Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Samotny Europejczyk

Samotny Europejczyk w Polsce szuka drugiej polowy

Polecane posty

Samotny europejczyk>> jestem tylko ciekawa czy na kafe znajdziesz kogoś ;)

Jeśli Twoim zdaniem są tu same polemiczki to dlaczego tu szukasz???

dla "maleńka24" > a Ty ile masz lat w ogóle?? ja? wiecej niz 24 :) - szukam IDEALNIE kobiety miedzy 28 i 32 lata... - szukam EWENTUALNIE kobiety miedzy 24 i 34 lata :) tzn: kobiety po 34 lat to raczej sa za stare dla mnie, a jesli chodzi o kobiety przed 24 lat NAPEWNO to ja jestem za stary dla nich :)

alez broń Boże nie myśl sobie, że ja jestem chętna:) nie zadowalam się EWENTUALNOŚCiĄ:P Pozdrawiam i powodzenia w szukaniu,choć lepiej wyjdź do ludzi i poznaj w realu:)

Gość alojzetta
ten desperacki manczo pinczo dalej tu pisze? Idz se chlopie do burdelu tam se bedziesz mogl wybierac i przebierac. Ale nie truj nam tu juz na kafeterii bo jestes nudny jak flaki z olejem.

dla \"maleńka24 > Pozdrawiam i powodzenia w szukaniu, > choć lepiej wyjdź do ludzi i poznaj w realu i tak robie.. wrocilem teraz do domciu.. poznalem PRZEPIEKNA kobieta z Иркутск :) (mam nadzieje ze wiecie gdzie to jest) ;) 26 lat, super inteligentna.. troche sie meczylem po angielsku.. :) szkoda ze mi powiedziala ze jest mezatka dopiero jak siedzilismy przy kawie :) ach, malo jest ucciwych kobiet :) 15min poznej poznalem piekna Bydgoszczanka.. (nie mieszkam w Bydgoszcz) ale po 20 min rozmowe - na ktora mozna juz czuc ze troche moherowa - sie dowiedzialem ze lubi PIS! :( zegnalem sie... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - dla \"alojzetta\" > ten desperacki manczo pinczo dalej tu pisze? Idz se chlopie do > burdelu tam se bedziesz mogl wybierac i przebierac. Alojzetta, widze ze jestes malo orientowana. wiec: a) w burdelu dostaniesz tylko seks b) za to trzeba placic Ja nie mam problemu zeby miec sam seks, i bezplatnie :) Problem jest ze - mimo ze uwielbiam seks - po seksie, mam zal ze \"bylo fajnie, a szkoda ze nie jest moja kobieta\" :) \"Nie tylko kutasem mysli czlowieka\" :)

Gość wtajemniczony
Samotny Europejczyk Nie wiem co cie sklonilo do zamieszkania w tym kraju gdzie zyja sami nacjonalisci , wiedz ze nigdy nie zostanisz tam zaakceptowany ,zawsze bedziesz obcy.... Polki nie sa raczej dobrym materialem na zone ,mowie to z doswiadczenia ... sam teraz powinienes to wyczuc czytajac opinie kobiet tu piszacych

Gość ojejkuojejku
Z tego co pisze tu ten caly Europejczyk mozna sie domyslec ze sam lubi PiS oraz nauczyl sie polskiego sluchajac Radio Maryja i ksiedza Rydzyka. Nie nauczyl sie jeszcze pisac poprawnie a juz sie "madrzy" i stawia nie wiadomo jakie wymagania. A co najlepsze nie zauwaza tego, ze bedac zmuszonym szukania baby przez net znaczy to, ze jest beznadzieja.

dla "maleńka24" > ja jestem dobrą kandydatką, ale jestem tutaj > traktowana jako EWENTUALNOŚĆ o co ci chodzi? dlaczego udajesz ze nie rozumialasz? napisalem: > szukam IDEALNIE kobiety miedzy 28 i 32 lata... > szukam EWENTUALNIE kobiety miedzy 24 i 34 lata to ze 24-28 to "ewentualnie" dlatego ze KOBIETA moze nie chciec mnie, poniewaz roznica wieku zaczyna byc znaczna... to nie ze ja nie chce ja :)

dla "ojejkuojejku" > Nie nauczyl sie jeszcze pisac poprawnie a juz sie "madrzy" > i stawia nie wiadomo jakie wymagania. Pisze o niebo lepiej niz 90% polakow ktory pisza na INNY jezyk niz polski. Z ta roznica ze ja wiem ze pisze z bledami, a oni nie wiedza.. i w Polsce sie drukuja broszure, sie publikuja strone internetowe, na pseudo-jezyki-obce.. a caly swiat sie smieje :) :) :) :) > A co najlepsze nie zauwaza tego, ze bedac zmuszonym > szukania baby przez net znaczy to, ze jest beznadzieja. nie stac cie na czytanie cos wiecej niz 1-2 postow? Przeciez CODZIENNIE kogos poznaje na ulicy :) nawet tu ktos mi pytal jakie zdanie uzywam zeby zaczepiac.. Nie czytacie caly watek, i piszecie post-wtopa :)

maleńka24, wiesz ze jestes ku rwa, a tez twoja mama jest ku rwa? . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . a co? "na żartach się nie znasz" ? Samotny-Malenka 1-1 :)

