Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Samotny Europejczyk

Samotny Europejczyk w Polsce szuka drugiej polowy

Polecane posty

Gość Bardzo fajny dowcip kolego----
Ja mam MGR (nie zaoczne) -jestem podobno ładna i zgrabna :D -oczytana -potrafie gotowac i jeszcze wiele innych zalet ciekawych posiadam ... ALE DO CHOLERY !!!! Na takiego posta to moze tylko jakaś małolata ci odpisać a nie fajna dziewczyna ! Jedz facet do domu i nie rób wiochy !🖐️

Gość no ja mysle ze to BAMBUS jest

Gość nie wierzę w to że nie jesteś
Polakiem ale tak poza tym to mogłabym nawet z Tobą popisać bo też mi już odbija od tych samotnych wieczorów... tonący brzytwy się chwyta, nieprawdaż? ;)

dla "jak dla mnie" > napisales liste wymagan, a o sobie, jaki jestes, kopletnie zero. To nieprawda ze nie napisalem nic o mnie. Przeciez kazdy z tych punktow ktory nazywasz "wymaganie", to mowi cos o mnie :) --- pisze ze szukam do 30-32 lat / wiadomo ze mam pare lata wiecej niz 32 :) --- napisalem ze nienawidze palenie / dla wiele kobiet to wazna informacja --- napisalem ze mam IQ powyzej normy / to tez wazne dla kobiet inteligentnych, dla ktory jedna z trudnosc w znalezenie partnera to jego poziom intelektualny... (z reszte to jest sprawa genetyczna, zadna zasluga, ale pisze o tym zeby nie zawracac ludziom glowe..) --- napisalem ze mam poglady NIEPRAWICOWE, to jest oczywiste skoro unikam osobe ktore lubia PIS i LPR --- napisalem (wazne!) ze chetnie buduje rodzina z kobieta ktora juz ma dzieci. Jestem chetny byc ojcem dla tych dzieci, jesli nie maja go, lub wspol-ojca, jesli ten biologiczne dalej jest obecny (rozne bywa). Duzo kobiety mowili ze faceci nie chca ich, bo maja dzieci. Wiec zamiast wymiotowac trucizna, nie mozna doceniac ze ktos jest chetny na budowanie rodzine tez tam gdzie "los uderzyl"? ///////////////////////////////////////////////// > jesli jestes rzeczywiscie cudzoziemcem, to zejdz na > ziemie i przestan myslec, ze kazda na ciebie musi > leciec, bo jestes obcokrajowcem. a kiedy powiedzialem cos takiego? nigdy nie powiedzialem, bo ja nie mysle to. Sadze ze dla Polki, miec ja albo polaka jako partnera, to zadna roznica. Napisalem ze nie jestem polakiem, tylko dlatego ze NIE jestem polakiem, i to jest wazne, jesli ktos ma czytac post, i widze bledy np.. jesli poznaje kobiete na ulice nie zaczynam mowiac "dzien dobry jestem cudzoziemcem". Ona sama slyszy akcent, a jak ona pyta, ja odpowiem....

Gość hit miesiaca
Szukam drugiej polowy. Mianowicie szukam kobiety: KONIECZNIE po studiach (mam na mysly MGR... no na moje mysly to ty najpierw sam powinienes ukonczyc jakas szkole...

Samotny Europejczyk - to ja z innej beczki. jak - jako nowy uzytkownik kafe, napisales tekst z pogrybieniem (dokladnie w tym miejscu, w ktorym chciales), podczas gdy wielu "starych wyjadaczy" nie potrafi tego zrobic?

Gość ja mam MGR i w dzien robiłam
a tera pilnuje magazynów z paszą :) i jestem mgr...magazynier znaczy sie ...spotkajmy sie cooo...bede w zielonych uwalonych trawa walonkach ...troche capi bo to kiszonka ale da sie wytrzymac ..

dwie nieścisłości - " mam IQ powyzej normy" - TZN.? określasz normę dla swojego kraju czy polski? "z reszte to jest sprawa genetyczna" - bynajmniej. a raczej: nie do końca

