Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Samotny Europejczyk

Samotny Europejczyk w Polsce szuka drugiej polowy

Polecane posty

Gość coldcreek
No jasne.. jak on taki supersamiec i nikt odpowiedni jego możliwości nie chce wykorzystać to wiadomo, że to musi być "patologiczne". Ciekawa jestem jak zagaja: cześć magisterium dzienne czy zaoczne? - patrząc głęboko w oczy - oczywiście. Ach teń sródziemnomorski charm...;)

dla \"złośliwaa samica30\" > czego sie burzycie?Mnie rozbawiło to zdanie > \'\'okolo 3 sa wolne i unikajace facetow (dziewice po 30ce i podobne > patologie)\'\' > Dziewictwo to dla Niego patologia nie, samo dziewictwo to NIE JEST patologia. ale DZIEWICTWO PO 30-CE tak, jest patologia. Wszystko w zyciu jest rozwojem. Jesli kobieta opoznia swojego rozwoju seksualnosci, to juz bedzie za pozno. Sama blonia dziewycza mozna otwierac tez maja 90 lat, ale ROZWOJ SEKSUALNOSCI juz jest juz okaleczony, jesli nie dzieje sie na odpowiedny wiek.. Mozna diskutowac \"ktory jest odpowiedny wiek\", ale napewno po 30ce to ZDECYDOWANIE ZA POZNO :) Wiek mowienia: okolo 2,5-3 lata - jesli dziecko ma 4,5-5 lat i nie mowi to PATOLOGIA Wiek czytania i pisania: okolo 5-7 lat - jesli dziecko ma 10-12 lat i nie umie pisac i czytac to PATOLOGIA Wiec rozpoczecia zycia seksualnego 17-25 lat - jesli kobieta ma 30-40 lat i jest dziewica to PATOLOGIA Tyle :)

Mnie nie bulwersujesz, powiem prosto z mostu...nudzisz mnie Takie wymagania to tylko na kafe zakłócają rytm. Wiem dlaczego tak robisz,bo Twoim założeniem jest wyeliminowanie słabych kobiet. A Twoje nabijanie z Polaków świadczy o Twoim niskim poziomie. prowokujesz i tyle Miłego szukania;)

Gość coldcreek
jeżeli dziecko 5-7 nie pisze to nie musi być patologia ale zaniedbanie lub upośledzenie. Jeżeli kobieta 30- letnia jest dziewicą - to może być wybór, albo nieszczęśliwy zbieg okoliczności życiowych. A jak facet szuka kobiety tak jak bu kupował konia do hodowli to nie patologia?

dla \"coldcreek\" > jeżeli dziecko 5-7 nie pisze to nie musi być > patologia ale zaniedbanie lub upośledzenie. CZYLI PATOLOGIA :) zaniedbanie lub upośledzenie = patologia. patologia znaczy \"stan nie normalny\" :) > Jeżeli kobieta 30- letnia jest dziewicą - to może być wybór, > albo nieszczęśliwy zbieg okoliczności życiowych. wiec \"stan nie normalny\", to znaczy PATOLOGIA :) > A jak facet szuka kobiety tak jak bu > kupował konia do hodowli to nie patologia? kazdy tak robi, tylko ze wiekszasz osob ogranicze sie do pierwsze kilka/kilkanascie \"kon\" dostepny w danego momentu zycia :) malo kto robie w sposob bardziej swiadomi. ale kazdy WYBIERA swoj partner / partnerka, niezalezenie czy osoba wybierajaca jest swiadoma ze poprowadzi proces selekcji :) Polacy to MORALISTYCZNE kraj, gdzie \"prowadzic selekcja mozna,byle by sie udawalo ze wszystko dzieje sie przypadkowo\"... BUHAHAHHAHHHAHAHAHA

Gość Wiemy wiemy żeś prowokator
,,Europejczyku,, :D

Gość teriilove
Samotny E....., coś mi się wydaje że sam jesteś patologią i chcesz się dowartoścować, zabawić, wyleczyć kompleks...idź lepiej na Sympatię lub podobne portale..... tam większe szanse..

Gość coldcreek
I te na ulicy zaczepione nie mają wykształcenia? czy IQ za nisko? Czy może jesteś nudziarzem i mantyką? lol

polscy mezczyzni nie wypisuja anonsów matrymonialnych na kfae, tylko normalnie na dyskotece, w pracy, w szkole znajduja dziewczyny i nei wypisuja czego od nich oczekuja, tylko daja dziewczynie szanse, i nie pytaja jakie ma wykształcenie, jak im sie nie podoba to pa, bedzie nastepna, chyba nie znasz polskich dziewczyn bo bardzo duzo z tytułem magistra uzyskanycj na wyzszej szkole niby tam czegos naprawde jest malo inteligentnych

