Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Samotny Europejczyk

Samotny Europejczyk w Polsce szuka drugiej polowy

Polecane posty

Gość DKNTY
ŚPIJ SPOKOJNIE S.E , DODAM JESZCZE SYMPATYCZNY:-), ...I TAK WŁAŚCIWIE TO JUŻ TROSZKĘ SIĘ POZNAJEMY:-) P.S.OWOCNEGO WTORKU,DOBRANOC :-)

a dlaczego sądzisz że zaocznie to nie studia? Moze osoba która ukończyła studia w systemie zaocznym jest bardziej wartosciowa i ma większą wiedze i zasób słownictwa nize niejedna po stacjoranych jesli ty tak klasyfikujesz ludzi to niestey o sobie masz tylko wysokie mniemanie ale tylko ty a moze lepiej byłoby gdyby ktos inny to zauważył pozdrawiam cie Europejczyku ale nie sądze abyś znalazł kobiete swego życia więcej pokory z twojej strony

Gość Les Liaisons dangereuses
O matko! znalazł... romans stulecia się kroi. Dwa giganty intelektualne... a co z tego wyjdzie? Chyba drugi Einstein ;)

dla \"Onk3\" > Moze osoba która ukończyła studia w systemie zaocznym > jest bardziej wartosciowa i ma większą wiedze > i zasób słownictwa nize niejedna po stacjoranych 1) nie watpie o \"wartosc\", \"wiedza\" i \"zasob slow\" :) ale mi chodzi TEZ o jej poziom intelektualny :) 2) nie umiesz uzywac kropki i przecinki?

Gość ankaaaaa5552
Hej Europejczyku :) Ja mam 21 lat, studiuję na II roku administrację dzienne magisterskie :) A ile masz lat ? I jakie kobiety lubisz ? Ja jestem wysoką szczupła blondynką o niebieskich oczach :) Przedtem byłam w nieudanym 2-letnim związku z moim równolatkiem , teraz szukam kogos starszego. Byłbyś zainteresowany ?

dla \"ankaaaaa5552\" > Hej Europejczyku Ja mam 21 lat, studiuję na II roku administrację > dzienne magisterskie A ile masz lat ? > I jakie kobiety lubisz ? Ja jestem wysoką szczupła blondynką o > niebieskich oczach Przedtem byłam w nieudanym 2-letnim związku z > moim równolatkiem , teraz szukam kogos starszego. > Byłbyś zainteresowany ? Na te pytania odpowiadam tylko emailem :)

Gość to na pewno Rumun
mówię Wam, Rumun! inaczej nie pisałby o sobie "europejczyk z państwa UE". Nawet Litwin, Łotysz czy Estończyk (piszę "nawet" bo to nowe państwa unii, jak Polska) nie bałby się napisać kim jest. Rumun ze stadionu dziesięciolecia, w najlepszym razie Bułgar:D

Gość RIKSZA
Samotny Europejczyk ma 40 lat

Gość alojzetta
stary juz ten europejczyk. pewnie zadna go nie chciala.

Gość RIKSZA
Znam go z forum gazeta.pl, powiem tylko jedno- dziewczyny omijajcie go szerokim łukiem- to nie jest dobry, wartościowy człowiek

Gość to na pewno Rumun
To widzimy:) ale dawaj, dawaj szczegóły! :D

Gość RIKSZA
Samotny Europejczyk jest Rumunem, ma 40 lat, 150cm wzrostu i 110 kg wagi.

Gość DKNTY
WITAM WSZYSTKICH:-) EUROPEJCZYKU, JAK TYLKO BĘDĘ MIAŁA PARĘ DNI LUŹNYCH W PRACY SKROBNĘ DO CIEBIE NA PRIV., ...MOŻE NIEKONIECZNIE W CELACH MATRYMONIALNYCH...BO Z TYM TO TYLKO ZAMIESZANIE..ALE NP. DLA WYMIANY MYŚLI :D..MOŻE I NA ŻYWO( ???):-),

dla \"DKNTY\" > EUROPEJCZYKU, JAK TYLKO BĘDĘ MIAŁA PARĘ DNI LUŹNYCH W PRACY > SKROBNĘ DO CIEBIE NA PRIV., ...MOŻE NIEKONIECZNIE W CELACH > MATRYMONIALNYCH...BO Z TYM TO TYLKO ZAMIESZANIE..ALE NP. DLA > WYMIANY MYŚLI ..MOŻE I NA ŻYWO( ???) Droga DKNTYunia, skrobni, skrobni.. :) Chetnie sie spotkam.. Sam rozumiem ze bojesz sie \"cele matrymonialne\" od kiedy sie dowiedzialasz tutaj ze jestem Rumunski CZLOWIEK-KULA :) Juz tutaj napisalem ze mam jedno oko w srodku czolo, wiec powiem cala prawde: pracowalem w slynny \"Cyrk z Bukaresztu\" :) Teraz jestem w Polsce bo Steven Spielberg chce miec mnie w jego nastepny film, o rodzicach E.T. :)