dla "amorosa" > Ja mu polecam zapoznanie sie z lekko puszysta pusia. > Ona tez jest przekonana o swej wyzszosci. Dogadaja sie napewno nie mam nic przeciwko kobiety PUSZYSTE :) sam bycia grubiutka mi nie przeskadza.. ale owszem ja mam sie jej podobac, i ona mnie :) takie zycie... -------------------------------------------------------- dla "Etincelle de nuit" > Wpadłam na chwilkę bo jestem ciekawa skąd jesteś Północ, > Południe, bardziej na Zachód? Nie mówi oczywiście jeśli nie chcesz. Droga Etincelle, widzialala ile zlosci wywolywala moj post? Rozumiesz dlaczego szanuje dyskrecja? :) Pozostanmy ze "UE" :) > W każdym razie jak na parę lat mieszkania w Polsce > Twój polski jest naprawdę dobry. dzieki :) > Tylko dziwi mnie, skoro mówi się że Polka rzuci się > na każdego obcokrajowca, czemu jesteś samotny? taaaaaaaaaaaak????? kurcze, a mi nikt mi nie mowil ze Polki mieli sie rzucac na mnie :) Etincelle, problem polega na tym ze "MOWI SIE" :) wiele bajek "mowi sie". Rzeczywistosc to inna :)

dla "hellishbloodystorm" > dwie nieścisłości - " mam IQ powyzej normy" > TZN.? określasz normę dla swojego kraju czy polski? roznice w IQ pomiedzy krajami swiata sa bardzo drobne, i osobiscie sadze ze raczej nie ma, moze tylko narzedzie badawcze nie sa tak niezalezne od kultury :) Norma, to co sie okresla jako IQ 100 :) Co ci daje jesli ja tu pisze ile dostalem w testach? To nie jest wazne. :) > "z reszte to jest sprawa genetyczna" - bynajmniej. > a raczej: nie do końca a ja tak mysle. Jest to samo jak wzrost, lub kolor skory. nie znaczy "bycia lepszy" ale znaczy "bycia inny". jestem INNY :) nikogo nie spale na stos, prosze mi nie spalic na stos :) dajcie mi zyc :)

i jak? wyjaśniło się jakiej jest narodowości? (wciąż nie chce mi sie czytać)

Samotny Europejczyk - nie zrozumiales mnie. wiesz, jest roznica, jesli ponad norme to np. 110, a 150 ;). poza tym niezaleznie od inteligencji bufoniarstwo nie jest mile widziane, wiec uwazaj na baby, ktore sie beda rzucac "a ja tak mysle." - to zle myslisz, IQ sie zmienia w ciagu zycia (doroslego) w zaleznosci od wielu czynnikow :) "jestem INNY" - kazdy jest inny. ja cie na stosie nie spalam, tylko nie wydajesz sie pisac szczerze

dla "hellishbloodystorm" > Samotny Europejczyk - nie zrozumiales mnie. wiesz, jest roznica, > jesli ponad norme to np. 110, a 150 . jesli mialbym tylko 110 lub 120, to nawet nie otwieralbym temat "inteligencja", nie sadzisz? :) ale wole uzywac jako kryterium selekcji zeby kobieta byla PO STUDIA, MGR, i studia DZIENNIE :) a wiesz dlaczego? znam bardzo inteligentne kobiety ktore robia doktorat, i ktore czesto nie maja swiadomosci ze maja inteligencja ZNACZNIE powyzej norma, dlatego ze sa otoczone inteligentnymi osobami.. Natomiast na pytanie "jestes inteligetna" nawet baba z warzywniaka cie odpowie "TAK". Wole prosty - chociaz niebezposrednim - skaznikiem: poziom wyksztalcenia. Tu mniej mozna bajerowac ze sie ma z jednej strony, albo miec nadmiar pokora z drugiej. Kazdy wie na czym stoj :)

Gość nie polka21
witaj, ja również nie jestem polką, ale mieszkam tu juz jakiś czas, dla przyblizenia powiem że mam egzotycznie orientalna urodę, jak byś chciał zapraszam na gg 9429335

Gość silnoręki
na 80% jest to ściema

dla "nie polka21" > jak byś chciał zapraszam na gg... GG to prywatne produkt, stworzone przez Pana Łukasza Foltyna, milioner :) Natomiast EMAIL to otwarte standard. Niezalezne od producenta. Nie mam GG, nie chce go mnie :) mam prawo nie miec go :) jesli ktos chce poznac mnie, zapraszam na EMAIL :)

Samotny Europejczyk - wydaje mi się, że kryterium dzienne/mgr jest dość ryzykowne. bo, neistety, ale w PL można to mieć i być idiotą. ale to oddzielna sprawa, więc zmykam i powodzenia :D "jesli mialbym tylko 110 lub 120, to nawet nie otwieralbym temat "inteligencja", nie sadzisz?" - nie, nie sądzę. nie znam cię przecież.

