Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawsze robiłam więcej...

Co o tym sądzicie?? Jak mam postąpić ??

Polecane posty

Miały to być nasze pierwsze wspólne wakacje razem... (jesteśmy razem 2 lata) Zawsze jak nie ja to on gdzieś jechał i pamiętam jak mi było trudno... Ale co do wakacji to one Miały być tak fajne.. Tyle planów... Już mi sie płakać chce ;( Nie dawno chłopak powiedział mi że chce jechać za granicę do pracy na wakacje! Nie chciałam tego,prosiłam płakałam wreszcie powiedział,że nie pojedzie.. Że pójdziemy razem do pracy tu u nas w mieście... I miało być znowu tak pięknie ale jak się okazało ze mamy zarabiać o 100 zł mniej niż mieliśmy powiedział,że ,,Pierdoli nie będzie za tyle harował pojedzie za granice i będzie miał 6 razy więcej '' Hmmm... Wszystko legło w gruzach... A jeszcze dwa tygodnie powiedział mi, że woli zarabiać mniej ale być ze mną a nie być beze mnie :( I jeszcze coś powiem... Ja robie dla niego wszystko dosłownie WSZYSTKO!!! Nawet do szkoły poszłam tam gdzie on tylko bo on tego chciał! A co z tego mam?? Nic Nie mam nic! Ja dla niego wszystko on dla mnie NIC ! ;(

Gość 11111111111111111
przecież możecie pracować za granicą razem?

a ile masz LlT BO MAM WRAŻENIE ZE MALUTKO, DZIEWCZYNO TYSIĄCE LUDI WYJEŻDŻA NA WAKACJE ZAROBIĆ CO W TYM ZŁEGO???

Gość alojza
Najwieksza glupota to poswiecac sie w imie milosci i rezygnowac z wlasnych planow oraz marzen. Chce chlopak jechac na wakacje za granice by zarobic to niech jedzie, po co te placze, blagania eccc, jesli jest realna szansa zarobienia lepiej z niej skorzystac a i swiata sie przy okazji zwiedzi. Ty moglabys pojechac tez razem z nim a jesli nie to poszukaj czegos co cie zajmie w Polsce.

19 i nie mogę jechać z nim !

A kto Ci się kazał tak poświęcać? Prosił Cie o to? Sama to zrobiłaś i zgrywasz cierpiętnice teraz...Dorośnij dziewczyno...:-o

Gość zmanierowana krytykantka
zwiazek nie jest akcja charytatywna. co znaczy, ze dla niego wybralas szkole? puknij sie w glowe dziewczyno. to jest oczywiste ze facet nie bedzie sie zmuszal do spedzenia wakacji w taki sposob, w jaki ty tego oczekujesz. cala sztuka to dobrac sie tak, zeby miec podobne potrzeby i hierarchie wartosci. nie mozna tego na nikim wymuszac albo oczekiwac ze ktos sie poswieci za twoje posiwecenie. to nie klasztor

A właśnie prosił mnie żebyśmy poszli razem do jednej szkoły i tak zrobiłam a jego wszystko obiecanki są gówno warte

NO TAK MYŚLAŁAM 19 LAT MYŚLENIE 14 LATKI, POJEDZIE ZAROBI I WRÓCI NASTĘPNYM RAZEM ZABIORZE CIĘ Z SOBĄ, JAK TO PRAWDZIWA MIŁOŚĆ TO PRZETRWA A JAK NIE TO NIE TO I W KRAJU NIE PRZETRWA I TYLE, JA Z MOIM MĘŻEM BYLIŚMY OSOBNO 4 LAT OD 6 JESTEŚMY RAZEM OD 2 MAŁŻEŃSTWEM TEZ WYJEŻDŻAŁ JAK KOŃCZYŁAM NAUKĘ TERAZ JESTEŚMY RAZEM, POKUSY SA WSZĘDZIE A JEŚLI TO PRAWDZIWE UCZUCIE NIE MA SIE CO MARTWIC I TYLE

Ale mi chodzi o to że on dla mnie nic nie robi a chce odemnie coraz więcej

Czego na przykład chce? Konkrety proszę. O co Cię prosił ostatnio? Wierz mi, ostatnia rzecz jaką zrobi facet, to sie czegoś domyśli...Musisz mu powiedzieć wprost, że chcesz to czy tamto, do kina, na lody itp...:-)

Heh bardzo dużo rzeczy szkoda wymieniać i dziękuje za krytykę!

A dlaczego nie chcesz wymienić? Może on wcale nic nie chce, tylko Tobie sie tak wydaje, bo ciężko Ci napisać coś konkretnego...No trudno nie krytykować, bo to nie jest dojrzałe zachowanie...

wiesz nie obraz sie ale chyba jesteś jeszcze bardzo nie dojrzała, wymień cokolwiek co robiłaś, jeśli nie chcesz wymienić to może dlatego ze nie masz co albo są o tylko banały, nie będę Ci prawic komplementów bo nie masz racji, takie jest moje zdanie i już, twoje podejście do związku jest jeszcze bardzo nie dojrzale niestety

ale po co sie licytowac. masz 19 lat i to ty zbierasz swoje zyciowe doscwiadczenia. za 10 lat bedziesz z tym facetem albo z zupelnie innym. albo z kobieta. wiec zajmij sie lepiej soba i nie marudz on czegos oczekuje? jego sprawa

Gość alojza
dokladnie autorko jestes jeszcze bardzo niedojrzala, prosilas o zdanie w tej sprawie to je masz. Tobie sie wydaje, ze jak jestescie razem to macie byc ciagle ze soba a to nieprawda. Udany zwiazek polega tez na tym, ze obie strony nie ograniczaja sie nawzajem tylko pozwalaja tej drugiej stronie rozwijac sie i realizowac swe pasje. To ze ty poszlas do tej samej szkoly co chlopak to nie ma sie czym chwalic tylko zrobilas czysta glupote. Idzie sie tam gdzie czlowiek chce isc ze wzgledu na zainteresowania a nie bo tak chce druga osoba. I to zaden dowod twej milosci do niego tylko dowod twej niedojrzalosci psychicznej. A teraz masz zal do chlopaka bo on chce sie realizowac i zobaczyc kawalek swiata. Ja ci dobrze radze, zmien taki tok myslenia bo jest ono ograniczone i nawet sie nie obejrzysz jak on zacznie cie zle traktowac za to twoje podporzadkowanie.

zielona stonoga -schudlas 29 kg????? gratulacje

Zielona stonoga No właśnie zauważyłam:-)

alojza - interesujace imie

Gość alojza
:))) to tylko taki przydomek:))