Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Samotny Europejczyk

Samotny Europejczyk w Polsce szuka drugiej polowy

Polecane posty

Gość like a virgin
to pewnie jakis podstarzaly dziad. w jego kraju zadna go nie chciala wiec marzy jeszcze po cichu ze jakas glupia polka na niego poleci jak zaszasta paroma euro. i niestety sie przekonywuje, ze nawet i polki nieco zmadrzaly:))

dla "like a virgin" > to pewnie jakis podstarzaly dziad. w jego kraju zadna go nie chciala > wiec marzy jeszcze po cichu ze jakas glupia polka na niego poleci jak > zaszasta paroma euro EURO? a gdzie mam znalezc EURO? w kantorach? tu klienci mi placa w PLN :) kurcze, oto dlatego zadna mi sie nie chce, polki leca na EURO, a mam PEELENOW :( trzeba bylo wiedzic wczesniej... hahahahhahaha A ile masz lat, "like a virgin" ?

Gość GTYDWEZDZ
KIEDYŚ SPOTKAŁAM TAKIEGO ...PANA, KTÓRY MOCNO PRZESADZIŁ W ZACHWALANIU SAMEGO SIEBIE....W ISTOCIE BYŁ ZAKOMPLEKSIONYM POLAKIEM Z ZAGRANICY, LEDWO WIĄZAŁ KONIEC Z KOŃCEM...BYŁ NA UTRZYMANIU RODZICÓW..MIMO 40-STU PARU LAT, FRUSTRAT SEKSUALNY PRZY TYM, DESPERAT I NIEZRÓWNOWAŻONY EMOCJONALNIE...PONOĆ ARTYSTA... MOŻE I TY , EUROPEJCZYKU ....LICZYSZ NA SŁOWIAŃSKĄ POBŁAŻLIWOŚĆ ...NAIWNOŚĆ LUB WYSOKĄ KULTURĘ KOBIETY, KTÓRA NIE POWIE CI PRAWDY...O TOBIE DOBRANOC .....

dla "GTYDWEZDZ" > KIEDYŚ SPOTKAŁAM TAKIEGO ...PANA, KTÓRY MOCNO PRZESADZIŁ W > ZACHWALANIU SAMEGO SIEBIE....W ISTOCIE BYŁ ZAKOMPLEKSIONYM > POLAKIEM Z ZAGRANICY, 1) nie spotkalem zadnej "GTYDWEZDZ" ;) 2) nie jestem ani troche polakiem > LEDWO WIĄZAŁ KONIEC Z KOŃCEM... Urzad Skarbowy S dostanie kilka tysiecy zloty miesiecznie odemnie :) kurcze to 19% podatki trzeba zaplacic.. :) Wyglada ze ja utrzymuje polacy ktory zyja na zasilkach :) > BYŁ NA UTRZYMANIU RODZICÓW.. niezalezny od momentu niepelnoletnosc :) > MIMO 40-STU PARU LAT, oj oj , to wiec on bardzo stary byl :) > FRUSTRAT SEKSUALNY PRZY TYM, DESPERAT I > NIEZRÓWNOWAŻONY EMOCJONALNIE...PONOĆ ARTYSTA... Artysta nie jestem :) O "NIEZRÓWNOWAŻONY" nie rozmawiam, trzeba rozmawiac z mojm psychiatrem :)

Gość GTYDWEZDZ
...USPOKOIŁEŚ MNIE,:D WSKAKUJ DO ŁÓŻKA:-), BO PÓŹNO JUŻ...:-),

Niesamowite jak sie zrobila mila GTYDWEZDZ jak tylko sie dowiedziala ze jestem taki dobroczynni dla Polski budzet :) Tez ide spac, bo oko sam sie zameka (ten jedyny ktory mam na czolo - jesli ktos czyta tylko ten post, gdzies napisalem ze jestem potworem..) caluski dla przyjaciele i dla wrogow :) PS: ciekawe ze po Polsku nie ma zenska forma dla "wrog" :)

Gość o ja nie mogę . . ............
co za kretyn !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość bo wróg to facet projekcie

Gość kafeteryjna kibicka
Jest żeńska forma. Warga (dla niektórych Pań waga) :P:P:P

Gość kakaptaka
europejczyk napisal: ciekawe ze po Polsku nie ma zenska forma dla "wrog" A na przyklad w jezyku niemieckim nie ma meskiej formy w nazwie mezczyzny, ktory nie odbyl stosunku seksualnego. W jezyku niemieckim prawiczka okresla sie tak jak kobiety, czyli "Jungfrau", co znaczy "dziewica" i co w tym dziwnego, ze niektore okreslenia nie maja formy zenskiej czy meskiej w niektorych jezykach??? Takie przypadki sa oczywiste jak to, ze slonce swieci.

Gość kafeteryjna kibicka
Aj tam, nie ma. A wróżka?:D:D:D

Gość kakaptaka
wrogówka :D

Gość o ja nie mogę......
co za kretyn !!!!!!!!!!!!!!!!

Gość heej .
Tak, wyspalysmy sie ! Dziekujemy! A ty ? Gdzie pracujesz ,ze tak sobie klikasz w ciagu dnia .... a moze zaniedbujesz swoja prace?