dla \"hellishbloodystorm\" > Samotny Europejczyk - wydaje mi się, że kryterium dzienne/mgr >jest dość ryzykowne. bo, neistety, ale w PL można to mieć i być idiotą. moze ze kobieta jest po studia i jeszcze jest za prosta by mi interesowac. ale napewno jesli kobieta ma tylko srednie wyksztalcenie (lub mniej) jest za prosta by mi interesowac. Wiec \"eliminuje\" 90% populacji, a przebadam tylko nastepne 10% :)

Gość karlitos
ciao widzę że prowadzicie ciekawą rozmowę.co prawda nie spełniam wszystkich wymagań(dopiero zaczynam studia) ale wydaje mi się ze z IQ to trochę przesadziłeś bo nie wszyscy co mają studia sa inteligentni tak samo nie wszyscy co ich nie maja sa glupi. sa ludziektorzy nie moga studiowac mimo iz by chcieli,wiem to po sobie.

Gość lukratywny
Ale jaja!!! Znam przynajmniej kilka osob z tytulem magistra,ktore z inteligencja maja niewiele wspolnego jak i znam kilka osob po maturze,ktorych inteligencja zaskakuje. Europejczyk,no wala scisne jak trafisz na pania magister z sianem we lbie :D

dla \"lukratywny\" > Ale jaja!!! Znam przynajmniej kilka osob z tytulem magistra,ktore z > inteligencja maja niewiele wspolnego jak i znam kilka osob po > maturze,ktorych inteligencja zaskakuje. fakt ze ty piszesz \"ktorych inteligencja zaskakuje\", to NIE ZNACZY ze wg mnie tez \"zaskakuje\" :) na poczatku mojego pobytu w Polsce - metoda sperimentalna - umowilem sie z KAZDA dziewczyna ktora mi sie podobala :) Po wiele przykre doswiadcznie, moge powiedzic ze jesli dziewczyna jest PRZEPIEKNA ale ma najwyzej srednie wysztalcenie (a MGR zaocznie kupowane w jakies prywatna \"Wysza Szkola Dupologi Europejskej\" sie NIE LICZY) to lepiej sie trzymac daleko :) Dla mnie to tylko bolesne doswiadcznie, ze taka piekna ale.. nie mozemy byc razem :) Wiec jeszcze raz: ONA BEZ STUDIA to napewno nie mamy szans ONA PO STUDIA mamy szans, a to tylko szans :) w rozwowie sie dowie czy cos wiecej niz \"szans\" :)

Gość lukratywny
juhuhuhu... :D Ales ty jest tepy jak noz do masla :D Niestety,to co dla ciebie bedzie inteligencja dla kogos innego nie.Wspolczuje ci partnerki inteligentnej jak ty sam,chociaz,nie wspolczuje,dogadacie sie :D

dla \"lukratywny\" > Ales ty jest tepy jak noz do masla Niestety,to co dla ciebie bedzie > inteligencja dla kogos innego nie.Wspolczuje ci partnerki inteligentnej > jak ty sam,chociaz,nie wspolczuje,dogadacie sie mam wiadomosc dla ciebie: \"po PRZECINKU i po KROPCE nalezy uzywac SPACJE\" dziekuje :)

Gość inverno
Musisz sie bardziej postarac. Obcokrajowcy robia inne bledy, slabiutka prowokacja

dla "inverno" > Musisz sie bardziej postarac. Obcokrajowcy > robia inne bledy, slabiutka prowokacja kocham cie :) wy polacy jestescie naprawde smiesny.. hahahahaha

Gość lulu na moście
Samotny.....a może spróbuj szczęścia podczas tzw.Nocy muzeów...wtedy nawet w nocy możesz spotkać całkiem inteligentną pannę, intelektualnie być może na twoim poziomie.. powodzenia:-) p.s ja szukam też, ale nie mieszczę się w wyznaczonym przez ciebie przedziale wiekowym:-)

Gość lulu na moście
a ...i bardzo istotne..wykształcenie niestety nie zawsze idzie w parze z inteligencją emocjonalną i mądrością życiową...na pewno wiesz co mam na myśli ;-)

Gość lukratywny
Europejczyk, z takim poziomem kretynstwa do konca zycia bedziesz samotny :D Kobiety...a ja szukam mlodej pani z ukonczonymi studiami magisterskimi (dziennymi),moze byc glupia ale ma miec studia. Moze tez miec biust przykrecany na gwint,dwie lewe rece i stopy,oczy jak 5 zlotych,drewniany tylek bo lubie jak wiury lataja :D Znajdzie sie taka,czy tez pozostane samotny? :D :D :D :D :D

Gość fan gaci mojej kobiety
A ja szukam gaci mojej kobiety. Jak wyszła wczoraj z domu, to wróciła dziś bez gaci :D