Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lekko ponad normę

Dlaczego tyle kobiet się odchudza dla facetów ?

Polecane posty

Gość no pewnie że jest
np. żeby pokazać tej dawnej, wrednej kolezance z liceum że ze mnie niezła laska teraz jest. :classic_cool:

Gość ja się odchudzam bo lubię być
chuda. Po prostu lepiej się czuję. Nie interesuje mnie zdanie faceta, nie mam faceta. Lepiej się czuje nawet jak ważę 48kg, nie mam już piersi i wyglądam jak tyczka.

Gość ja się odchudzam bo lubię być
lubię:D pewnie, ze lubię. Ale jak się człowiek za dużo naje, tez się dobrze nie czuje. Lubię jak jest mnie mało. Ot, tyle.

Gość black_magic_women
ILE JESZCZE TOPIKóW ZAłOZYSZ??? K..a zamiast jeczec wez sie w koncu za siebie!!!!!!! a nie wpierniczasz paczki,czekolady i masz pretensje do całego swiata ze nikt cie nie kocha.....problem jest w Towjej głowie,idz do jakiegos dobrego lekarza i przestan zakładac kolejne topiki

Gość mofo
poniewaz facet jest jedna z najsilniejszych motywacji by nie skonczyc jak oblesny tucznik :P

Gość mniej kalorii
Ja tam odchudzam sie dla siebie,tylko jakos kiepsko mi idzie:-o

Gość tylosc jest
oznaka choroby wbij se to do durnego lba zamiast sie zalic na forum.

Gość kubek z kawą
odchodzać sie i dbać to dla siebie nie dla faceta nie dla koleżanki tylko by poczuć sie lepiej z własnym ciałem by akceptować siebie dla faceta nie warto

Gość Do pracy nad sobą
Ja miałem nadwagę ....zacząłem mniej jeść, nie pić piwa , i trochę ruchu . Zgubiłem 15kg, i teraz wagę mam idealną.Odchudzał em się przez rok, teraz jestem szczupły i jestem z siebie zadowolony, nie katuję się już żadnymi dietami wcinam wszystko, został tylko ruch i waga mi się od dwóch lat waha +-1kg. Chcieć to móc. Powiem więcej wkurzają mnie takie narzekania, albo trzeba się wyrzec czegoś albo zaakceptować siebie. Ja osobiście lubię szczupłe dziewczyny i to nie jest trend to jest po prostu zdrowe. Pozdrawiam wszystkich

Gość Mądra Mulatka
Grubaski nie są i nigdy nie będą trendy.To oznaka zaniedbania, choroby, pomijajac fakt,że wygląda to ochydnie i odrażająco. A najśmieszniejszy jest fakt,ze 90% tycvh wielorybków chcialaby mieć szczuplego faceta.A co gruby wam się nie podoba?

Gość marok
ale co masz na mysli przez grubaski 65 kg ? 80 kg ? Dla niektorych kobieta ktora ma 60 kg jest gruba . Ja bym sie z tym nie zgodzil

Gość a jaki mialby byc inny powod
?? Ja nie chce byc piekna dla innych. Chce tylko dla niego. Inni mnie nie interesuja :P

Gość a mi sie nigdy nie udalo
Od kiedy pamietam mam stala wage - 60kg (co dla niektorych jest sporo za duzo przy moim wzroscie 165cm). Wszelakie diety sprawiaja, ze troche chunne, potem znow powoli waga wraca do tej magicznej wartosci ;) To po co mam sie katowac? Cos mi sie od zycia tez nalezy, a nie wciaz na salacie i marchewce :P

Gość marok
Ja nie chce byc piekna dla innych. Chce tylko dla niego. Inni mnie nie interesuja wiekszosc kobiet tez tak mowi a robi co innego.

Gość marok
Od kiedy pamietam mam stala wage - 60kg (co dla niektorych jest sporo za duzo przy moim wzroscie 165cm) no wlasnie i dla niektorych jestes gruba , a moim zdaniem to normalna waga.

ochudzają sie z powodu przemocy fizycznej i psychiocznej jaką stosują wobec nich mężczyzni, zmuszając je do odchudzania wlasnie

Gość a jaki mialby byc inny powod
kiedys o siebie nie dbalam... To sie zmienilo od kiedy jest jeden jedyny ;) Nie widze sensu sie odchudzac dla siebie samej czy dla innych :P

kobiety odchudzają się, gdyż chcą być jak najdłużej zdrowe, sprawne, mieć sprężystą i jędrną skórę, za to nie chcą mieć otłuszczonych narządów wewnętrznych gdybym miała patrzeć na mężczyzn, w tym np mojego męża - ważyłabym dwa razy więcej, niż ustawa przewiduje, a on i tak by mnie wielbił :)

Gość Sandrunia25
Nie ma co płakać tylko wziąść się za siebie. Zacisnąć pasa i kilogramy same lecą w dół :)

żadna z moich kolezanek nigdy nie odchudzała się dla faceta, odchudzały się, żeby czuć się atrakcyjnie i nie wyglądac jak dziwoląg w naszym babskim, wysportowanym gronie:P

Gość jezuuuuuuuuuuuuuu
Odchudzają sie nie dla facetów ale dla siebie bo szczupłe ciało jest najpiękniejsze najpiękniejsze jesli jest szczupła talia, płaski brzuszek, jędrna okrągła pupa, zgrabne jędrne cycuszki :D szczupłe nogi nadwaga jest brzydka i nieestetyczna! jak wyglada kobieta z nadwagą jak sie rozbierze jak odsłoni swoje wałki zbędnego tłuszczu - to jest po prostu BRZYDKIE, nie oszukujmy sie to BRZYDKIE!!