Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lokowa...

BIZUTERIA DO SUKNI SLUBNEJ

Polecane posty

Gość lokowa...

jaka modna bizuteria dla panyy mlodej??jakies propozycje co sie teraz nosi do sukni z gorsetem?

ja mam drobny naszyjnik z kryształu górskiego

Bardzo wiele zależy od stylu, koloru, kroju sukni. Ja np. mam szelkę na szyi więc wszystkie naszyjniki odpadają.

Gość lokowa...
ALE WLASNIE NIE MA ZADNEJ FOTKI NA NECIE,JEST KREMOWA,Z GORSETEM,POD BIUSTEM MA BRAZAOWA TASIEMKE WIAZANA NA KOKARDKE,JEST BARDZO EKSTRAWAGANCKA,TROCHE PLISOWANA. MAM ALE FOTKE W DOMU,JAKBYM JA MOGLA WKLEIC??

Zeskanuj i wrzuć na jakiś hosting zdjęć i wklej Na prawdę bardzo ciężko doradzać jeśli się czegoś nie widzi A jak nie masz skanera to zrób zdjęcie zdjęciu i też wrzuć :P

Ja bym tu nic na szyję nie dawała, bo ta tasiemka pod biustem robi już za ozdobę. Postaw na jakieś fajne kolczyki, może jakieś takie trochę retro, w brązowym kolorze. Ja na szyi nic nie miałam i nie żałuję:)

Gość hehehehehhh
A ja właśnie wczoraj zrobiłam kolczyki do sukni ślubnej - kryształ górski, kwarc lodowy i srebro :D

A nie widząc mogę ci tylko napisać, ze lepszy niedosyt niż przesyt, jeśli jest strojna nie przesadź z biżuterią Ja osobiście nie lubię nic na dekolcie i dlatego nie założyłabym naszyjnika, tylko np fajne kolczyki i bransoletkę

Hehe - spoznilam się. Ja też bym nie szła w przesadę. Jeśli masz jakiś stroik lub welon to nawet kolczyki bym zredukowała do jakichś niewielkich - ja chyba pozostanę przy takich białych kosteczkach Swarovskiego, bo będe miałam stroik z woalką.

Suknia z salonu Cymbeline?;) Ja bym tu założyła tylko dłuższe kolczyki, w kolorze dopasowanym do tej wstążki.

Gość lokowa...
WIDZE ZE JESTES DOBRZE POINFORMOWANA.ZUPELNIE NIE WIEM CO NA SZYJE,CO NA REKE I CZY PASUJE DO NIEJ WELON??POMOCY...!!!

Gość lokowa...
A CO MYSLICIE O TAKIEJ SAMEJ TASIEMCE WE WLOSACH??

Gość JAKICH
Ale te kolczyki nie są zbyt ładne :(( ślib ma się raz w żyiu. Poszukaj czegoś z naturalnych materiałów - perły, kryształ, albo faktycznie ze szkła weneckiego, biało brązowe i DŁUŻSZE

Akurat rzeszowski rynek ślubny znam, bo też tam zamawiałam suknię, w Sposie;) Myślę że welon tu nie pasuje, bardziej jakaś romantyczna fryzura z półupiętych włosów, ewentualnie jakiś żywy kwiat, ale wtedy już oszczędnie z biżuterią. Jeśli już koniecznie chcesz welon, to szukaj takiego w stylu lat 20tych, długi, prosty.

Gość lokowa...
JA MYSLALAM O DLUGICH PROSTYCH WLOSACH UPITYCH PO JEDNEJ STRONIE Z DUZYM ZYWYM KWIATEM??CO MYSLICIE?

Ale taki naszyjnik to tylko jak amsz smukłą szyję. Co do kolczyków - to pierwsze jakie wpadły mi w "oko" - podałam je jako wzór.

Gość JAKICH
Tasiemka- fajny pomysł :)

Gość lokowa...
ALE TASIEMKA GDZIE?I JAK ZAWIAZANA?

Papierowe nożyczki - widzę, że masz fajne pomysły. Podepnę się pod temat koleżanki. Mam taką suknię: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5a1600288509fade.html Dodatkowo będzie miała szelkę na szyi z "wyciągniętą" koronką z sukni. Mam krótkie, ciemne włosy, na głowie bedę miała stroik z woalką - no jaką biżuterię do tego? Aa, jestem osobą "przy kości" i uwielbiam długie kolczyki. Aha, suknia w kolorze ecru.

Gość futete
do takiej sukienki tylko romantyczny kok. Proste nie dadzą takiego efektu, jak powinny.

Gość futete
chodziło mi, że do tej sukienki z falbankami.

Gość lokowa...
A JAKI BUKIET?CZY PASUJA DLUGIE KALIE CZY MALE ROZYCZKI?DODAM ZE JESTEM BARDZO NISKA OSOBA..

Gość lokowa...
DZIEKI PAPIEROWE_NOZYCZKI.TO JEST SUPER POMYSL Z TA TASIEMKA.MOZE COS JESZCZE MI DORADZISZ W KWESTI BUKIETU??

Małe. okrągłe bukiety sa lepsze dla wysokich/smukłych osób - sugerowałabym bukiet wydłuzony lub zwisający.

Gość lokowa...
JA WLASNIE MYSLALAM ZE DUZY I DLUGI BUKIET MNIE PRZYKRYJE I BARDZIEJ PASUJE MI MALUTKI? MOZE MASZ RACJE,MOZE ZROBIE JAKAS KOMBINACJE