Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Samotny Europejczyk

Samotny Europejczyk w Polsce szuka drugiej polowy

Polecane posty

Witam, poniewaz nie widzialem zaden \"zakaz pisania postow ktory brzmaja jako ogloszenie\", to podaje tu moje ogloszenie :) Nie jestem polakiem, ale mieszkam w Polsce, juz pare lat. Szukam drugiej polowy. Mianowicie szukam kobiety: - wiek do 30 lat (max 32) - ABSOLUTNIE niepalacej (nienawidze palenie) - KONIECZNIE po studiach (mam na mysly MGR, a podkreslam ze \"zaocznie sie NIE licze) :) mam niestety wysoki IQ, jak mowi Jerzy Stuhr: \"o czym bedziemy rozmawiac na dlugie zimowe wieczory?\" [film: \"Historie Milosne\"] - ABSOLUTNIE bez zadnej sympatii dla PIS, LPR i gownopodobne :) Dodaje ze mame z dziecmi sa BARDZO mile widziane :) A jesli jeszcze nie masz, to zrobimy razem pare bobasow :) WAZNE! OSTRZEZENIE! Nie szukam grafomanek. Nie szukam grafomanek. Nie szukam grafomanek. Nie szukam grafomanek. Nie szukam grafomanek. Nie szukam grafomanek. Mam nadzieje ze rozumialo sie ze nie szukam grafomanek :) Wiec kontakt z mna znaczy: a) wymiana foto Jesli jeszcze nie jestesmy niechecani po foto: b) wymiana nr telefonu i rozmowa telefoniczna Jesli nie padaja nam rece po rozmowie: c) spotkanie na zywo (przy kawie, pizze, nie wazne gdzie, wazne z kim) :) Zapraszam na email: samotny_europejczyk@o2.pl

Gość palant

Gość alojza
puknij sie w leb europejczyku. A ty to takie cudo, ze przez neta musisz szukac?

> puknij sie w leb europejczyku. A ty to takie cudo, > ze przez neta musisz szukac? 1) nie szukam TYLKO przez net :) to nie problem dla mnie spacerowac i poznac kogos na ulicy :) ale.. mam zaczepiac ludzi o 22.00 na ulicy? :) 2) Polsce jeszcze NIE JEST CYWILIZOWANY KRAJ pod katem \"szacunek dla niepalacych\". Wiec jak bedzie tez w Polsce, za niedlugo, zakaz palenie w miejscach publicznych, ja po 22.00 moze bedzie poznal mojej drugiej polowy w knajpie :) Teraz, jeszcze nie mozna :) Z druga strona ciekawe dlaczego tyle zlosci. Ja tylko napisalem ze szukam mojej drugiej polowy. Jesli ktos NIE jest zainteresowany, dlaczego ma wymiotowac na mnie swoje zlosci?

Gość świecidełkoo
A jakiej narodowości jestes Europejczyku? i skad tak swietnie znasz jezyk polskii?

Ej, Europejczyku, a Ty się chwalisz swoim "niestety wysokim IQ", a nie wiesz, że do takich ogłoszeń sa strony randkowe? My tu rozmawiamy o życiu uczuciowym, wiesz? Dzwoni dzwoneczek? :P (zarozumiały palant)

Gość wiosenna mgielka
Naucz sie najpierw poprawnie pisac a potem stawiaj wymagania co do wyksztalcenia. Bo sadzac po tym jak ty piszesz to chyba nawet podstawowki nie ukonczyles.

Gość Europejczyku
ma....non sei x caso un italiano o sbaglio nel merito..? ;-)

Gość wiosenna mgielka
wloski manczo pinczo szuka sobie kobity bo w jego kraju zadna go nie chce:))))

Drogie świecidełkoo, jesli chcialbym pisac skad jestem, napisalbym to od razu. Mysle ze trzeba szanowac ile kazdy chce o siebie powiedzic "na forum" a ile chce powiedzic juz na osobista rozmowa z kims... Tu, na forum, wystarczy informacja ze nie jestem Polakiem, i ze jestem obywatel UE. ------------------------------------------------------ Dla "inna ja" znam strone randkowe, ale rzeczywistosc jest ze LATWIEJ jest poznac kobiety swojego zycia na forum gdzie o czym sie rozmawia, niz na tak znany "strone randkowe". Moglbym wyjasnic dlaczego, ale nie sadze ze teraz warto robic. Nie ma tu zakaz napisania ogloszenia, a ze "My tu rozmawiamy o życiu uczuciowym" to TWOJE ODBIERANIE znaczenia tego forum :) tylko twoje :) ------------------------------------------------------ Dla "wiosenna mgielka" Mam wiadomosci dla ciebie: ZADNA OSOBA moze pisac poprawie na jezyk ktory NIE jest swoje jezyk ojczyste :) W Polsce ta zasada jest malo znana, a Polskie strone internetowe napisane na rozne jezyki, sa po prostu CZYSTA ZABAWA dla nas cudzoziemcow :) Wyobrazaj ze mozna znalesc powazne firme, urzedy miasta, kancelarie prawne, w Polsce, ktore maja strone internetowe obcojezyczne napisane O WIELE GORZEJ JAK JA TERAZ TU PISZE :)

Gość jestem potoworem
ale tu same kaszaloty siedza europejczyku

Gość wiosenna mgielka
Poszukaj sobie jakiejs panny z podstawowki to bedziecie sie razem uczyc polskiego. Stawiasz wielkie wymagania co do wyksztalcenia, wygladu wieku a sam zaloze sie, ze niezly z ciebie desperat skoro nawet nie potrafisz sam kobiety sobie znalesc. A podobno cudzoziemcom latwiej wyrwac kobiete w Polsce. Skoro tobie sie to nie udaje zaloze sie ze pewnie nie jestes zbytnio ladny.

