Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gniazdo1

Marwasku byłeś jak Anioł zesłany z nieba...a teraz tylko ból...

Polecane posty

Gość lalineczka
współczuję...to straszna strata:( co do Marwaska---> to żonaty facet, prawda?

Gość lalineczka
komiczne ----> a skąd wiesz?:)

Gość lalineczka
a mnie tu pachnie żonatym...mimo wszystko ale może i wiecie lepiej:)

tu pachnie raczej naiwnością i głupotą... laska po 30 związuje sie z 8 lat młodszym chłopcem, ktorey od początku mowił jej, że nie chce sie wiązać i gdy zaczna sie problemy to on sie zmyje... wiec komu tu współczuć? zwlaszcza, ze autorka nie po raz pierwszy władowała sie w tego typu związek/układ...

"... A Ty komiczne, znów tu przylazłeś żeby dręczyć Tę nieszczęsną kobietę. Bawi Cię Jej sytuacja ... pustaku?" dręczyć? dręczy to sie ona sama... ja to moge ewentualnie podsumować... jej to ani nie zaszkodzi ani nie pomoze - bedzie sie zamartwiac i zamartrwiac az w koncu znajdzie pocieszyciela, tym razem Marwaska ver. 3.0, ktory zrobi to samo.. Ona lubi być udręczona

Gość lalineczka
eh, straszna i smutna historia...:( ale Marwaskowi i tak powyrywałabym nogi z dupy...nie był idiota i wiedział co robi...:O Pozwólmy autorce w spokoju przeżywać żałobę i życzyc jej jak najlepiej...

"Pozwólmy autorce w spokoju przeżywać żałobę i życzyc jej jak najlepiej..." jej żałoba to stan permanentny

Gość mały komiku
Gówno wiesz , ale wcinasz się w gacie każdemu i każdej , zajmij się własnym problemem emocjonalnym , masz taki i dobrze o tym wiesz . Jesteś małą gnidą w ludzkiej skórze.Podobno ktoś przeleciał twoją kobietę i teraz jesteś taki porąbany, współczuję :D

Gość lalineczka
mały komiku----> a co takiego ty wiesz? Straszny i wulgarny język...fuj:)

Gość mały komiku
Wolisz jak komik dobija kobietę po stracie dziecka swoimi słówkami ? Twoja rzecz , czytam kafe i wiem , że do wulgaryzmów jeszcze daleka droga:D

Gość Tak sobie myślę
Jak ten temat powrócił od razu skojarzył mi sie z tematem "Słońca" :o Ale jeśli to, ze straciłaś dziecko to prawda to bardzo współczuję, nie ma nic gorszego dla kobiety.

Gość dla wkurzonej
🌻 🌻 🌻

Gość lalineczka
ja mam tylko cicha nadzieję, że autorka już nie kocha tego Pana Rozkocham cie i Oleję.

Gość dla wkurzonej
A ja lubię kobiety , które nie obawiają się czarnych nicków :D niby bossów :D i maja własne zdanie .

wkurzona - no wlasnie widac, ze nie kazdy je zna :P poza tym jestem tak z niego dumny, że głosze je wszem i wobec

Gość dla wkurzonej
:P pewnie masz więcej cierpliwości :D pozdrawiam

Gość do komika
"nie obawiają" a nie "boją"- czasem chodzi o netowe prześladowanie , nie powiesz , że nie znasz zjawiska ,nie lubię cię i nie chce z tobą rozmawiać , daj spokój kobiecie od marwaska , to jej sprawa komu się oddała , nie twoja , jest tyle durnych topików , gdzie pokazujesz swoje zdanie - wystarczy:D

jakos do \"zly czlowiek\" pasuje mi zaraz \"slaby czlowiek\"...czy to prawda?