Gość ogrodnik of the year
po tym żarcie to cie żadna nie zechce he eh ehe ehe he eeh

samotny europejczyk no proszę, ile się czlowiek może dowiedzieć...Tego jeszcze w całym swoim życiu nie słyszałam... Czyli EWENTUALNIE szukasz kur.wy??powodzenia:)

Tak moja słowa:) Dlatego jestem tak uprzejmą i nie wchodzę z tobą w polemikę, gdyż zniżając się do takiego poziomu pokazałeś jaki z Ciebie chuj... więc życzę powodzenia P.S. Nie mam mamy. więc tym mnie akurat nie uraziłeś. paaaaa

dla " maleńka24" > Tak moja słowa Dlatego jestem tak uprzejmą i nie wchodzę z tobą w > polemikę, gdyż zniżając się do takiego poziomu pokazałeś jaki z Ciebie ch*j... do JAKIEGO poziomu? Robilem co to ty robilesz. a tobie teraz sie robilo niemilo. Wiec UDOWODNILEM ze nie mozna wszystko pisac i potem dodac "na żartach się nie znasz". Dostalasz lekcje. Efekt boomerang. Dostalasz co to ty podajesz innimi :)

dla "ogrodnik of the year" > po tym żarcie to cie żadna nie zechce he eh ehe ehe he eeh rozumiem ze cie cieszysz dlatego ze inaczej bylbym GROZNA konkurencja dla ciebie, co? :) biedny polacy, nie umieja podrywac dziewczyne a potem mowia ze "wina cudzoziemcow" Spiskowa Teoria Dziejow.. zawsze trzeba znalezc winnego :)

Gość like a virgin
Ty jestes chyba znakimitym przykladem na to, ze mimo iz cudzoziemiec zadna cie nie chce. musisz byc wyjatkowo brzydki, ze nawet obcy akcent ci nie pomaga.

dla "like a virgin" > Ty jestes chyba znakimitym przykladem na to, ze mimo iz > cudzoziemiec zadna cie nie chce. musisz byc wyjatkowo brzydki, > ze nawet obcy akcent ci nie pomaga. kiedy mowie po polsku, i zaczepiam dziewczyne po zawodowce albo srednie, bardzo bardzo czesto, ona dopiero po 10min mowie: "ale.. czy ty nie jestes polakiem?" :) Z kobietami bardziej inteligentne, nie uda mi sie, one to szybko rozumieja... a co do urody, tak, jestem brzydki, garbaty, mam jedno oko w srodku czolo, ale za tym 2 nose :) ciagle ludzi sie gapia na ulicy.. jedynie mam spokoj podczas karnawal, zawsze dostanie komplementy wowczas :)

Gość GTYDWEZDZ
Europejczyku...tak czytam, i sorry -ALE JESTEŚ GŁUPIEC...ANALFABETA FUNKCJONALNY.

Gość like a virgin
kiedy mowie po polsku, i zaczepiam dziewczyne po zawodowce albo srednie, bardzo bardzo czesto, ona dopiero po 10min mowie: "ale.. czy ty nie jestes polakiem?" Z kobietami bardziej inteligentne, nie uda mi sie, one to szybko rozumieja... Kobieta inteligentna szybko lapie jaka z ciebie beznadzieja. Zas glupie laski po zawodowce jeszcze daja sie niekiedy nabrac na to ze zlapac cudzoziemca to jak wygrac los na loterii.

dla "like a virgin" > Kobieta inteligentna szybko lapie jaka z ciebie beznadzieja. nie, kobieta inteligentna szybko lapie ze NIE jestem polakiem. kobiety z ktory sie zaprzyjaznilem, od kiedy tu mieszkam, to same osobe podczas/po doktorat, specjaliste na wysoki poziomie w bankach, spec IT (comarch) i podobne... Kobiety ktore jesli etatowe maja OD 4000 PLNl netti, a jesli freelance grubo powyzej 100.000 PLN/rok obroty :) a wiesz, rynek pracy to nie Caritas, jesli ktos dostanie, znaczy ze "troche" olej w glowie MA :) / notabene chodzi o zawody na ktory trzeba uzywac INTELETK, nie chodzi o handlarz :)

dla "Amant Wszech Czasów k.odwetowa" >Myślę ż eautor to stary 60 letni dziad co jest niedoszłym albo >aktualnym pedofilem co szuka glupich Polek . >Widać to po tym że wieku nie podał Facet 60letni mogl byc moj OJCIEC :) A wieku nie podalem, i tez PIN od bankomatu, i tez wiele inne dane. A co, nie wolno? Hitler umarl, Stalin tez, nie ma juz wolnosc? :)