Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izka22322

dlaczego ludzie ustepuja mi miejsce w tramwaju?

Polecane posty

Gość izka22322

nie moge juz tego zniesc! w ostatnim czasie juz 4 razy mlode i starsze kobiety ustepowaly mi miejsca w tramwaju albo namawialy do usiadzenia jak bylo jakies wolne miejsce siedzace a ja obok sobie po prostu stalam... aj im grzecznie ale stanowczo kilakrotnie dziekowalam i mowilam ze postoje. o co chodzi? jestem mloda, pelnosprawna, przyznaje, mam lekka nadwage (nosze rozmiar40-42) . czy dlatego uwazaja ze powinnam siedziec? a moze ze jestem w ciazy????? a by sie zdziwily bo uprawiam sport i pewnie niejedna lasencja by przy mnie wysiadla.. czy komus tez sie takigo coz zdarzylo? a moze sam tak ustepuje ludziom z nadwaga?

Gość j12palak1
no rzeczywiscie ciekawe, a starszym jakos nie chca ustsapic gowniarze:P

Gość taka jedna co pyta hihi
co ty moze tak trafilas.... 40-42 to zadna nadwaga, norma prawie, a patrzac po ludziach to przecietnosc

Gość a ja ostatnio
miałam telefon z Bacutilu. pytali się kiedy będę, bo im surowca brakuje. Mam 48lat, ale wyglądam na 47, tym bardziej nie rozumiem:o

Gość izka22322
ale mnie rozbawilas z tym "Bacutilem" :D normalnie przed kompem ze smiechu sie zwijalam...heh.. ale ci ludzie mnie strasznie denerwuja, czy ja ku@#$% wygladam na chora czy w ciazy??? normalnie mam pare dni dola przez takie glupie baby:/ a lekka nadwage na bank mam.. ale nie mam wagi wiec nie wiem dokladnie ile:o

Gość a może nieświadomie
robisz jakąś minę sugerującą że źle się czujesz,albo np trzymasz ręce w okolicach brzucha jakby cie bolał itp

Gość BERGHH
ja czasem sie zastanawiam czy ustepowac kobiecie ktora wyglada na ok 40lat ale jest gruba. czasem mam ochote, no bo na pewno bylbpby jej wygodnie ale boje sie ze sobie pomysli ze przeciez nie jest taka stara zeby jej miejsca ustepowac:O

Gość izka22322
wiesz co? to jest jakis pomysl... dzis akurat polykalam tabletke, ale to byla anty i zaraz wlasnie ta kobieta do mnie podeszlaa, mine tez czesto mam zbolala-nauka mnie po prostu juz wykancza;D a rece w sumie tez blisko brzucha trzymam, ze by go troche zaslonic, bo mam troche za duzy chyba...

Gość a może nieświadomie
A widzisz.To miło ze strony tych ludzi :)

Gość izka22322
BERGHH nie ustepuj! to jest upokoarzajace, jedynie jakiejs babince naprawde starej. poza tym nic sie ne stanie jak postoi, wiecej kcal sie wtedy troche spali;) a co to znaczy gruba? moze jakas chudzina, tez sobie mysli, ze ja gruba jestem

Gość izka22322
milo milo... jakos mnie nie, dla mnie to mega upokorzenie:/

Gość glupia jesteś
czujesz sie upokorzona bo ktos pomyslal ze zle sie czujesz i ustepuje ci miejsca? :O puknij sie w leb :O ja kilka razy mdlalam w kosciele i nikt nie ruszyl dupy :O ty sie ciesz

Gość izka22322
mozesz uwazac,ze jestem glupia, Twoje prawo. ja sie nie czuje upkorzona, ze ktos mysli, ze zle sie czuje, tylko ze jestem tak gruba, ze wygladam jakbym byla w ciazy. a wyobraz sobie , ze jak kiedys chorowalam rzeczywiscie i wazylam 30kg i ledwo na nogach sie trzymalam to nikt jakos uwagi na to nie zwracal. a wtedy na pewno bardziej potrzebowalam tego siedzenia niz teraz.