Gość grappa
Ludzie, ale się uśmiałam z Waszego przekomarzania się! Dzięki za poprawienie nastroju! :-))

Gość Turczynkaa
Jestem Turkiem?

Gość Feeeeeeeeeeeeeeeee
Cudzoziemcy????????????? W większości za grosz nie mają szacunku do kobiety, nie dbają o higienę osobistą, czasem są po prostu obleśni.. Feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość only for you
hi, i am 30 blonde hair , blue eyes i am looking to find the right person who will love me for me !!! i am not here for one night stands but a relationship that will last i like to dining in dining out movies music, dancing, i am looking for a guy that has a good sence of humor like to have fun.

Gość Europejs
Kto nazywa siebie Europejczykiem? Albańczycy, Rumuni, Bułgarzy i ...Turcy, czyli ci najbardziej zakompleksieni 😭 Czasem tez Żydzi i Polacy, pierwsi bo im pasi, drudzy - oczywiście z kompleksów Anglika czy Francuza który by tak o sobie mówił nie spotkasz

Gość zamiast dywagować kto jest kim
śmiej się;)

dla \"Europejs\" > Kto nazywa siebie Europejczykiem? > Albańczycy, Rumuni, Bułgarzy i ...Turcy, czyli ci najbardziej zakompleksieni Zakompleksieni??????? Europejs, Koku alma duyumuz, bizi en çok uyaranlar arasında yer alıyor. Kokunun, vücut kimyasını harekete geçirme yönünden etkisi oldukça büyük. Buradan hareket ederksek, günümüzde pafüm çeşitlerinin sürekli artmasına şaşırmamak gerekir. :) Parfümler, vücudun doğal kokusuyla Europejs birleşerek çok değişik ve hoş bir etki yaratabiliyor. Ancak, vücudun doğal kokusunun hiçbir parfümle kıyaslanmayacak güçte bir etkiye sahip olduğunu da Europejs gerekir!!! hahahahah :)

Gość coldcreek2
Ło matko! Turek... za to wymagania szejka. To ci dopiero amant... Dobrze, że u nas osiołków się nie używa jako środków transportu bo wybrana magister dzienna popierd..ła by za Europejczykiem na osiołku. A tak to se będzie chodzić dwa kroki za nim. Jak prawdziwa pani ;)

dla "coldcreek2" > Ło matko! Turek... za to wymagania szejka. HAHAHAHHAHA, ABSOLUTNIE NIE JESTEM TURKIEM! kilka post temu powiedzialem ze jestem Z UNII EUROPEJSKIEJ :) Tak slabo w geografii jestes coldcreek2? :) Od kiedy TURCJA jest w UE? buahahahahhahahah :)

dla "madchen" WOW! Wlasnie jakas inteligenta kobieta :) Jestes wolna i niepalaca? ;) A przeciez NIGDY nie mowilem ze znam turecki :) Wiec ja "nie sciemnam" :) Ale NIE jestem Polakiem :) wiec droga "Madchen", na twoj post z 19:19 role detektywa ci sie NIE udalo :)

jestem wolna i niepaląca. nie napisałam do Ciebie maila i nie zamierzam tego robić póki co bo mnie nie przekonujesz. Jeśli ty masz ochote coś o mnie wiedzieć to masz w stopce ale wątpie by tak było. racja nie powiedziałeś, że znasz turecki lecz wklejanie tekstów których nie rozumiesz bajerując obecną tu ludność wklejając bonusowe słówka co by nadać tekstowi pseudosens tematyczny i by wyszukiwarka nie wychwyciła.. nie jest i tak dobrym krokiem i nierozumiem CZEMU służył . No i nie powiesz mi, że nie chodziło o to by ukazać swoją egzotyke i oryginalność. To czy jesteś Polakiem czy nie rozstrzygać nie będę. Ale skoro ściemniasz raz to czemu nie i drugi? detektywem nie jestem . mam inne zainteresowania. Nie lubie po prostu blefów . No.. i mam gorszy dzień :P