Gość nie wiem czy to prowokacja
czy tez nie, moze jakas sonda robiona przez studentke socjologii - w kazdym razie niesmaczą mnie wypowiedzi większosci dziewczyn. Uwazam, ze kryteria postawione przez Europejczyka są sensowne , sama bym takie dawała, gdybym była facetem. Tez nie lubie palaczy, PISu i okolic, cenię dobre wykształcenie, nienawidzę grafomanów - i wolno mi tego wymagac jako wstępnego, niezbędnego warunku znajomosci. Co do polszczyzny - nie wiem, czy jest podrabiana, czy nie - w kazdym razie jest komunikatywna ( chciałabym zobaczyc, jak sobie piszące tu dziewczyny radzą z jakimkolwiek jezykiem europejsklim, oprócz ew. angielskiego czy rosyjskiego). Smieszą mnie oburzone głosy bab bez dystansu do siebie, poczucia humoru i wyobrazni - zaścianek do kwadratu. Jesli dyskutujecie, to znaczy,ze podejmujecie z facetem tę grę, wierzycie w jego istnienie - a wtedy - skąd agresja ? Co napisal złego? Wszystko jest logiczne i trzyma się kupy. Temat mnie nie dotyczy, bo jestem mężatką, ale wyrażam swoje zdanie.

DLA \"nie wiem czy to prowokacja\" > czy tez nie, moze jakas sonda robiona przez studentke socjologii - > w kazdym razie niesmaczą mnie wypowiedzi większosci dziewczyn. dobrze ze ktos to zauwazyl. naprawde niesmaczna. > Uwazam, ze kryteria postawione przez Europejczyka są sensowne , > sama bym takie dawała, gdybym była facetem. Tez nie lubie palaczy, > PISu i okolic, cenię dobre wykształcenie, nienawidzę grafomanów - i > wolno mi tego wymagac jako wstępnego, niezbędnego warunku > znajomosci. Wiesz dlaczego ty jestes rozsadna? bo jestes MEZATKA. W Polsce kobiety ZAJETE (mezatke, kobiety z partnerem) glownie sa ok. Problem jest z \"wolnymi kobietami\". Snajpery. Jesli widza samca, strzelaja! \"nie milosc, lecz wojna\" - szkoda. Jakos 15-20 lat temu tak nie bylo.. > Co do polszczyzny - nie wiem, czy jest podrabiana, czy nie - w > kazdym razie jest komunikatywna DZIEKI DZIEKI DZIEKI! Bo nie chodzi tylko o ortografia i gramatyka. Prosty czlowiek na swoj jezyk ojczysty pisze gramatycznie i ortograficznie, ale \"lata nisko\". Natomiast jesli czlowiek ma cos ciekawego do powiedzenia, to wyraza MIMO bariery jezykowej :) > ( chciałabym zobaczyc, jak sobie piszące tu dziewczyny radzą z > jakimkolwiek jezykiem europejsklim, oprócz ew. angielskiego czy > rosyjskiego). SUPER SUPER!!!! Masz racje! Ile \"grzesnikow tu rzucil pierszy kamien\"? > Temat mnie nie dotyczy, bo jestem mężatką, > ale wyrażam swoje zdanie. Szczesliwy facet, twoj maz :) Europejski Calusek dla ciebie :* cmok cmok cmok

Europejczyku, tak btw, bo zapomniałam napisać: skoro oczekujesz od kobiety wysokiego IQ, to rozumiem, że ów wysoki stopień IQ rozpoznajesz "na czuja" po umówieniu się na randkę? :) Bo z technicznego punktu widzenia żadna kobieta nie nosi zaświadczenia "mam ileś tam IQ", nie mówiąc już o świadomości stopnia inteligencji samej w sobie. :)

Doda może nosić...ale nie wiem jak tam u niej z wykształceniem..młoda jest - da radę jeszcze magisterium zrobić. Na dziennych oczywiście. Do Europejczyka: jakoś Cie nikt nie ustrzelił - taki kamuflaż dobry, czy się \"kulom nie kłaniasz\"? :D

dla \"hellishbloodystorm\" > skoro oczekujesz od kobiety wysokiego IQ, to rozumiem, że ów wysoki > stopień IQ rozpoznajesz \"na czuja\" po umówieniu się na randkę? cos ty! to sie czuje juz PODCZAS ROZMOWE TELEFONICZNA, jeszcze PRZED RANDKA :)

Gość ja jestem od Ciebie trzy
razy inteligentniejsza, dawaj gg projekcie:P:D

o jeju,a dlaczego jesteście tacy niemili?? to że ktoś jest z innego kraju i robie błędy w polskim języku to nie znaczy, że trzeba go od razu piętnować!! Czy wy wszyscy znacie języki świata i błędów w nich nie robicie??

A tak ogólnie to nie sądzę, byś spotkał tu swoją druga połówkę:) Choć życzę szczęścia:)Może faktycznie dawanie ogłoszeń na forum lepsze niż serwisy randkowe...Kto wie;)

a Ty dalej szukasz ... zajrzałam tu kiedyś, bo byłam ciekawa jakiej jesteś narodowości czy w tzw. międzyczasie ta kwestia została revealed? :-D

dla \"polaola\" > zajrzałam tu kiedyś, bo byłam ciekawa jakiej jesteś narodowości > czy w tzw. międzyczasie ta kwestia została revealed? Nie, jeszcze nie :) a serdeczne wspolczuje ze nie wiesz ze po polsku tez jest slowo \"revealed\" :) nawet ja wiem jak to sie mowi :) Buhahahahhahahahha :)

Samotny Europejczyku >> jak poszukiwania drugiej połówki ;) Widzę że kandydatek jest sporo ;)