Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natilkaa

co z tymi nauczycielami ?

Polecane posty

Gość moja mama jest nauczycielka
widze ze za prace nikt nie uznaje siedzenia w domu, zapierdlalania ze sprawdzianami, nawet w tych tzw dniach wolnych np wigilie klasowe nauczyciel musi ogarnac ze 30 rozwrzeszczanych wrednych bachorow!!! rodzice zazwyczaj nie razdza sobie z jednym lub 2 dzieci aa nauczyciel jest sam za 30 czasem wiecej, pozatym tu przedstawione sa dni wolne dla uczniow nie dla nauczyciela npp. poczatek roku ok mowi dzienfdobry powodzenia a potem zapierdlala na konferencje z innymi nauczycielami zeby sie osluchac jak to jest do dupy i jak ma zapierdalac dalej za dupne pienadze

eko jest tych wolnych dni, a ile jest nauczycieli u ktorych ma sie np. 4 oceny przez cały semestr. ja zawsze rok w rok z fizyki mialem 4 oceny tak jak cała klasa. wyjatkiem był j. polski i matma. z matmy było z 6 ocen.

okazało się że nauczyciele nawet porządnie strajkować nie potrafią i jak lowelasi nawet na wagary nie poszli w dniu swojego święta strajkowego , siedzieli w szkołach i nawet dupy nie wystawili aby przekonać ministra oświaty, że być może mają rację w tych swoich strajkach , jeden z tych mądrych oświatowiec nawet ośmielił się powiedzieć w mediach, że to całe społeczeństwo powinno zamanifestować przes budynkiem Sejmu aby nauczycielom zwiększyć wypłaty , czyli należy zabrać innym aby dać lowelasom , którzy tylko co chwilę mają wakacje , a ja mam to w dupie i mnie się nie chce aby lowelasów z moich podatków dodatkową forsą wspomagać za to, że mnie lowelasi nie zauważyli gdy chodziłem do szkoły ale dzięki mądrości życiowej oraz ulica mnie więcej nauczyła niż nauczyciele teraz mam się dobrze i nie narzekam i wszystkim wspominam, że najmądrzejszym Polakiem to był Hrabia A. Fredro i świetne i życiowe teksty wymyślił i napisał ale tylko ludzie inteligentni na temat życiorysu Fredry rozmawiają . Jestem za tym aby tę komisję egzaminacyjną maturalną , łącznie z dziwolągiem w postaci Pani Hal ... rozjebać i wygonic na pysk do sadzenia ziemniaków :)

to teza pomonz sobie twoje 6 ocen z przedniotu razy 30-35 uczniow razy 7-8 kals

no ok alepowiedz mi jedno, twoja mam została nauczycielka bo ... ??? co myslała ze bedzie zarabiała po 5 kafli, a moze ze zostanie ministrem oswiaty za 12 tys. na co liczyła. jesli robi to bo lubi to niech ta miłoscia was teraz karmi.

Gość do......
Kurcze, to ja jakaś nienormalna jestem. Mam po 14-17 ocen. 5-6 prac klasowych w semestrze, 7-8 kartkówek i 2-3 oceny z pracy domowej, odpowiedzi. Czasem jeszcze wpadnie coś za aktywność, prace dodatkowe itp. To mało?

to jest ok 1600 sprawdzianow!!! przy czym nauczyciel konczy prbote miedzy 3 a 7 w zaleznosci od szkoly, ma dzieci rodzine zycie i siedzi i zapierdlala w nocy ze sprawdzianami, wyobraz sobie ze masz przeczytac te 1600 oprawdzianow pelnych bredni, niedouchenia itp.rozszyfrowywac pismo ktorego nie da sie odczytac... to jest harowa nie ma czasu na zycie prywatne

Gość nie byłem nigdy nauczycielem
biedny naród, który nauczycieli i mentorów nie szanuje ... wiesz jaki to naród ? Polak Polakowi ... wyraźnie to widać i w kwestii nauczycieli :( Takie będą Rzeczypospolite ... Chyba były .. Już nie będą ...

nie bo 30 lat temu nauczycile byl lepiej traktowany,szanowany,pozatym jest nauczycielka z powolania! 30 lat temu za komuny nikt nie myslal ile bedzie zarbaic, byly kartki i kazdy mial tyle samo

tak tyle ze 2 oceny z odpowiedzi jedna z pracy domowej 2 kartkówki ktore wiadomo maja po max 3 pytania i sprawdzian na koniec. to nie jest tak ze 6 ocen to 6 testów z 8 pytaniami. moja mamuska tez praców w szkole w L.O jest ksiegowa. i smiala sie ja kto nauczyciele strajkuja jak to ta ich grupa zawodowa sie trzyma razem. cwaniaczki mieli strajkowac i nie przyjsc do pracy, ci co mogli wzieli urlopy i sa kryci. ja strajkuje ale ja kbeda zwalniac za strajk to ja byłem na urlopie.

no wlasnie wychodzi jacy sa polacy, nikt nas nie lubi w europie, obrazja nas, kazdy narod trzyma sie razem i wspomaga a polak polakowi do gardla skacze!!!

ha uczył mnie tkai stary blefer, kazdej klasie dyktowałto samo ze swego kajeta. faktycznie sie wysilił nad przygotowaniem tego tylko kiedy 5 lat temu ??. jasna sprawa sa nauczyciele ambitni co stawiaja w pyte osen ale i sa tacy co maja zamiar tylko odjebac swoje i do domu.

