Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 50tka....

HTZ i zaparcia????

Polecane posty

Gość 50tka....

od kilku tygodni przyklejam HTZ- system conti. I od tego czasu -chyba- zwiekszyly sie problemy z zaparciami ...czytam ze to mozliwe, ale prosze Wasze o zdanie , napiszcie jak to jest z Wami w tym temacie??

Gość htz-tka
Powiem szczerze,ze nie słyszałam o tym,ale tez mam problem z zaparciami z tym,że ja to już miałam przed htz.A od kiedy jesteś na htz i jak się czujesz?pozdrawiam.

Gość 50tka....
W zeszlym roku bralam 3mce aktivele i zgaga mnie meczyla i wzdecia okrutne. Odstawilam i zgaga ustapila choc wzdecia nie. Teraz zaczelam 3cie pudeleczko systemConti , zrobilam glodowke jednodniowa lecznicza, jakies oczyszczania, ...wszystko na kilka dni bylo lepiej a potem znow wracaja wzdecia i zaparcie choc jem zdrowo : platki owsiane ze slonecznikiem i jogurtem nat. na sniadanie , potem dwa jablka, potem jakis chude miesko i salatke z salaty z ogorkiem pomidorkiem , czasem jeszcze potem na kolacje jakas kanapke z twarozkiem....Zadnych slodyczy czy smazonego. Zupke na kostce knora z warzywkami, zamiast np tej kanapki... Jezdze rowerem co drug dziec 15km...Nie rozumiem co sie dziej. Mialam zaparcia w mlodosci ale jakies dwa lata temu jeszcze nie bylo z tym zadnych problemow...regula co dzien rano. Teraz... martwie sie