Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skolowany

dziwne klimaty w malżeństwie

Polecane posty

a co robi z telefonem komórkowym ? masz do niego dostęp ? nie chowa go przed toba ?

Gość skołowany
nie chowa go ale wiem ze kasuje sms poza tym jaki to problem zeby sie umówic ze np po 16 kategorycznie brak kontaktu?? żaden

może to nie zdrada - może macie jakąś sprawę o którą się spieracie ? coś na czym jej bardzo zależy a tobie nie bardzo ?

Gość skołowany
tez o tym myslalem, ale nie mamy sprawy o ktore toczymy spory, naprawde nie ma tego i dlatego w łeb zachodze co sie dzieje

no to skoro nie chce z tobą spać, rozmawiać wyjaśniać to pozostaje Ci przeczekać albo sprawdzić ją.sam musisz wybrać na co się zdecydujesz .

Gość black_magic_women
ostatni raz sie wtrące..... ....jeżeli kupisz kwiaty i powiesz o swoim uczuciu ,to albo się złamie i wyzna Ci cała prawdę...albo....sam zobaczysz jak sie zachowa...

Gość skołowany
black_magic_women OK, kupie i co jej powiem?? Słuchaj jest do dupy o co chodzi bo chce wiedziec ?? kocham Cie i przyznaj sie co sie dzieje?

blac - dlaczego sądzisz że z kobietą można coś wskurać kwiatami ? przecież skolowany nie ukrywa uczucia przed żoną to on o nią zabiega a ona ma dąsy. pytanie co zrobić by ona się otworzyła : albo w prawo albo w lewo. może prowokacja ?

Gość skołowany
kwiatami nie wskóram nic i ja to wiem. To nie jest osoba ze zmieknie pod wpływem impulsu bo kwiaty. tak jak pisałem wczesniej podejrzewam ze miała lub kogos ma i to wpływa na moje zycie łóżkowe bo takie rzeczy sie czuje

a jęsli kogoś ma to kiedy ma czas by się z nim spotykać ?

Gość skołowany
to jest najgorsze ze moze sobie wyjsc z pracy o ktorej jej sie podoba ..............

Gość black_magic_women
sam napisałes ,ze niezbyt czesto obdarowujesz ja kwiatami,więc takie zaskoczenie moze byc dla niej niezwykle miła niespodzianka ....NIC NIE MUSISZ MóWIC...oprócz ...sam wiesz czego.....trzeba miec serce z kamienia by na takie wyznanie podkreslone pieknymi kwiatami przejsc obojetnie.......jezeli kogś ma,to po takiej niespodziance od Ciebie na pewno bedzie miała wieksze rozterki emocjonalne...chyba ze nie ma sumienia.... dlaczego napisałam o pomysle z kwiatami....bo w moim przypadku mąż dzien przed taka akcja odkrył sms do kochanka....juz po wszystkim powiedziałam mu,ze hdyby tego smsa nie odkrył to w dniu nastepnym/a były to moje urodziny/powiedziałabym mu wszystko...nie potrafiłabym,widząc jak on sie otwera dalej brnac w morzu kłamstw

to spraw by myślała ,że bedzie miała wolne np. popołudnie czy wieczór od ciebie a w ostatniej chwili zmień plany i zobacz jak zareaguje ? co się bedzie działo, czy będzie w domu, czy bedzie zla że zostajesz itd.

Gość skołowany
a wziełaś pod uwage ze ktos bedzie to ukrywał ze wzgledu na konsekwencje?? bo rodzina, bo dziecko, bo ja?

no cóż nie mam serca z kamienia ale nie daję się przekupić kwiatami gdy mąż mnie wkurzy. musze swoje się wyzłościć. kwiaty bez okazji bez podtekstów bo coś tam... nie bylo w porządku nie bardzo na mnie działają dlatego jestem bardziej za skłonieniem do rozmowy. bo kwiaty niczego w moim odczuciue nie wyjaśnią. to mile je otrzymać ale niekoniecznie mają sprawić by otworzyć serce i zapragnąć seksu.

Gość black_magic_women
skołowany..prosze Cie..ilez mozna ukrywać????????....mnie sie udało 8 jiesięcy i wszystko wyszło na jaw...taka sytuacja zawsze wyjdzie wczesniej czy pózniej pomysł,aby uwterdzić ja w przekinaniu ze ma np.wolne popłudnie,a potem szybko zmienic zdanie jest swietny-popieram

Gość AGNIESZKAAAAA
też mam od groma - FATALNIE BYM SIE czula jakby facet zignorowal moje wysilki.... nic bardziej zniechecajacego ... a do skolowanego- chyba jedyna mozliwosc jelsi naprawde chcesz wiedziec co sie dzieje- wiercic dziure w brzuchu az zmieknie i ci powie lub zabawienie sie w detektywa podczas kiedy udajesz ze nie zwracasz uwagi ...

no właśnie ona na razie to wszystko ukrywa bo.. ty , rodzina i dziecko..masz jakiś konkretny plan ? działania ? czy decydujesz się na przeczekanie ?

Gość AGNIESZKAAAAA
black magic----- moze trwac i trwac dluuuugo w ukryciu ... zalezy jakie ktoma metody kamuflazu :o

Gość black_magic_women
skołowany zyczę powodzenia...czasami z przekre doświadczenia zyciowe pozwalaja nam zajrzec bardziej wgłąb siebie,jestesmy przez to mądrzejsi..... yeez,ja nie jestem z cyklu "twardych suk" i bukiet kwiatów,wyznanie,szczera rozmowa moze w moim przypadku przenieśc góry... zeganm

blac- magic- women -sugestia że ja jestem suką wiele mówi o tobie. uderzć i uciec. zdradzić i przyznać się bo się kwiata dostało. kochane miękie serduszko masz - ale nie zadroszczę - wole swoje.

Gość skołowany
Ok, zrobie tak jak dam sobie na wstrzymanie, nie będę juz prowadził dyskusji i drążył tematu. Także nie bede WOGÓLE naciskał na żaden seks. Bede miał oczy i uszy dokładnie otwarte, zaskocze pare razy kwiatami i jakąś może kolacją. Musi coś wreszcie peknąc bo nie wierze w cuda ze nie puści gdzieś.

Gość skołowany
jesli sie nie poprawi to wtedy sie bardzo powaznie zastanowie nad radykalnymi rozwiązaniami to chyba takie pozostaną. Wychodze z założenia ze kazdy ma prawo do zajebanych błędów, nie jesteśmy idealni ale ja sobie nie bede pluł w morde ze nic nie próbowałem robic. Związek to 2 ludzi i choc jedna strona stara sie jak może, nawet jak nie wychodzi to w 100% to jednak stara sie i to jest najwazniejsze. Jak sie ma problemy to sie o nich mówi choc człowiek jest taki ze "aaaa tam dam sobie rade" a potem to aaaaa jest duże aaaaa i jest problem. dziekuje za naświetlenie sytuacji z kobiecego punktu widzenia bo czasem warto kogos zapytac. Po to jest rozmowa i dyskusja. Jesli tego ktos nei rozumie to idzie sie donikąd i powieksza sie odsetek chorych, toksycznych związków dziekuje z samego serca za rady i nie postaram sie napisać jak rozwinie sie sytuacja i co z tego wynikło

Gość skołowany
tzn postaram sie , sorry za literówke Cheers

skolowany - fajnie że podjąłeś decyzje co dalej. oby przyniosła ci zrozumienie i wyjaśnienie oraz szczęście malżeńskie. w żadnym związku nie jest cały czas cudownie ale trzeba rozmawiać, rozmawiać i rozm..... pozdrawiam