. ? Mozliwe że kiedys zrobiłas coś lub powiedziałas cos , co kogos uraziło? Jestes silna ale nie okazujesz nurtujących Cie uczuc co ? narazie nie widze nikogo wokół Ciebie...

Gość Nicości bezmiar
Kornelio, jeszcze raz sie zapytam o dzieciaczka, czy jest szansa w tym roku?

Gość Wróżka-KORNELIA
Odpisuje po kolei , a ominełam Anne fakt :( przepraszam ale duzo was jest. Przepraszam , ale tez jestem tylko człowiekiem :)