Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiko

sprawdziłam pocztę chłopaka...

Polecane posty

Gość oj naiwna istoto
znam podobną sytuację, też kobieta latała na delegacje a facet prowadzał się z koleżanką tak skutecznie, że na "chwilę" przed ślubem kobieta dowiedziała się, że jej przyszły (niedoszły) mąż oczekuje dzieciaka z "koleżanką" od spacerów. Potem jego rodzice latali do niej i próbowali przebłagać, że popełnił błąd i inne duperele, bo facet był załamany, że przyszła/niedoszła kopnęła go w du.pę. A osiem lat związku poszło się...

kiko, niewiele mowisz. spotyka sie cazsem sam z kolezankami? o kazdym takim spotkaniu ci mowi? ma haslo na skrzynce czy wie ze w kazdej chwili mozesz mu ja sprawdzic? ufasz mu?????

haaaa Typowy facet:) jedna baba to za malo dla niego!! Mialam kiedys podon\\bnie.Otoz Moj Luby poszedl na disco a janieswiadoma siedzialm grzecznie w domu:( Przykra sprawa ale jak sie dowiedzialm od kolezanki to od razu z grubej rury;p

Gość kiko nie mów
nie mów, że byłaś na poczcie to po pierwsze, kontroluj dalej i po powrocie zapytaj kim jest ta a ta dupa, bo słyszałaś, że z kimś tam latał

Gość becomplex
To rzygaj:D 99% to przesada, bo czesc facetow nawet jak by chcialo zradzic, to nie ma z kim, ale 90% to juz bardzo prawdopodobne.

nigdy nie chodzimy sami na imprezy, ani nie spotykamy się sami ze znajomymi, dla wszystkich naszych znajomych stanowimy "stare małżeństwo" na poczcie ma hasło

pain au chocolat - a mas zinne zdanie w tej kwestii?

Gość sytuacja jasna
ja ci powiem tyle: jeżeli zawsze i wszędzie razem to ta na boku to po prostu kochanka

Gość faceci do zdrad się nie przyzn
no to jeśli wszędzie chodzicie razem, to wiesz, dlaczego pojawiła sie inna. W związku POWINNA być przestrzeń dla samych siebie. Nie jsteście jednym ciałem...

może mu wysłać jakiegoś smsa?

taa, wyslij mu "kochanie przepraszam wlamalam ci sie na skrzynke czy ty mnie przypadkiem nei zdradzasz?" dziewczyno MYSL

pain - no to moim zdaniem malo facetow znasz. ale to tylko oczywiscie moje zdanie, a ty sie pewnie zaraz ze mna poklocisz, jak zwykle, zreszta stad pewnie pierwszy wpis. POZDRAWIAM!

Turquoise a ja zgadzam sie z pain au chocolat, moze ty po prostu za malo afcetow znasz? takie wnioski mozesz snuc jak znasz co najmniej 10tys samcow :P

Wy macie swoje zdanie a ja mam swoje :)

a poza tym ja znam wiecej bab ktore zdradzaja niz facetow i mozecie sobie w to nie wierzyc ale tak jest :P

nic mu na razie nie mow,bo jak okaze sie ze to tylko kolezanka to ty bedziesz ta zla:O

a ja nie znam raczej zdradzajacych bab, mam raczej "porzadne" kolezanki wiec na temat zdradazjacyh kobiet sie nie wypowiadam.

on ja zna z portalu sympatii, bo już go kiedyś nakryłam:( nie! no jestem załamana! naiwna! i głupia! muszę z nim zerwać, ale tak się boję samotności! chyba, że wyjadę z miasta i zacznę całkiem żyć od nowa?

moze po prostu potrzebuje jakiejs znajomosci i tyle. nie mzona zyc tylko swoim partnerem i tylko kolegami :o jesli byl to spacer bez podtekstow to moze poczekaj z wyrzutami..

no to jak juz go kiedys nakrylas na sympatii to ... to sorry, ale dziewczyno .. zal mi Cie troche, ale musisz w takim razie zdecydowac, czy zostac z nim i pogodzic sie ztym ze bedzie cie zdradzal czy zostawic ryzykujac szukanie tego co ci enigdy nei zdradzi. bo tak jak mowie - wiekszosc zdradza. tylko zastanow sie czy dasz rade tak zyc wiedzac ze ona ma na boku inne.. powodzenia! i znikam

sugerujesz ze ja mam nieporzadne kolezanki? takie ejst zycie i zdradzajacych bab i facetow jest po rowno. a ze trafia sie nam aurat takie a nie inne towarzystwo to przypadek.

Gość faceci do zdrad się nie przyzn
znaczy, że to jego nie pierwszy raz? To i nie ostatni. Tak to już jest. Zostanie z kimś ze strachu przed samotnoścą, to bardzo zła motywacja, ale niestety też często spotykana. Prawie 30-tka to nie koniec świata :):)

Gość becomplex
Pracuje w miedzynarodowej firmie. W dziale ma wielu facetow, wiek od 25 do 50 lat. Wiekszosc zonatych. Widze jak sie zachowuja w stosunku do mnie, do kolezanek. Czesc z nich ma romansy, nastepni sa chetni i wiem, ze wystarczyloby kiwnac palcem i romansik gotowy. Czesc pozostalych tez na pewno kreci na boku, ale wiadomo, ze nie o wszystkich przypadkach sie wie. Myslicie, ze te zony sie domyslaja?? Na pewno nie. Ci faceci maja dwie twarze. Jedna prawdziwa, druga dla zony. W dzisiejszych czasach trzeba by miec mocny kregoslup moralny, aby nie zdradzic..faceci niestety go nie posiadaja. Gdyby jeszcze to oni musieli zabiegac o te kochanki, to moze byloby mniej zdradzajacych, ale nie...niektore kobiety same im wchodza do lozka, bo to swietny sposob na dowartosciowanie sie. Gdyby kobiety nie byly chetne, mezczyzni musieliby chyba przerzucic sie na facetow, bo nie mieliby chetnych kandydatek.

Gość zaraz zaraz spacer
ożesz to po co zawracasz tu głowe, czemu od razu nie piszesz ze to z portalu??????????????????? goshhhhhhhhhhhhhhh baby.....

Gość Potwór z Loch Ness
Jestem :) On ma konto na sympatii ?? ?? ?? Dziewczyno !! UCIEKAJ OD NIEGO !!

nie wiem jakie masz kolezanki, ja po prostu zaprzyjazniam sie raczej z takimi porzadnymi, a byle kolezanki nie zwierzaja mi sie ze swojego zycia seksualnego. natomiast kumpli mam duzo wiecej niz kolezanek i malo znam takich "porzadnych". bo moze po prostu takich jets mnij???? tak mysle, bo tak jak mowilam, laski sa bardziej monogamiczne, uczuciowe i po prostu NAIWNE! co widac zreszta po tym topiku, wyobrazcie sobie jakby zareagowal facet gdyby byl w takiej sytuacji