Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Samotny Europejczyk

Samotny Europejczyk w Polsce szuka drugiej polowy

Polecane posty

powodzenia :D ja odpadam, nie mam mgr przed nazwiskiem w ksiazce telefonicznej .....

Gość Polska dla Polaków

Gość cholerka szkoda
że się wiekowo nie mieszczę. :D Nie masz starszego brata???? Tak z 10 lat starszego???

Gość to na stowe jakis
brudas....nie chce napsac skad sie urwal bo juz wie jak my lubimy brudasow...a na koncu sie okaze ze islamista!!! sio z brudasami !!!

Gość Europejka poza Polska
Przenies sie lepiej na strony randkowe, tutaj chyba szczescia nie znajdziesz, forum jest do rozmawiania i propokacji oraz - nierzadko - obrzucania sie wzajemnie inwektywami ... :P A z tym, ze wysunales tylko zadania, a nic ciekawego nie napisaes o sobie, calkowicie sie zgadzam... i nie chdzi o to, ze mamy zgadywac, ze masz wysokie IQ skro takiego wymagasz od potencjalnej randkowiczki oraz ze soba cos reprezentujesz .... Chodzi o troche wiecej kultury i dzentelmenstwa ... Tu chyba masz kluicz do swoich dotychczasowych niepowodzen .... 🖐️

Gość ten facet to dupek

O matko jakie wymagania...!!!! Ciekawa jestem zakończenia czy kogoś znajdziesz :) Życzę powodzenia ;)

watpie zeby jaks na Ciebie poleciała, wolisz zeby miala studia dzienne a nie napisałes nic o wygladzie, jak bedzie miala 1.60 i 120 kg to nie bedzie Ci przeszkadzalo?

Gość z pewnoscia znajdzie ....
:P chyba jakas totalna desperatke :P :D

dla mnie to chore, ze jak nie ma dziewczyna wyzszego wykształcenia i to na studiach dzienych to z nia nie bedziesz, dla mnie jestes PUSTAK, oceniac kogos po wykształceniu

Gość dziewczyny...
on nie jest wart ani jednego kliknięcia...

Gość potwierdzam powyższą opinię
;)

Gość BKR
ŻYCZĘ CI SZCZĘŚCIA PRZEDEWSZYSKIM SAMOTNY EUROPEJCZYKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość miła blondynka
do samotnego europejczyka a może pogadamy na gadu gadu co będzie wygodniej

dla \"lilia nad stawem\" > watpie zeby jaks na Ciebie poleciała, wolisz zeby miala studia > dzienne a nie napisałes nic o wygladzie, jak bedzie miala > 1.60 i 120 kg to nie bedzie Ci przeszkadzalo? mysle ze moge sie zakochac w kobiecie majaca 1.60 i 120 kg :) Natomiast 1.80 i 120 kg raczej nie, bo za wysoka :)

dla " lilia nad stawem" > dla mnie to chore, ze jak nie ma dziewczyna wyzszego wykształcenia >i to na studiach dzienych to z nia nie bedziesz, dla mnie jestes PUSTAK, >oceniac kogos po wykształceniu tak jak JUZ NAPISALEM, tu nie chodzi o "ocenianie KOGOS" ogolnie... nie spale na stos ludzi prostych. Ale tu nie mowiemy o wymagania do ROZMOWCY. Mowimy o kobiecie mojego zycia, a kobieta mojego zycia nie moze byc za prosta :) ona sama bylaby cierpiala, jesli przepaszcz intelektualne bedzie za duzy... no i ja, owszem. Wiem to z autopsii.. wiec ja chce UNIKAC mnie (i dziewczynie) niepotrzebne cierpienia.. czy to nie jest madre? po co mam zaczynac "slepa uliczka"?