Gość wiosenna mgielka
Ty drogi Europejczyku tez sie pewnie do kaszalotow zaliczasz:)

Gość jak dla mnie
to ty jestes Polakiem, ktory sobie swiruje. widac to po stylu wypowiedzi, a raczej bledach ortograficzno-stylistycznych. raz sie wypowiadasz hiper poprawnie w polskim jezyku i to przy frazach dosc skomplikowanych, innym razem usiujesz mowic jak Kali w banalnych zdaniach :-0

dla "wiosenna mgielka" > Poszukaj sobie jakiejs panny z podstawowki > to bedziecie sie razem uczyc polskiego. Dobrze, w takim wypadek, mozesz wymiotowac twoja trucisna kilka gdzies indziej? co ja cie robilem zlego kobieto? > Stawiasz wielkie wymagania co do wyksztalcenia, wygladu WIEKU... ahhhhhhhhhh, masz wiecej niz 30-32 lat, teraz rozumiem. :) Nie smuc sie, szukaj przystojnego 50latka i bedziecie razem do grobowej deski :)

dla "jak dla mnie" > to ty jestes Polakiem, ktory sobie swiruje. widac to po stylu > wypowiedzi, a raczej bledach ortograficzno-stylistycznych. > raz sie wypowiadasz hiper poprawnie w polskim jezyku > i to przy frazach dosc skomplikowanych, HAHAHAHAHAHA, dziekuje dla komplement :) Ale polakiem nie chce byc, moj narod jest o wiele bardziej COOOOOOL ;) "hiper poprawnie" :) pieknie brzmi :)

Gość wiosenna
Strzeliles jak kula w plot:)))) Mam 28 lat i od trzech lat jestem szczesliwa mezatka a niedlugo mamusia:)) I zeby znalesc meza nie musialam pisac zalosnych postow na forum.

nie chce mi się czytać, ale ciekawość mnie zżera z której czesci Europy przybyłeś? ;-)

Gość amorosa
HAHAHAHAHAHA, dziekuje dla komplement Ale polakiem nie chce byc, moj narod jest o wiele bardziej COOOOOOL To wypierdalaj do swego kraju i nie zawracaj nam glowie zalosny europejski kaszalocie. I tak zadna nie zechce takiego analfabety jak ty.

Europejczyk: jakiś taki nadęty jesteś i zarozumiały. żyjesz w poczuciu jakiejś wyzszości chyba...

Gość wiosenna mgielka
Poznalam go w knajpie grubo po 22:)))

Gość jak dla mnie
i czy nie rozumiesz istota meska, ze wzbudziles smiech tym swoim anonsem..? a wiesz dlaczego? bo napisales liste wymagan, a o sobie, jaki jestes, kopletnie zero. jesli jestes rzeczywiscie cudzoziemcem, to zejdz na ziemie i przestan myslec, ze kazda na ciebie musi leciec, bo jestes obcokrajowcem. wielu obcokrajowcow mozna miec na peczki, sztuka jest znalezc tego jedynego wlasciwego.

dla "amorosa" > To wypie**alaj do swego kraju i nie zawracaj nam glowie zalosny > europejski kaszalocie. Polecam: http://pl.wikipedia.org/wiki/Tolerancja -------------------------------------------------- dla "inna ja" > jakiś taki nadęty jesteś i zarozumiały. żyjesz w > poczuciu jakiejś wyzszości chyba... a czy nie jest zdrowo ze czlowiek bedac przedstawicielem danego narodu jest DUMNY ze swoja przynaleznoscia narodowa? Ja nie mam nic przeciwko was, polakow. Zyje miedzy wami. Ja tylko mowie ze NIE JESTEM POLAKIEM. Moje odmniennosc nie jest "przeciwko". Jest i tyle. A ja nie mowie ze bycia polakiem to "fe", tylko mowilem ze lubie mojego narodu. Co w tym zlego?

ale ja mam genialny pomysł: zapoznaj się z taką laską która tu też pisze anons że zapozna faceta,. Jest podobna do Ciebie w podejściu, wszyscy faceci ją zjechali. Może wy jesteście tymi dwoma połowkami? Who knows? zaraz Ci znajdę link, ok?

Gość amorosa
Ja mu polecam zapoznanie sie z lekko puszysta pusia. Ona tez jest przekonana o swej wyzszosci. Dogadaja sie napewno:)))

Wpadłam na chwilkę bo jestem ciekawa skąd jesteś:) Północ, Południe, bardziej na Zachód? Nie mówi oczywiście jeśli nie chcesz. W każdym razie jak na parę lat mieszkania w Polsce Twój polski jest naprawdę dobry. Tylko dziwi mnie, skoro mówi się że Polka rzuci się na każdego obcokrajowca, czemu jesteś samotny? Czyżbyśmy szanowały się bardziej niż o nas mówią? ;)