Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Imie_deszczu

powróżę chętnym 3 osobom

Polecane posty

Gość Viola Praca....
Mam na imię Viola Data 16.01.1974. Od jakiegoś czasu szukam dobrej pracy i nie mogę nic znaleźć interesującego. Jak możesz sprawdzić w kartach czy do końca roku znajdę jakąś satysfakcjonującą mnie ofertę???

***Marzenia***- przepraszam za to pominiecie;) otoz...owszem- z tym mezczyzna bedziesz bardzo dlugo...on bardzo Cie kocha i planuje z Toba przyszlosc, choc moze robi pozory takiego "wolnego ducha"... bedziecie razem bardzo szczesliwi, choc na poczatku musisz sie uzbroic w cierpliosci, bo to dosc trudny chatakterek:) pozdrawiam:)

Gość Marinellaaaaa
Marina 24.04.91 Czy zdołam pozostać przy ostatnio poznanym mezczyznie??

inna dziewczynkaa- w zyciu uczuciowym wieksze zmiany czekaja Cie na poczatku przyszlego roku...na przelomie lutego i marca czeka Cie spora niespodzianka od losu:) jesli chodzi o mieszkanie...uda Ci sie zamienic...ale na wlasne bedziesz musiala jeszcze poczekac jakies 5 lat...pozdrawiam:)

prosze o wróżbę- kochana, karty mowia, ze to dobra decyzja, bo rozpoczac ta nowa prace... jesli chodzi o oswiadczyny- spodziewaj sie ich juz pod koniec tego roku:) pozdrawiam:)

Magda 18.03.1992 Zastanawiają mnie dwie rzeczy: - Co przydarzy mi się podczas zaplanowanej wycieczki? - Kiedy spotkam moją miłość? Z góry dziękuje!

Gość inna dziewczynkaa
dziekuje za odp moge poprosic o odp najedno ost pyt czy chlopak poznany podczas pobutu za granica cos do mnie czuje?

Gość Anka weteranka
Imię deszczu witaj :) mam jedno pytanie :) kiedy wreszcie się przemogę i czy kiedykolwiek siąde za kierownice samochodu??? będe jeżdzić kiedyś samochodem jako kierowca??? już mnie ten strach przed jazda dobija :O kASIA 02.04.1977

airashii- kochana, rzeczywiscie z nowo poznanym chlopakiem laczy Cie chemia... jednak to dzieciak jeszcze i tak naprawde nie wie, czego chce od zycia... nie marnuj tego, co do tej pory stworzylas ze swoim partnere...teraz jest miedzy Wami nie najlepiej, ale to sie niedlugo zmieni...a krok w strone tego nowego mezczyzny moze wiele w Twoim zyciu zniszczyc... owszem- jest Toba zafascynowany, ale nie wynika z tego nic wiecej. natomiast Twoj partner nadal Cie kocha i dlatego powinniscie probowac odnowic ten zwiazek, bo naprawde warto. pozdrawiam

Gość ja tezzzzzzzzz chce
23.01.1986 magdalena, kiedy urodzę dziecko i jakiej płci ??

Coolturka- kochana, zmiana pracy szykuje sie prawdopodobnie w lutym przyszlego roku i bedzie to bardzo dobra zmiana:) pozdrawiam:)

Marta098 - moja droga, prawdopodobnie pod koniec wakacji poznasz kogos, w kim zakochasz sie ze wzajemnoscia:) ten zwiazek da Ci duzo szczescia:) pozdrawiam:)

kOLEŻANKA IZY- kochana, karty mowia, ze rzeczywiscie powinna zakonczyc ten zwiazek... w jej zyciu pojawi sie ktos wazny, prawdopodobnie stanie sie to w polowie przyszlego roku...ale decyzje o rozstaniu z terazniejszym partnerem powinna podjac juz teraz. pozdrawiam

kropa36- kochana, ze zdrowiem teraz ok, ale powinnas chociaz raz na rok zrobic cytologie. jesli chodzi o meza- wkradl sie w Wasz zwiazek pewien marazm...powinniscie zrobic cos, zeby odswiezyc Wasze uczucia. Twoj maz Cie bardzo kocha i nie powinnas nigdy w to watpic:) czeka Was jeszcze sporo szczesliwych lat:) pozdrawiam:)

I dla przyjaciółki- zakocha sie prawdopodobnie pod koniec tego roku, choc nie bedzie to milosc od pierwszego wejrzenia;) pozdrawiam:)

Gość anioł1981
arleta 14 8 1981 czy w końcu znajdę pracę

Dove......- moja droga, ten interes bedzie prawdopodobnie zwiazany z hobby Twojego partnera i owszem- bedzie mial wspolnika...poczatkowo bedzie Wam dosc ciezko finansowo, ale w ciagu roku powinniscie wyjsc na prosta... bedzie to dosc dochodowy interes w perspektywie czasu:) jesli chodzi o Twojego brata... widze w najblizsym czasie u niego jakis wyjazd i pewne problemy uczuciowe...powinien uwazac na swoje zdrowie, mam tutaj na mysli jakies urazy, czy kontuzje... pozdrawiam:)

elebele- moja droga, Tobie juz wczesniej wrozylam:) i to na to samo pytanie...poszukaj wczesniej odpowiedzi:) pozdrawiam