Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto tez ma

DWOJE DZIECI CORKE STARSZA I SYNA

Polecane posty

Gość kto tez ma

Ja tak mam. Kto jeszcze . Moje to Malgosia i Kamil

Ja tak mam i córa super opiekuje sie braciszkiem ale jest spora róznica 10 lat, a mały az sie trzesie z radosci jak ją widzi hehe do konca nie wiedziałam ze bedzie parka ale miałam super niespodzianke na porodówce :)

Mamani jutro maz sto dni do porodu pamietam jak ja tyle miałam a tu juz 4 miesiace ma mały, gratuluje 2 maluchów :)

Ja tez tak mam:DU mnie jeszcze wieksza roznica wieku,13 lat pomiedzy Moniką a Jakubem:D Jest super! Na \"starość\" syn to chyba najlepsza opcja:D:D(Mam na mysli mój konkretny przypadek:) )

anastazja ano jutro mam 100dniówke :D:D trzeba to uczcić :D:D:D Kurcze to miedzy waszymi dziecmi duza róznica wieku :d Ja mam siostre 10 lat mlodsza i jakos tak z nią mam maly kontakt. ja mam już swoją rodzine a ona jeszcze taki dzieciaczek przecież... :D:D

Gość u mnie tak bylo
8 lat roznicy. Ale nie opiekowalam sie bratem. Poza tym do czasu az nie polaczyly nas wspolne tematy niespecjalnie za soba przepadalismy ;) Zazdrosna bylam ;)

ja też tak mam, u mnie jest 13 lat różnicy totalna porażka, zero kontaktu ale między mną a moim bratem (15 lat różnicy) też tak było dopiero teraz jak jest dorosły, jakiś wspólny język mamy ale i tak mnie wkurza bo jest leń i rozpieszczony mamisynek :O

U mnie też Córcia starsza od Syneczka o...............2 minuty;) Narazie się piorą przy każdej okazji:D. I są o mamuśkę baaaardzo zazdrosne:). Także zazwyczaj można mnie zobaczyć obwieszoną Słodką Dwujeczką, która się przepycha i pierze nawzajem:) Ale jestem też starszą siostrą mojego Brata - starszą o 4 lata. Jak byliśmy dziećmi - ja miałam 5 a Brat 2 latka, Mama posłała nas do przedszkola. Brat trzymał się tam mnie i nie pozwalał się zostawić na moment:). Nikkt inny jak tylko ja w przedszkolu mogłam Mu wiązac butki, nikomu innemu nie dał się ubrać:). Wówczas mówił na mnie "nana". Jako starsza siostra zawsze opiekowałam się moim młodszym Braciszkiem. Kiedy ja weszłam w wiek nastoletni, a Brat jeszcze był dzieciakiem, unikałam Go. Wówczas praliśmy się namiętnie.......oj działo się! Teraz mój Braciszek to jednocześnie mój Przyjaciel:) Skoczyłabym w ogień za Nim!

ja też mam brata sporo młodszego od siebie -----15 lat ;) i naprawde jest super zawsze do mnie ze wszystkim przybiegał czy ktos go pobil w piaskownicy czy teraz jak ma problem w szkole to tez do mnie dzwoni i najpierw mi mowi :) mimo ze mam juz mężai z domu typrowadzilam sie 3 lata temu acha i zapomniałam dodac że jest bardzo dumny bo jako jedyny w klasie ma szwagra hi hi hi

ja mam brata mldoszego o rok i 3 miesiace i bylo super :) pozniej z mala roznica urodzil sie jeszcze moj jeden brat i fajnie wspominam dziecinstwo, napewno nie lalismy sie no moze pozniej jak juz bylismy starsi o komputer :-P moja mama tez mowila ze bardzo dobrze sie dogadywalismy i bylismy nadzwyczaj zgodni :)

No i ja też tak mam :D Różnica jest bardzo duża 15 lat ,no ale na pomoc córy moge liczyc. Podpisuje sie pod KasiąC:D:D:D