Gość brawo pełnomocnik
mimo wszystko wpisujesz się mój nurt ... nauczyciele nie moga uczyć tego, czego chca, ale uczą tego, czego muszą ... i jeszcze bardziej będzie im to teraz (EU) narzaucane

to mailes jakichs dziwnych nauczycieli, ja w lo mailam co 2 tygosnie srednio sprawdzian z 60 % przedmiotow, no ale oz jak sie bylo w zawodowce albo kiepskiej szkole gdzie nuczyciel olewal bo i tak do lba wam nie wchodzilo to sie nie dziwie

hmmm byłem w technikum mam wyuczony zwodzik w razie czego. wy pokonczyliscie licea, ze studimi nie pykło i siedziece na kasach w biedronce. albo macie studia typu pedagogika reasumujac nabijacie gaz w cpn-ach. albo uczycie po pedałówkach za 1300 pln.

zrobilem se licencjat, załuje bo teraz studia nie gwarnatuja dobrej pracy. prowadze wlasny handelek nie nazekam. nie konczylem zrytej uczelni zeby usiasc na cieplej panstwowej posadzie i narzekac ze mało płaca. a na co liczycie w budzetówce jako szeregowi pracownicy ??? no na co ??

haha jasne, ja skoczylam Lo i co z tego? jestem 3 lata po studiach za granica w Paryzu, mam bardoz dobra parce i nie zapierdlalam w Biedrone! Widze jak we francji traktowani sa nauczyciele i ile azarabiaja!wiec nie chwal sie tu technikum i wyuczonym zawodem bo to jest jedno wielkie NIC! do sfery inteligenckiej wchodzi sie uzyskujac wyksztalcenie wyższe

tak naprawdę to gówno dał ten strajk nauczycieli , stracili tylko Ci dla których nauczyciele pracują , stracili uczniowie na Waszych fanaberiach i fochach i jak nie chcecie uczyć to spierdalajcie do budowy autostrad albo do kopalń, tam zarobicie dwa razy tyle co macie za 230 godzin pracy miesięcznie :)

Gość do......
Niestety to widać

popieram nie pasuje, zwalniac sie i na budowe. widzisz ty za chlebem musiałes wyjezdzac, czemu ??? tu sie nie potrafiłes poradzic. a ja pracuje tu w "polandzie" nie jest kolorowa ale da sie, mam na miejscu znajomych i rodzine i jest ok. tez bylem za granica, pracowałem i wiem ja kto jest.

jak ja pracowałem wczesniej u typa i mowie czy da podwyzke on ze nie, to sie zwalniam i tyle, dowidzenia a nie tam jakies strjki.

Gość państwowy mgr inż.
jednak to durny naród :o i odcinam się od popierania pełnomocnika ... Polak polakowi świnią ... Bunt przeciw niemieckiej rekalmie .. To prawda o was ... Bo ja już zdecydowałem, że kończe i obywatewlstow zmieniam i zapominam o was polaczkach :o

nie wyjechalam dlatego ze nie potrafilam sobie poradzic, to bylo zawsze moje marzenie i je zrealizowalam,a to ze zal dupe sciska innym w twoim polandzie ze komus sie udalo,ze ma studia za ranica zrobione, ze pracuje nie przemcza sie izarabia 5 rrazy wiecej niz ty to juz nie moja rzecz! zostales w swoim polandzie to siedz i gnij, i daj spokoj innym! i jesli kogos nie znasz to nie mow ze ucieka z kraju bo sobie poradzic nie umie! nie wyobrazasz sobie co to znaczy radzic sobie w obcym kraju, wogole w europie zchodzniej gdzie polakow traktuje sie jak smieci zwalszcza przez takie szuje jak ty myslace ze wszystkie rozumy pojadly... nie uwazja sie za bog wie kogo bo wierz mi duzo ci brakuje do chociazby minimalnego poziomu przecietnego 10latka

a co nieprawdziwa reklama. niemcy jedzcie do polski wasze auta juz tam są. oni nas tak my powinnismy ich inaczej, np, jak to gestapo jedzie na mecze kibicowac tez ich zaboli bo do tej pory wstydza sie adolfa.

popieram cie ,ja juz obywatelstwo zmienilam 3 lata temu, z polskiego zrezygnowalam... nie chce byc kojarzona z tym krajem

zarabiasz 5 razy wiecej niz ja hahaha a to sie ubawiłem, chłopcze zastanawiam sie czy zarbiasz połwe tego co ja. dla twojej informacje zatródniam 17 osób.

Gość państwowy mgr inż.
i gwoli ścisłości ... nie dla kasy, bo w Polsce problemu żadnego z tym nie miałem ... Takich świń i chamów jak Polacy nigdy i nigdzie nie spotkałem. Wszystko, co najgorsze powie się o Polakach, jest niestety prawdą. Najbardzie obłudny naród, z którym sie spotakełm. Na szczęście już przestaję być waszym "członkiem" :o 🖐️ chamy polaczki :(

no i spoko cie wychowali jak sie tak wstydzisz polandu to nie wchodz na polskie fora , nie rozmawiaj po polsku i tu nie przyjezdzaj, bo przeciez to wstyd i lipa.

no to masz fajne ja jestem po 1 kobieta pracuje na kierowniczym stanowisku a Gaz de France jesli wogole wiesz co to jest i wiez mi nie musze sie martwic o pienadze... żal mi cię naprawde

ps. jesli swoich pracownikow traktujesz jak rozmowcow to juz widze dlugowiecznosc twej wspanialaje firmy...