Gość fucknfsdfhsdlfhs
:P

Gość hahahahahahahaha
i ze niby to nie polak jest hahaha

Heej, on nie tylko klika w ciagu dnia ale i w nocy. Dzis po 3 w nocy tez tu sie udzielal tylko w innym topiku :)

Gość DKNTY...
ma facet zacięcie;-) ...cierpi na bezsenność,zresztą jak sam- to mu nudno w nocy, cóż robić...bez partnerki, nawet największe przyjemności w samotności tracą "na urodzie"...po prostu SAMOTNIK...który ma ciśnienie na zmiany...lub wzbogaca swoje wnętrze wrażeniami z kafe....może szkoli język...w realu może być całkiem ok. p.s a poza tym cała rzesza tu siedzi w nocy...takie to teraz czasy...

dla \"heej.\" > Tak, wyspalysmy sie ! Dziekujemy! > A ty ? > Gdzie pracujesz ,ze tak sobie klikasz w ciagu dnia .... > a moze zaniedbujesz swoja prace? nie ma \"gdzie\" :) nie kazda osoba zeby pracowac musi gdzies byc etatowy :) ja mam moja praca, bardzo dobrze zarabiam na kazda godzina pracy, moge pracowac na dowolne pore :) a poniewaz nie jestem materialista mi sie nie chce pracowac za duzo :) dla \"DKNTY...\" > ma facet zacięcie ...cierpi na bezsenność nie, nie mam taki problem :) od momentu polozenia na lozko do momentu spania, to kwestia 2-3 minuty :) > ...w realu może być całkiem ok. tak jest, tak jest ;) > p.s a poza tym cała rzesza tu siedzi w nocy...takie to teraz czasy... no wlasnie :) tu jest pelno postow o 2.00 albo 3.00 :) ja przewaznie ide spac okolo 1.00 - 1.30 :) ale nie jestem komputerem, i czasami moze i pozniej :)

Gość Skośnooka
Europejczyku a jakiej narodowości jesteś ?

Gość DKNTY
HI S.E.:-) I DZIĘKI ZA ODPOWIEDZI:-) JAK POSZUKIWANIA? ZAZDROSZCZĘ NIEZALEŻNOŚCI W PRACY.

Gość Skośnooka
Samotny Europejczyku przeczytałam prawie wszystkie Twoje posty. I powiem tak : spełniam Twoje wymagania, ale w zyciu bym się z Tobą nie umówiła :o

dla "Skośnooka" > Samotny Europejczyku przeczytałam prawie wszystkie Twoje posty. > I powiem tak : spełniam Twoje wymagania, ale w zyciu bym się z > Tobą nie umówiła Skośnooka, powiem tak: NIE spelniasz moje wymagania, PONIEWAZ z mna sie nie umawiasz :) Jesli nie rozumiesz, to TWOJ problem... Licze sie co sie ROBI, a nie rozne "masturbacje umyslowe" made in Poland: "chcialabym ale nie chce / chce ale sie boje / chce i nie moge / nie wiem czy chce".. BUHAHHAHAHHAHHAHAHA :)

dla "DKNTY" > HI S.E. > I DZIĘKI ZA ODPOWIEDZI > JAK POSZUKIWANIA? Dzis nie robilem "spacer podrywalski", mialem duzo pracy.. Tzn "podrywalem".. ale moich KLIENTOW :) dzis sie zajmowalem marketingu :) Ide spac, bo wczorejszy noc do 3.00 juz sie czuje.. A moze i MY sie poznajemy, DKNTY-unia moja? cmok

Gość Skośnooka
raczej to Ty nie zrozumiałes ! Nie umówiłabym się z Tobą bo jesteś zarozumiały i uważasz się za nie wiadomo kogo :P Ponadto wyśmiałes Polaków w którymś tam poście :P Szukasz żony-Polki a wyśmiewasz jej rodaków ? Z takim człowiekiem jak Ty to ja bym się wiązać nie chciała ! Jesteś zwykłym pustakiem !

Gość Skośnooka
A jak Ci tak źle wśród głupich Polaków to wracaj tam skąd przyjechałeś !

dla "Skośnooka" > Nie umówiłabym się z Tobą bo jesteś zarozumiały i uważasz się za > nie wiadomo kogo O to chodzi. Jesli jakas kobieta pisze post ze 95% facetow sa za malo inteligentny dla niej, bo ona ma wysoki IQ i nie moze miec prostego faceta, bo udusze sie w tym zwiazek, JA BARDZO CHCE POZNAC TA KOBIETE! Natomiast przecietnego faceta "wyrzuca" ja, mowiac ze ona jest ZAROZUMIALA :) Oto mi chodzilo :) Kobieta ktora NIE CHCE POZNAC MNIE, to automatycznie jest ten typ kobieta ktora JA NIE CHCE POZNAC :) wszystko dziala... > A jak Ci tak źle wśród głupich Polaków to > wracaj tam skąd przyjechałeś ! Jest mi super tutaj. Kocham polakow :) a teraz dobranoc, oczy sie zamekaja...

Gość Skośnooka
Dziwne masz rozumowanie. Jednym słowem stwierdziłeś, że jestem prosta i przeciętna tylko dlatego, że powiedziałam że się z Tobą nie umówię :) A to, że jesteś zarozumiały stwierdziłby każdy, kobieta INTELIGENTNA tym bardziej, dlatego pewnie jesteś samotny :P