Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gniazdo1

Marwasku byłeś jak Anioł zesłany z nieba...a teraz tylko ból...

Polecane posty

Gość banda pajaców
ja tylko oceniam jej tanią zagrywke polegającą na sugestii, że przez nas sie zabije i zniknięciu z forum... słowami: No to faktycznie okazuje sie jak bardzo empatyczną i wrażliwą osobą była gniazdo Komiczne, bez przesady. Po pierwsze te słowa nie są oceną zagrywki, ale dziewczyny. Po drugie ty a priori postawiłeś sobie tezę - takie egzaltowane paniusie, które klepią o kwiatkach, wietrze niebie i ptakach to czesto wredne france i udowadniasz ją na kafe już od lat ( swoją drogą jak to się dzieje? Czytam cię już pewnie drugi rok, a ty cały czas masz 34 lata :D)

Bo komiczne ma traumatyczne przeżycia z kobietami klepiącymi o kwiatkach, niebie itp. :D Biedaczysko, do tego stopnia mu się to wryło w pamięć że rachubę czasu chłop stracił :P

Gość ech h
bo Komiczne sie nie starzeje:D to wy tu wszyscy po kilka lat jesteście? nie przeraża was to? bo ja siedzę kilka miesięcy a i tak mi z tym źle:o

Gość ech h
a na jakie?:P a ty znowu o piwie którego nie mam😭 zła kobieta:(

Gość ech h
Ty* zacina mi sie klawisz:o

Gość 34.....
A mi się bardzo podoba 34. Poza tym,jest logiczne,że po 3 następuje 4.

"i udowadniasz ją na kafe już od lat ( swoją drogą jak to się dzieje? Czytam cię już pewnie drugi rok, a ty cały czas masz 34 lata" czytasz mnie od wrzesnia zeszlego roku :) wtedy po prostu mialem niecałe 34

Gość ech h
forum o kotach?:P o chomikach?:P dla facetów o tym jak podrywać dyskotekowe niunie(nie pamiętam jak sie nazywało)?:P cholerka,czas skończyć z tym zakłamaniem,kupić sobie kratę piwa i zaliczyć zgon:classic_cool:

Gość ech h
Tygrysek na temacie:classic_cool: to ja się zaraz umaluję:D:D

Nie:D:D Forum o serialu House MD:P A nie mówiłam ze jestem szurnieta???? Bardzo dobre postanowienie, pochwalam:P Jako że upał dzisiaj niemożebny... niedługo udam sie po piwo:D:D

Gość ech h
nieee,to nie jest tak źle z tym forum:D ok,to kto idzie do sklepu,bo mi sie nie chce:o i jeszcze kawę piję w taki upał:O

Ja idę, za jakieś pół godziny. Na szczęście nie mam 4 km do sklepu:P Kawę to ja juz wypiłam.... moje koty sie poddały i wszystkie 3 leża w łażience na podłodze:D:D:D

Gość ech h
4 km to ja mam tylko do monopolowego całodobowego:P do normalnego mam bliżej:D ale i tak mi się nie chce:o

Gość ech h
kurcze:P i do tego właśnie przydałby się facet-piwo by przyniósł w upalny dzień;) chyba się zastanowię nad jakimś,bo ile tak można żyć samotnie(i bez piwa):D

Gość ech h
ja mam na obiad kawę:P

Gość ech h
na diecie piwnej byłam przez całe studia:classic_cool:

Gniazdo niezależnie od wszystkiego pamiętaj, że przynajmniej kilka osób myśli o Tobie bez oceniania Ciebie, jako człowieka przyjmując Cię taką, jaką po prostu jesteś nie jest ważne, czy kłamiesz czy nie, czy jesteś egzaltowana, czy nie, etc gdyż tak naprawdę to, co robisz, uderza (lub i nie) jedynie w Ciebie i Twoich bliskich a chyba żadna z osób na forum nie zna Cię osobiście, tym bardziej nie jest kimś bliskim dla Ciebie będąc w środku czegoś, przeżywając traumę, nie jesteś w stanie widzieć swojej sytuacji tak, jakbyś tego potrzebowała \'przeglądanie się\', jak w lustrze, poprzez opinie innych na Twój temat nie jest dobre, ani wystarczające, gdyż wiele osób na kafe, sama ma problem ze sobą dlatego postaraj się dla własnego dobra, zasięgnąć porady u specjalisty, a przynajmniej u osoby, która zadba o Ciebie dla Ciebie, a nie dla siebie, dla podbudowania własnego ego życzę Ci zdrowia 🌻

Gość o matko kochana
czytac tego nie mozna ...!!!! Dziwczyno przestan z ta martyrologia w ktora sama sie wpedzasz .. tak nie mozna .!!!!!!! im dłuzej i głebiej to roztrzasasz tym bardziej zapadasz sie w stan beznadzieji .... to chore i wymaga pomocy specjalisty ... niestety ...!!!!! to prawda ..smutna i brutalna .. chciałas dziecka ..to wlej w nie radosc ... jak sie urodzi tez wpedzisz go w ta sama martyrologie ..??????????

Gość smutna ta historia
Autorko, życzę Ci siły by pokonać wszelkie przeszkody.

Gość skąd to wiesz
17:28 autorka korzysta z netu, to pewne, byla dzisiaj w pewnym serwisie internetowym, pewnie czyta tez topic, nie pytajcie z czego korzysta bo i tak nie napisze byc moze kontaktuje sie z kims zaufanym z forum, ale nikt nie przyzna sie zdrowia i szczescia zycze autorce Znasz gniazdo i wiesz, że to na pewno ona? Jak tak to napisz czy wszystko w porządku u niej. Gniazdko odezwij się chociaż na drugim topiku :) Zdrówka dla Was dziewczynki 🌻

Gość bez odbioru
nooo jest :D jako żywa :D

Gość do gniazda
Gniazdko czy Ty już urodziłaś ? Napisz co się z Wami dzieje Pozdrawiam

Przyslij mi usmiech z raju w ktorym jestes... Przysnij mi sie pewnej nocy gdy na niebie lsnic beda gwiazdy... Daj mi sile bym mogla budzic sie i wypelniac moj dzien wspomnieniami tak, aby nie rozrywaly serca... Pozwol jutro pozegnac Cie tak jakbys tego chciala...

„Płomień” „Życie Twoje jak płomień Zaświeciło blaskiem Który rozjaśnił drogi mojego życia Płomien Twoj zaczal migotac Na wietrze losu Lecz nadal swiecil Cieplym blaskiem milosci Wicher choroby Zdmuchnal cieply plomien Pograzajac rzeczywistosc w zimnej ciemnosci Lecz nie zagasil plomienia Ktory ciagle swieci w moim sercu Kiedys ten plomien Przyniose do Ciebie Coreczko...

Jak uwierzyc, ze Cie juz tu nie ma moja mala Iskierko?..jak zrozumiec, ze Cie nie przytule, nie zobacze...nie bede mogla pokazac i nauczyc Cie swiata?...dlaczego to co zostalo Ci dane tak szybko zostalo Ci odebrane?tyle czasu pozwolono nam cieszyc sie kolejnym przetrwanym dniem...raz le[pszym , raz gorszym...tyle nadziei nam dano...by wszystko zabrac...Aniolku dlaczego tam Cie zabrano?...po co ta walka , starania, radosc ze wkrotce bedziemy razem mogly sie cieszyc swoja miloscia? Boze dlaczego? przeciez masz juz tak wiele Aniolow u siebie? Blagam zwroc mi moja mala Gwiazdke....................................................