Gość sio z brudasami

Gość Polska dla Polaków

chyba za wysok podniosłes poprzeczke, moze lekko popusc bo inaczej to swojej kaezniczki mozesz szukac do konca zycia a i tak nie znajdziesz, i dokładnie opisz jak am wygladac, bo moze sie zgłosic super inteligentna ale majaca 1.80 i co wtedy? okresl czy ma byc brunetka, blondynka, szczupła, przy kosci, sa fajne portale randkowe, np ilove tak zacznij szukac, zycze powodzenia

dla " lilia nad stawem" kochana Lilia, mysle ze nie mam sie specjalne sie przejmowac i promowac tutaj.. dzieki Boga juz zaczela LATO i mozna poznac kobiety normalnie, to znaczy NA ULICY :) Jutro jestem umowiony z piekna 30latka poznana piatek wieczorem na ulicy... :) Juz wiem ze jest wolna, piekna, wystarczajaco inteligentna i niepalaca! :) I reszte sie okaze jutro :) Ah, pochodzi ze wsi, i to super, bo ma JESZCZE piekne naturalne czlowieczenstwo :) zadna "agresiwnosc metropolii", nie maluje sie, nie jest zaden "KLONE" zachodu, jak te typsowate solarke ktore juz niestety czesto widac w Polsce :) Kochalem ten kraj kiedy wszyskie kobiety byl NATURALNE :) caluje wszystkich ktorzy mi nienawidza! pokoj wam, pokoj :)

europejczyku jak Ty je podrywasz na ulicy? idzie sobie dziewczyna mowisz do niej czesc i zagadujesz? chybaanprawde jestes zdesperowany brakiem kobiety

Gość jezdem złudzeniem bleeee
:D

dla \"lilia nad stawem\" > europejczyku jak Ty je podrywasz na ulicy? idzie sobie > dziewczyna mowisz do niej czesc i zagadujesz? chybaanprawde > jestes zdesperowany brakiem kobiety HAHAHAHAHHAAH.. DLA CIEBIE JEST DZIWNE PODRYWAC NA ULICY??? Boze, wy Polacy jestes naprawde patologiczne niesmialy.. Nie zaczynam mowiac \"czesc\" :) Nie mam ustalona regula \"jak to zrobie\" i nie zaczynam chyba 2 razy na ten sam sposob.. przeciez bylby nudne :) Dla mnie NORMALKA poznac kobiete na ulicy, tramwaj, metro, pociag, bar mleczny, restauracja, Centrum Handlowy, sklep, kolejka, park, impresa plenerowa :) Co za problem? Problem jest tylko ze w Polsce kobiety okolo 27-32 lat ALBO sa zajete (a ja szukam kobiety wolnej) ALBO sa istote patologiczne ktore uciekaja od faceta :) Kazde 10 zaczepiane kobiety w tym wieku: - okolo 6 sa zajete (maja chlopaka, albo mezatki ktore zapomnieli obronczka w domu) - okolo 3 sa wolne i unikajace facetow (dziewice po 30ce i podobne patologie) - MAKS 1 jest wolna i dostepna, a w tym przypadku albo rozmowa kontynuje raraz, albo jest wymiana telefony i sie spotkamy innego momentu :) Co za problem? Wy Polacy nie umiecie podrywac kobiete na ulicy? hahahahahah

Gość żyd x
Również i cudzoziemca, który nie jest z Twego ludu, Izraela, a jednak przyjdzie z dalekiego kraju przez wzgląd na Twe Imię - bo będzie słychać o Twoim wielkim Imieniu i o Twej mocnej ręce i wyciągniętym ramieniu - gdy przyjdzie i będzie się modlić w tej świątyni, Ty w niebie, miejscu Twego przebywania, wysłuchaj i uczyń to wszystko, o co ten cudzoziemiec będzie do Ciebie wołać.

Gość coldcreek
I te na ulicy zaczepione nie mają wykształcenia? czy IQ za nisko? Czy może jesteś nudziarzem i mantyką? lol